CONSULIPS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CONSULIPS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 635.837.473

Publication

31/08/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15314081*

Neergelegd

27-08-2015

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Deense Wijersstraat 6

Ondernemingsnummer :

0635837473

Benaming (voluit) : Consulips

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Karl Smeets te Hasselt op 27 augustus 2015, nog te registreren, blijkt dat nagemelde een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht:

De heer LIPS Edwin, geboren te Alkmaar (Nederland) op elf augustus negentienhonderd drieënzeventig, nationaal nummer 73.08.11-383.03, echtgenoot van mevrouw PIEROELIE Jessica Asija, geboren te Geleen (Nederland) op vier juli negentienhonderd vijfenzeventig, wonende te 3740 Bilzen, Rode Kruislaan 211.

Gehuwd onder het stelsel van uitsluiting van elke gemeenschap van goederen volgens Nederlands recht, ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris Huenges-Wajer te Maastricht (Nederland) op twintig juli negentienhonderd negenennegentig, volgens hun verklaringen niet gewijzigd tot op heden.

ARTIKEL 1: NAAM - RECHTSVORM

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam  CONSULIPS .

Deze naam moet steeds door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of de afkorting "BVBA" of, in het Frans, door de woorden "société privée à responsabilité limitée" of de afkorting "SPRL" worden voorafgegaan of gevolgd.

ARTIKEL 2: ZETEL

De werkelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 3740 Bilzen, Deense Wijersstraat 6. Hij kan zonder statutenwijziging overal in België binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel-hoofdstad, gevestigd en verplaatst worden bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s). In dat geval heeft/hebben de zaakvoerders het recht en de plicht de eerste zin van dit artikel tekstueel aan de gewijzigde situatie aan te passen en een aangepaste gecoördineerde tekst van de statuten neer te leggen op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel waar de vennootschap haar zetel heeft.

Alle stukken uitgaande van de vennootschap vermelden het zeteladres.

De vennootschap kan daarenboven, bij beslissing van de zaakvoerder(s), zowel in België als in het buitenland, exploitatiezetels, agentschappen, bijhuizen en kantoren oprichten. Bij vestiging van exploitatiezetels in het Franstalig landsgedeelte zullen de zaakvoerders de taalwetgeving dienen te respecteren.

Elke zetelverplaatsing wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een door het bevoegde orgaan van vertegenwoordiging ondertekende verklaring, samen met een afschrift ter bekendmaking in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

ARTIKEL 3: DOEL

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden, doch enkel voor zover de eventuele vergunningen, diploma s of erkenningen daartoe voorhanden zijn:

3740 Bilzen

Oprichting

" het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privépersonen en/of organisaties, voornamelijk doch niet uitsluitend op vlak van management en consulting;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

" het waarnemen of laten waarnemen van bestuurdersfuncties en diensten die direct of indirect verband houden met het voorgaande; deze diensten kunnen worden geleverd ingevolge een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van extern raadgever of orgaan van de klant. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuurdersmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere vertegenwoordiger, die door de vennootschap wordt afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap;

" het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering;

" het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen en in het kader hiervan overgaan tot alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, het opschikken, het uitrusten, het valoriseren, het bouwen, het in erfpacht of opstal geven of nemen, het verhuren, het in huur nemen, het onderverhuren, het ruilen, het verkavelen van onroerende goederen;

" het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen en in het kader hiervan overgaan tot alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten van welke aard ook, en in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, fondsen.

" het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen;

" in het kader van voormelde verrichtingen kredieten aangaan bij een financiële instelling;

" het borg stellen tot waarborg van zowel eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap mag, in België en in het buitenland, alle industriële, handels-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen verwezenlijken die rechtstreeks of onrechtstreeks haar onderneming kunnen uitbreiden of bevorderen. Zij mag alle roerende en onroerende goederen verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap. ARTIKEL 4: DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur. Zij zal blijven voortbestaan tot de datum van de volledige vereffening na vrijwillige of gerechtelijke ontbinding.

Onverminderd de uitwerking der wettelijke gronden van ontbinding kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij beslissing van de Algemene Vergadering, beraadslagend zoals inzake wijzigingen der statuten, behoudens de toepassing van het artikel 333 W. Venn.

ARTIKEL 5: KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR). Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, elk met een fractiewaarde van één honderste (1/100) van het kapitaal.

De aandelen zijn genummerd van 1 tot en met 100.

Volstorting: gedeeltelijk in geld.

Blijft nog: 6.200,00 euro door Edwin Lips.

ARTIKEL 18 : GEWONE ZAAKVOERDERS

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, die worden benoemd door de algemene vergadering.

Hun aantal en de duur van hun opdracht wordt bepaald door de algemene vergadering. Zij kunnen te allen tijde worden ontslagen door de algemene vergadering beslissend met een gewone meerderheid.

Wordt benoemd tot statutair zaakvoerder van de vennootschap: de heer Edwin LIPS, voornoemd. Indien de heer Edwin LIPS zou komen te overlijden of om een andere reden zijn mandaat als zaakvoerder niet meer zou kunnen uitoefenen, wordt benoemd tot statutair zaakvoerder-opvolger van de vennootschap: de echtgenote van voornoemde heer Edwin LIPS, mevrouw PIEROELIE Jessica, voornoemd.

De statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met éénparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is.

De zaakvoerder mag op elk ogenblik aftreden. Nochtans is hij verplicht zijn opdracht verder te vervullen, totdat redelijker wijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een andere

vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan de zaakvoerders.

ARTIKEL 20: BEVOEGDHEDEN

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreid bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap.

Hij is bevoegd alle daden te stellen die niet uitdrukkelijk door de wet of door de statuten aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

De zaakvoerder kan aan een lasthebber, zelfs indien deze geen vennoot is, bevoegdheden voor bijzondere en bepaalde aangelegenheden opdragen.

ARTIKEL 21: EXTERNE VERTEGENWOORDIGING

De vennootschap wordt in al haar handelingen, met inbegrip van de vertegenwoordiging in rechte, rechtsgeldig vertegenwoordigd door de zaakvoerder of, in geval er meerdere zaakvoerders zijn, door elk afzonderlijk optredende zaakvoerder, die desgevallend geen bewijs van een voorafgaand besluit van de zaakvoerders tegenover derden moet leveren.

Een zaakvoerder is niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vennootschap, maar hij is verantwoordelijk voor de uitvoering van zijn opdracht en aansprakelijk voor bestuursfouten overeenkomstig het gemeen recht en de vennootschappenwet.

De vennootschap wordt eveneens geldig vertegenwoordigd door een lasthebber, binnen de perken van zijn mandaat.

ARTIKEL 26: ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering van de vennoten wordt ieder jaar bijeengeroepen op de derde vrijdag van de maand mei om zestien uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden worden.

Te allen tijde kan een algemene vergadering worden bijééngeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Te allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten. Deze buitengewone algemene vergadering zal gehouden worden in aanwezigheid van een notaris.

Een algemene vergadering moet worden bijeengeroepen telkens wanneer vennoten die samen tenminste één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen het vragen. Hun verzoek richten zij aan de zaakvoerder(s) met vermelding van de punten die zij op de agenda willen geplaatst zien. De zaakvoerders mogen deze agenda aanvullen met andere punten. Deze algemene vergadering moet worden bijeengeroepen binnen de drie weken na het gedane verzoek en zal moeten samenkomen binnen de twee maanden na het verzoek.

Er worden geen bijzondere voorwaarden opgelegd om aanwezig te mogen zijn op de algemene vergadering.

ARTIKEL 36: BOEKJAAR - JAARREKENING

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt (maken) de zaakvoerder(s) een jaarrekening op overeenkomstig de wet. De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting. Zij vormt één geheel.

ARTIKEL 38: WINSTVERDELING - RESERVES

Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd voorafgenomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren.

Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet uitgekeerd mogen worden. ARTIKEL 41: WIJZE VAN VEREFFENING

Het maatschappelijk vermogen zal eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken.

Het eventuele batig saldo en de goederen die nog in natura aanwezig zijn, zullen naar evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten, onder de vennoten verdeeld worden, waarbij aan elk aandeel dezelfde rechten zullen toekomen.

AANVANG EERSTE BOEKJAAR -AANVANG BEDRIJVIGHEID

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Het eerste boekjaar van de vennootschap vangt aan op de datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel en zal worden afgesloten op éénendertig december tweeduizend zestien.

De oprichters verklaren dat de vennootschap vanaf 27 augustus 2015 aanvangt met haar handelsbedrijvigheid.

EERSTE ALGEMENE VERGADERING

De eerste jaarvergadering der vennoten zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand mei tweeduizend zeventien, in de zetel van de vennootschap of op de plaats en het uur in de oproepingen aangeduid.

BENOEMING VAN DE EERSTE ZAAKVOERDER(S).

Met éénparigheid van stemmen beslist de oprichter naast de in de statuten benoemde statutaire zaakvoerder voorlopig geen andere zaakvoerders te benoemen.

De in de statuten aangestelde zaakvoerder verklaart dit ambt te aanvaarden en bevestigt dat hij tot op heden niet getroffen werd door een maatregel die hem verbiedt zaakvoerder of bestuurder te zijn inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van 24 oktober 1934.

De zaakvoerder wordt gemachtigd om te beschikken over de gelden geplaatst op de speciale bankrekening ten name van de vennootschap in oprichting.

Het mandaat van zaakvoerder en eventuele commissarissen zal door deze onbezoldigd uitgeoefend worden en dit tot zolang de Algemene Vergadering daarover niet anders beslist.

BENOEMING VAN COMMISSARISSEN

Uit ter goede trouw verrichte schattingen en prospecties, en onder meer uit het financieel plan opgemaakt naar aanleiding van deze oprichting blijkt dat de vennootschap tijdens het eerste jaar van haar bestaan de criteria van artikel 15 Wetboek van Vennootschappen niet zal overschrijden, en besluit de algemene vergadering niet te voorzien in de benoeming van een commissaris. BIJZONDERE VOLMACHT

De oprichters stellen bij deze aan als bijzondere lasthebber, de heer JACKERS Jurgen, wonende te 3740 Bilzen, Biestertstraat 45, met recht van indeplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om het nodige te doen voor de inschrijving, met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen en voor de registratie van de vennootschap als B.T.W.- belastingplichtige.

Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte.

Geassocieerd notaris Karl Smeets.

Coordonnées
CONSULIPS

Adresse
DEENSE WIJERSSTRAAT 6 3740 BILZEN

Code postal : 3740
Localité : BILZEN
Commune : BILZEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande