VAN DEN HENDE MAXIME

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VAN DEN HENDE MAXIME
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 563.726.386

Publication

09/10/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

07-10-2014

Griffie

*14309159*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0563726386

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

Van den Hende Maxime

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Michel Willems, notaris, optredend voor de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « NOTARIS MICHEL WILLEMS », met zetel te Gent, Brabantdam 143 (RPR Gent 0832.521.405), op 25 september 2014, die eerstdaags zal worden geregistreerd, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met de naam "Van den Hende Maxime", waarvan de zetel gevestigd is te 9090 Melle, Scheldeweg 60, en met de volgende kenmerken:

OPRICHTER

De Heer VAN den HENDE Maxime André, geboren te Gent op 8 september 1983, ongehuwd, wonende te 9820 Merelbeke, Hof Resselaar 39, identiteitskaart nummer 591-1132012-27, rijksregister nummer 830908 337 65.

Wettelijk samenwonende met mevrouw ROMBAUT Katia Claire Caroline, ingevolge verklaring afgelegd in de stad Gent op 29 december 2008.

DE OPRICHTINGSKOSTEN

De kosten, uitgaven, vergoedingen en lasten, in welke vorm ook, die voor rekening van de vennootschap komen of worden gebracht wegens haar oprichting, bedragen bij benadering duizend achtendertig euro zevenentachtig cent (¬ 1038,87).

STATUTEN

VORM EN BENAMING

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam de naam "Van den Hende Maxime".

Alle documenten uitgaande van de vennootschap moeten de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid", of de afkorting "BVBA" vermelden, onmiddellijk voor of na de naam of de firma van de vennootschap.

ZETEL.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9090 Melle, Scheldeweg 60.

Deze zetel mag worden overgebracht naar gelijk welke andere plaats in het Nederlandstalige gedeelte van het land, mede in Brussel, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), zonder statutenwijziging, mits bekendmaking zoals voorgeschreven in het Wetboek van Vennootschappen. DOEL.

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden, zowel in België als in het buitenland:

A. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe technologieën en hun toepassingen.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

De vennootschap kan alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks tot de verwezenlijking van haar doel kan bijdragen.

Onderwerp akte :

Scheldeweg 60 9090 Melle

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

B. Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin, met uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur; het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere op eender welk vlak binnen het maatschappelijk doel.

C. Tussenpersoon in de handel, als makelaar in goederen, als zelfstandige

handelsvertegenwoordiger en als commissionair.

D. Huren en verhuren van installaties, uitrusting en materieel

E. De vennootschap mag voor eigen rekening of voor rekening van derden alle handelingen verrichten die van aard zouden zijn de verwezenlijking of de uitbreiding ervan te vergemakkelijken.

F. Voor eigen rekening: het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons en andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen en het beheer van een roerend vermogen.

G. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

a. Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefen van opdrachten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden.

b. Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien en brevetten, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

c. Aan -en verkoop , in -en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, of in het kort: tussenpersoon in handel.

d. Bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering.

e. De samenstelling en het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het verwerven door aankoop of anderszins, het verkopen, het ruilen, het laten bouwen of verbouwen, het verbeteren, het uitrusten, het aanpassen, het verfraaien, het onderhouden, het huren en verhuren, het verkavelen, het prospecteren en het uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de uitbreiding en de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg stellen tegen vergoeding voor de goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

f. Het opzetten, bestuderen, promoten en uitvoeren van alle projecten in verband met informatica en bureautica en alle aanverwante toepassingen.

g. Het uitvoeren van studies, het programmeren en opstarten van organisatiesystemen, van publiciteitsverkoop, van marketing, de praktische toepassing van systemen van gegevensverwerking en alle technieken met betrekking tot de technische, administratieve, economische en algemene leiding van bedrijven.

h. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen tegen vergoeding of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels  en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

Deze opsomming is van aanwijzende en niet van beperkende aard en dient in de breedste zin uitgelegd te worden.

De vennootschap mag haar maatschappelijk doel overal verwezenlijken voor eigen rekening en voor derden, op allerhande manieren en volgens de wijze die haar het best geschikt lijken, inbegrepen de vertegenwoordiging, invoer en uitvoer.

Zij kan alle handels- en financiële, roerende en onroerende verrichtingen afsluiten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met één of andere tak van haar maatschappelijk doel of van aard zijn van de vennootschap uit te breiden of te bevorderen.

De vennootschap zal zich mogen interesseren door middel van inbreng, versmelting, deelname of anderszins in alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, zowel in België als in het buitenland die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in enig verband met het hare staat, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

DUUR.

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur te rekenen van de dag waarop zij rechtspersoonlijkheid verkrijgt door neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Behoudens door de rechtbank, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de algemene vergadering, volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn opgesteld.

KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttien duizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

en verdeeld in honderd(100)aandelen zonder nominale waarde.

BESTUUR - BENOEMING ZAAKVOERDER(S).

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, dan benoemt deze onder zijn leden een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon, overeenkomstig artikel 61§2 van het wetboek van vennootschappen. Wordt tot zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap : de Heer VAN den HENDE Maxime, geboren te Gent op 8 september 1983, rijksregister nummer 830908 337 65, wonende te 9820 Merelbeke, Hof Resselaar 39.

BEVOEGDHEID ZAAKVOERDER(S).

Elke zaakvoerder kan alle handelingen verrichten welke nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerder(s), zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was, of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon van zijn; bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

De zaakvoerder (s) kan gemachtigden van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

De gemachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder (s) in geval van overdreven volmacht. VERGOEDING ZAAKVOERDER(S).

Het mandaat van de zaakvoerder(s) is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beschikt. In dit geval kent de algemene vergadering, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste bezoldiging toe waarvan het bedrag door de algemene vergadering wordt vastgesteld en dat ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

AFZETTING ZAAKVOERDER(S).

De statutair benoemde zaakvoerders kunnen slechts afgezet worden mits éénparig akkoord van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf indien hij vennoot is, of wegens ernstige redenen te beoordelen door de rechtbank op verzoek van eender welke vennoot.

De niet-statutair benoemde zaakvoerders kunnen ten allen tijde worden afgezet door de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen.

TOEZICHT.

Elke vennoot bezit individueel de bevoegdheden van onderzoek en toezicht toegekend aan de commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een expert-boekhouder. De vergoeding voor deze laatste valt slechts ten laste van de vennootschap indien deze expert wordt aangeduid met haar toestemming of indien deze vergoeding haar ten laste wordt gelegd krachtens gerechtelijke beschikking; in deze laatste gevallen, worden de opmerkingen van de expert-boekhouder overgemaakt aan de vennootschap.

Indien het toezicht van de vennootschap moet worden toevertrouwd aan een commissaris, of indien de vennootschap zelf deze beslissing neemt, wordt de commissaris benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar door de algemene vergadering volgens de wettelijke voorschriften. Zijn emolumenten bestaan uit een vaste som bepaald door de algemene vergadering op het begin en voor de duur van het mandaat.

JAARVERGADERING.

De algemene vergadering wordt jaarlijks gehouden op de

laatste zaterdag van de maand juni om tien uur op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in België in de uitnodiging aan te duiden.

Zo deze dag op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats op hetzelfde uur.

Een buitengewone algemene vergadering mag worden bijeengeroepen door de zaakvoerder(s), telkens het belang van de vennootschap het vereist. Zij moet worden bijeengeroepen wanneer dit wordt gevraagd door vennoten die te samen minstens een vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

In geval er slechts één vennoot is die tevens zaakvoerder is dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de Algemene Vergadering niet te worden gedaan, onverminderd de verplichting een bijzonder verslag en in voorkomend geval openbaar te maken volgens de voorschriften van de wet.

BOEKJAAR.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

BESTEMMING VAN DE WINST - RESERVE.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één twintigste afgenomen voor de vorming van het wettelijk reservefonds.

Deze voorafname is niet meer verplichtend wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De bestemming van het saldo wordt overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering. Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld te worden naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen. ONTBINDING.

De vennootschap wordt ontbonden in geval van onderling akkoord tussen de vennoten met de vereiste meerderheid en in de gevallen voorzien door de artikels 332 en 333 van het Wetboek van Vennootschappen.

VEREFFENING.

Bij de ontbinding van de vennootschap zal de vereffening geschieden door de zorg van één of meer vereffenaars al dan niet vennoten, die worden aangesteld door de algemene vergadering die hun vergoeding vaststelt.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het wetboek van vennootschappen.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

Na de betaling van alle schulden en lasten van de vennootschap, zal het batig saldo verdeeld worden naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN.

De vennootschap zal conform artikel 2 § 4 van het Wetboek van Vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een expeditie van onderhavige akte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Onmiddellijk neemt de oprichter met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen :

1) Eerste jaarvergadering.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste zaterdag van de maand juni 2016.

2) Eerste boekjaar.

Bij uitzondering zal het eerste boekjaar een aanvang nemen op heden en eindigen op 31 december

2015.

3) Verplaatsing zetel vanaf 1 mei 2015.

De zetel van de vennootschap wordt met ingang van 1 mei 2015 verplaatst naar 9860 Oosterzele (Moortsele), Rollebaan 85.

VERKLARINGEN.

A/ De oprichter verklaart dat uit te goede trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar niet valt onder de voorwaarden waardoor de aanstelling van een of meerdere commissarissen verplicht wordt en dat de vergadering geen commissaris wenst te benoemen zodat geen afzonderlijk orgaan van controle wordt ingesteld.

B/ De oprichter verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

C/ De oprichter verklaart dat de ondergetekende notaris zijn aandacht heeft gevestigd op het feit dat de vennootschap, met betrekking tot de uitoefening van haar maatschappelijk doel, gelet op het bestaan van de huidige reglementering inzake de uitoefening van het beroep, de nodige voorafgaande toelatingen of vergunningen dient te bekomen of verplicht zal zijn verscheidene voorwaarden te vervullen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS MICHEL WILLEMS

Wordt tegelijk hiermee neergelegd :

- afschrift oprichtingsakte dd. 25/09/2014

Coordonnées
VAN DEN HENDE MAXIME

Adresse
SCHELDEWEG 60 9090 MELLE

Code postal : 9090
Localité : MELLE
Commune : MELLE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande