SOL2 - SOLID SOLUTIONS

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : SOL2 - SOLID SOLUTIONS
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 832.731.142

Publication

11/09/2014
ÿþfrlod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK VAN

111r-Ii1e11.1M!1,11,111111111

KOuPHANDEE Gerr

0 2 SEP. 2014

AFDELING DENDERMONDE

Griffie

Ondernerningsnr : Benaming

(vokiin : (verkort) :

0832731142

So12 - Solid Solutions Solid Solutions

Rechtsvorm Vennootschap onder firma

Zetel: Pastoor Pen nestraat 48 te 9290 Overm ere (volledig adres)

" Onderwerp akte WIJZIGING ADRES MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Op de Bijzondere Algemene Vergadering cid 19-08-2014 werd beslist de 1 verplaatsen naar

Johannes Hartmannlaan 31

9040 GENT (Sint-Amandsberg)

Marc Vemackt

Zaakvoerder

maatschappelijke zetel te

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Nam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

21/01/2011
ÿþ Mud 2.1

Sid [j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte .

Voor-

behoude aan het Belgiscl

Staatsbh











'11011972*



GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

9 2. 01. 2011

4

D E N DeffflO N D E

Ondernemingsnr : &s2. ~3,4 A Liz

Benaming

(voluit) : Sol2 - Solid Solutions

Rechtsvorm : VOF

Zetel : Pastoor Pennestraat 48 te 9290 Overmere

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een onderhandse akte van 11 januari 2011 blijkt dat er een vennootschap onder firma werd opgericht door:

1. VERNACKT MARC, geboren te Gent op drie juni negentienhonderdzesenzestig, met rijksregistemummer 66.06.03-027-50 en wondende te 9290 Overmere, Pastoor Pennestraat 48.

2. CARTON INGE, geboren te Gent op negentien november negentienhonderddrieenzestig, met rijksregisternummer 63.11.19-416-26 en wonende te 9290 Overmere, Pastoor Pennestraat 48.

De oprichters verklaren dat de statuten van de vennootschap als volgt luiden:

STATUTEN:

Artikel 1: Vorm, naam

De vennootschap neemt de vorm aan van een vennootschap onder firma.

De vennootschap onder firma draagt de maatschappelijke naam "Sol2  Solid Solutions".

De vennootschap voert tevens de volgende handelsnaam, met name "Solid Solutions".

Artikel 2: Zetel

De zetel is gevestigd in de Pastoor Pennestraat 48 te 9290 Overmere.

De zetel van de vennootschap kan bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s), bekend te maken in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad, worden overgebracht naar iedere andere plaats in Vlaanderen en tweetalig Brussel. De vennootschap mag bij beslissing van de zaakvoerder(s) exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

Artikel 3: Doel van de vennootschap

De vennootschap heeft tot doel:

1. Het op de markt brengen van eigen ontworpen producten, zowel mechanische, elektronische of elektromechanische.

2. Te fungeren als tussenpersoon in de handel, als makelaar in goederen, als zelfstandige handelsvertegenwoordiger of als commissionair.

3. Het verhandelen van en onderhoud verrichten aan motorfietsen en auto's.

4. De activiteit van veiligheidscoördinator en algemeen toezicht op bouwwerkzaamheden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2011- Annexes du Moniteur belge

5. Het verlenen van advies, consultancy en het maken van studies inzake motorfietsen en auto's, preventieadviseur, computers, public-relations en communicatie, webdesign, gegevensverwerking, lasertechnologie, grafische belichtingssystemen en meer in het algemeen alle consultancyactiviteiten.

6. Het ontwerpen van websites, publicitaire teksten, slogans en artikelen, de activiteit van markt- en opinieonderzoekbureaus.

7. Al hetgeen hierboven beschreven is in de punten 1 tot en met 6 wat daartoe behoort en daarmee in verband staat in de ruimste zin van het woord.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle manieren die haar het meest geschikt voorkomen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in binnen- en buitenland. Zij mag alle beheers-, commerciële-, productieve-, financiële-, industriële-, burgelijke- , roerende en onroerende verrichtingen doen, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten of van die aard zouden zijn de verwezenlijkingen van haar doel te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen. De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in vennootschappen, instellingen of ondernemingen, zonder onderscheid, ongeacht of zij opgericht zijn of moeten opgericht worden, die dezelfde, een analoog of een samenhangende doel hebben, of die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel, of die haar ontwikkeling kunnen bevorderen. Zij kan zich ten gunste van andere vennootschappen borgstellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, krediet verlenen, hypothecaire en andere zekerheden verstrekken. Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De zaakvoerder is er toe gemachtigd de aard en de uitgebreidheid van doel te interpreteren.

Artikel 4: Duur

De vennootschap is opgericht op 11 januari 2011 voor onbepaalde duur.

Artikel 5: Kapitaal en inbreng

De vennoten brengen kennis, arbeid en vlijt in.

Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op tweeentwintigduizend EURO (¬ 22.000) , waarvan tienduizend EURO (¬ 10.000) in geld, volledig volstort, en een inbreng van een BMW motorfiets, type R1200GS met chassisnummer WB10307AX7ZS93351 en volledig uitgerust (full option), waarvan de waarde werd vastgelegd op twaafduizend EURO (¬ 12.000). Dit kapitaal van de vennootschap wordt vertegenwoordigd door honderd (100) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Elke vennoot brengt voor vijftig percent (50%) van het kapitaal in.

Vemackt Marc schrijft zich in voor vijftig (50) aandelen.

Carton Inge schrijft zich in voor vijftig (50) aandelen.

De vennoten stellen vast dat de aandelen die elk van heeft onderschreven, geheel volstort zijn. Artikel 6: Wijzigen van het kapitaal

Het kapitaal kan verhoogd of verminderd worden, in één of meerdere keren, mits eenparige beslissing van alle vennoten, verenigd in een algemene vergadering.

Artikel 7: Aansprakelijkheid van de vennoten

Te rekenen van heden zijn de vennoten tegenover derden persoonlijk en hoofdelijk gehouden tot het maatschappelijk passief.

Artikel 8: Aantal, toelating, uittreding en overlijden der vennoten

1. Het aantal vennoten mag niet lager zijn dan twee.

2. Tot de eventuele toelating van een nieuw vennoot, met de bijhorende toelatingsvoorwaarden, kan beslist worden bij eenparigheid der vennoten, verenigd in een algemene vergadering. Deze beslissing zal bekendgemaakt worden in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De nieuwe vennoot zal slechts over rechten en plichten ten aanzien van de vennootschap beschikken vanaf zijn intrede in de vennootschap. Hij zal tegenover derden gehouden zijn tot de maatschappelijke schulden die ontstaan zijn na zijn toetreding.

3. Elke vennoot heeft het recht zich op elk ogenblik terug te trekken, zonder het akkoord van de andere vennoten, mits een opzegging van minimum 6 maanden. Deze zal bij aangetekend schrijven ter kennis

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2011- Annexes du Moniteur belge

gebracht worden van de vennootschap en van elk van de andere vennoten. De uittredende vennoot heeft recht op een scheidingsaandeel, dat gelijk is aan een evenredig deel van het netto-vermogen van de vennootschap zoals blijkt uit de laatst goedgekeurde jaarrekening. Wanneer een vennoot echter uittreedt of overlijdt binnen een termijn die korter is dan drie jaar, te rekenen van zijn intrede in de vennootschap, zullen de vennoot of zijn rechtverkrijgenden enkel recht hebben op zijn inbreng in de vennootschap. De vennoot die stopt deel uit te maken van de vennootschap, blijft onder meer gehouden tot de maatschappelijke schulden die ontstaan zijn voor zijn vertrek.

4. In geval van uittreding of overlijden van een vennoot, kan de overblijvende vennoot voorzien in zijn vervanging.

Artikel 9: Bevoegdheden der vennoten

De vennoten delegeren alle beheersbevoegdheden van de vennootschap aan één of meer onder. hen, die de zaakvoerder wordt van de vennootschap. De vennoten - niet zaakvoerder, hebben evenwel het recht om, samen of individueel, daden van controle en toezicht te stellen, onder meer voor wat betreft de jaarrekeningen en de maatschappelijke bescheiden. In geval van ontslag, herroeping of overlijden van de vennoot-zaakvoerder, zullen de andere vennoten, verenigd in een algemene vergadering, overgaan tot de aanduiding van een nieuwe zaakvoerder.

Artikel 10: Bevoegdheden van de zaakvoerder

De zaakvoerder wordt belast met het beheer van de vennootschap, met uitsluiting van de andere vennoten, binnen de perken van het doel, zoals het is vastgesteld in artikel 3 van onderhavige statuten. De zaakvoerder is bevoegd om alle daden van beheer en van beschikking te stellen die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap. De zaakvoerder beschikt alleen over de maatschappelijke handtekening, zonder dat hij moet doen blijken van het akkoord van de andere vennoten.

Artikel 11: Bezoldiging der vennoten, zaakvoerders

Het mandaat van vennoot en/of zaakvoerder is onbezoldigd. De vennoten, verenigd in een algemene vergadering, kunnen een bezoldiging, bedrag en de wijze van betaling, bepalen. Deze bezoldigingen zijn alsdan te beschouwen als algemene kosten.

Artikel 12: Boekjaar

Gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Artikel 13: Jaarvergadering

De vergadering wordt elk jaar door de zaakvoerders bijeengeroepen binnen de zes maanden na het afsluiten van het boekjaar.

Artikel 14: Verdeling der winsten en verliezen van de vennootschap

1. Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene kosten, lasten en afschrijvingen, maakt de netto-winst uit van de vennootschap.

2. De vennoten, verenigd in een algemene vergadering, zullen ieder jaar bij eenparigheid beslissen over de bestemming van het resultaat.

Artikel 15: Ontbinding van de vennootschap

Het overlijden, de onbekwaamheid of de uittreding van een vennoot, brengt niet noodzakelijk de ontbinding van de vennootschap met zich mee. De vennootschap kan worden voortgezet tussen de overblijvende vennoten, of met de erfgenamen van de overleden vennoot, indien er slechts één vennoot zou overblijven. Indien de erfgenamen van de overleden vennoot de vennootschap niet wensen verder te zetten, hebben zij recht op een scheidingsaandeel. Het scheidingsaandeel is gelijk aan het evenredig deel van de vennoot van het netto-vermogen van de vennootschap, zoals dat blijkt uit de laatst goedgekeurde jaarrekening. Indien het echter dient uitbetaald te worden binnen de drie jaar na de intrede van de vennoot, is het gelijk aan de inbreng van de overleden vennoot, zoals hiervoor bepaald onder artikel 8.

Artikel 16: Vereffening

1. In geval van ontbinding van de vennootschap, zal de vereffening gebeuren door toedoen van één of meer vennoten, aangeduid door de vennoten verenigd in een algemene vergadering, overeenkomstig artikel 181 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

a  %

Voor-

behouden

aan het

Belgisch 2. De liquidatie-boni en de eventuele verliezen, worden verdeeld onder de vennoten in verhouding tot

Staatsblad hun aandeel in het maatschappelijk kapitaal.

Artikel 17: Diversen

Alles wat niet voorzien is in onderhavige statuten, wordt geregeld door de gecoördineerde wetten op de . handelsvennootschappen. De eventuele nietigheid van het geheel of een deel van een artikel der onderhavige statuten, zal in geen enkel opzicht de geldigheid van de andere beschikkingen aantasten.

OVERGANGSBEPALINGEN:

1. Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie en wordt afgesloten op eenendertig december tweeduizend en elf.

2. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2012.

3. Onmiddellijk na het vaststellen van de statuten van onderhavige vennootschap, hebben de vennoten, in een algemene vergadering verenigd, besloten de volgende persoon, onder opschortende voorwaarde van het neerleggen van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegd rechtbank van koophandel, te benoemen tot zaakvoerder:

De heer Marc Vemackt.

Hij verklaart dit mandaat te aanvaarden.

Gedaan te Overmere, op 11 januari 2011, in drie exemplaren, waarvan elke vennoot erkent er één ontvangen te hebben. Het derde exemplaar is bestemd voor de registratie.

Tegelijk hierbij neergelegd de volledige oprichtingsakte.

Marc Vemackt

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2011- Annexes du .Moniteur belge

Coordonnées
SOL2 - SOLID SOLUTIONS

Adresse
PASTOOR PENNESTRAAT 48 9290 OVERMERE

Code postal : 9290
Localité : Overmere
Commune : BERLARE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande