PROXIPRESS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PROXIPRESS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.747.869

Publication

30/10/2014
ÿþ MQd Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2014 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm BVBA

Zetel: Derbystraat 157, 9051 Sint-Denys-Westrem

(volledig adres)

Onderwerp akte: Fusievoorstel

FUSIEVOORSTEL OMTRENT DE FUSIE DOOR OVERNEMING TUSSEN PROXISALES (OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP) EN BVBA PROXIPRESS (OVERGENOMEN VENNOOTSCHAPPEN) EN DE OVERNAME VAN EEN BEDRIJFSTAK VAN DE BVBA WEB INDUSTRY (PARTIEEL GESPLITSTE VENNOOTSCHAP)

De Raden van Bestuur van de BVBA PROX1SALES en de BVBA PROXIPRESS zijn heden samengekomen teneinde gezamenlijk een fusievoorstel op te stellen in overeenstemming met artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen.

Dit fusievoorstel zal ter goedkeuring worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de te fuseren vennootschappen en zal minstens zes weken voor de datum van deze vergaderingen, door elk van de te fuseren vennootschappen neergelegd worden ter griffie van de Rechtbank van Koophandel van Gent, overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van vennootschappen.

Deze fusie is een gevolg van een beslissing van de aandeelhouders in het kader van het toetreden van een derde partij. De operationele activiteiten inzake de ontwikkeling van informatica toepassingen binnen de bestaande vennootschap BVBA PROXIPRESS, worden ondergebracht in één juridische entiteit. Simultaan zal de derde partij BVBA WEB INDUSTRY, haar activa en passiva met betrekking tot sources waarvan zij eigenaar is en die verder dienstig zijn voor de ontwikkeling van informatica applicaties inbrengen in bovengenoemde juridische entiteit.

Aldus gaat de toetreding van de derde partij gepaard met een vereenvoudiging in de structuur, en wordt de ontwikkeling van informaticatoepassingen ondergebracht in één juridische entiteit, dit onder een nieuwe benaming, zijnde BVBA PROX1SALES.

DE BETROKKEN VENNOOTSCHAPPEN

Enerzijds..

De naamloze vennootschap BVBA PROXIPRESS, waarvan de zetel gevestigd is te Derbystraat 157, 9051 Gent. De vennootschap is ingeschreven in het RPR te Gent en heeft als ondememingsnum mer 00832.747.869.

Opgericht bij akte verleden voor Notaris Xavier Van den Weghe te Zulte op 10 januari 2011, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 13101/2011daarna onder nummer 11300352.

De BVBA WEB INDUSTRY, waarvan de zetel gevestigd is te Ledebaan 260, 9300 Aalst De vennootschap is ingeschreven in het RPR te Dendermonde en heeft als ondernemingsnummer 0823.105.574.

Opgericht bij akte verleden voor Notaris Nicolas Moyersoen te Aalst op 11 februari 2010.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

MONITEU R BELGPEERGELEGD

14 I 5 SEP, 2014

TSBLIÊcHTBMIIMAN

KOOPHANDEL TE GENT

23 -10-

ELGISCH STA

It11,11W111 III

II

Ondernemingsnr : 0832747869 Benaming (voluit) : (verkort) :

Proxipress

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Anderzijds:

De naamloze vennootschap PROX1SALES BVBA, waarvan de zetel gevestigd is te Rooberg 15, 9860 Landskouter. De vennootschap is ingeschreven in het RPR te Gent en heeft ais ondememingsnummer 0544.723.29ek

Opgericht bij akte verleden voor Notaris Xavier Van den Weghe, vervangende zijn ambtsgenoot Jozef Verschueren te Nazareth op 16 januari 2014..

Waarvan het Kapitaal voorafgaandelijk aan de fusie wordt verhoogd volgens akte inbreng in natura te verlijden notaris Jozef Verschueren te Nazareth.

VOORAFGAANDELIJKE OPMERKINGEN

De aanwezige bestuurders verklaren op de hoogte te zijn van:

1. De specifieke aansprakelijkheid van de bestuurders vervat in artikel 687 van het Wetboek van Vennootschappen.

2. De verplichting van elke vennootschap die bij de fusie betrokken is, het fusievoorstel, zes weken voor de algemene vergadering van elk der vennootschappen die over de fusie moet besluiten, ter griffie van de rechtbank van koophandel neer te leggen (artikel 693 alinea 3 van het Wetboek van Vennootschappen).

FUSIE  RECHTSVORM  NAAM  DOEL ZETEL

De bestuurders verklaren dat ze aan hun respectievelijke algemene vergaderingen een fusievoorstel zullen voorleggen, dat ertoe strekt een fusie door te voeren, waarbij het gehele vermogen  zowel de rechten als de verplichtingen  van BVBA PROX1PRESS (overgenomen vennootschap), met zetel te Derbystraat 157, 9051 Gent overgaan naar BVBA PROX1SALES (overnemende vennootschap), met zetel te Rooberg 15, 9860 Landskouter.

Simultaan met deze fusieoperatie, zal een kapitaalverhoging gebeuren door inbreng in nature van de partieel gesplitste vennootschap BVBA WEB INDUSTRY. De inbreng in nature bestaat uit de overname van de bedrijfstak met betrekking tot de exploitatie en de ontwikkeling van sources voor informatica applicaties, zoals zal toegelicht worden door het bestuursorgaan van de partieel gesplitste vennootschap, de BVBA WEB INDUSTRY.

De fusie zal gebeuren op basis van de statutaire afsluitdatum van de BVBA PROX1PRESS (31 december 2013). De fusie heeft een retroactieve uitwerking, en zef intreden op 1 januari 2014 en aile verrichtingen verwezenlijkt na deze datum-zijn voor rekening van de BVBA PROXISALES (overnemende vennootschap).

Alle kosten voortvloeiend uit de fusie worden gedragen door de overnemende vennootschap. Het doel van de betrokken vennootschappen is het volgende:

- De naamloze vennootschap PROX1PRESS BVBA (overgenomen vennootschap): De vennootschap heeft tot deel:

Het verlenen van consultancy, bijstand en hulp onder hun meest verschillende vormen aan derden,

bijvoorbeeld andere vennootschappen en/of eenmanszaken, en dit op het vlak van universele hard- en software, beheer, de controle, het toezicht, de organisatie, de administratie; het verlenen van adviezen en intellectuele en administratieve hulp, het ter beschikking stellen aan derden onder welke vorm ook van benodigdheden, materiaal, instrumenten, hard- en software; het uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaat aan concrete projecten, het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meest verschillende wetgevingen, het ter beschikking stellen van management, het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan, voor eigen rekening als voor rekening van of in deelneming met derden, van handeis-, nijverheids-, of andere ondernemingen, bestaande onder om het even welke vorm, en dit zonder enige beperking.

c.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

i

Het ontwikkelen, ontwerpen, programmeren, commercialiseren, marketeren, kopen en verkopen, zowel in klein- als in groothandel, van hardware en universele software in het algemeen, en van universele software voor "tablets" en "mobile devices" in het bijzonder.

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer,

valorisatie en in stand houden van eigen onroerende goederen, ondermeer door verhuring, onroerende leasing en andere overeenkomsten met derden in verband met hun gebruik en genot. De vennootschap mag ondermeer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, laten ombouwen; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst, zij mag optierechten met betrekking tot onroerende goederen nemen en afstaan; zij mag zakelijke rechten (vruchtgebruik, erfpacht, opstal,...) op onroerende goederen verwerven, vestigen, overdragen en beëindigen.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium. Het verrichten van alle handelingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het beheren, het verwerven of vervreemden van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen, vennootschappen en ondernemingen.

Het verwerven van participaties, op welke wijze ook, in bestaande of nog op te richten rechtspersonen, vennootschappen en ondernemingen; het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen, vennootschappen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen, vennootschappen, ondernemingen en particulieren, onder om het even welke vorm, ln dit kader kan zij alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan zowel in België als in het buitenland aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

Het waarnemen van bestuurs- en vereffeningsmandaten in om het even welke Belgische of buitenlandse, reeds bestaande of nog op te richten vennootschappen.

Alle opsommingen zijn in de ruimste zin te interpreteren.

- De naamloze vennootschap WEB INDUSTRY BVBA (gesplitste vennootschap)

De vennootschap heeft tot doel:

ln binnen en het buitenland, in eigen naam of in naam van derden, voor eigenrekening of voor rekening van derden of op commissie:

De informatica dienstverlening, zowel op technisch, administratief, financieel, commercieel en management domein aan instellingen, bedrijven, ondernemingen, de handel en nijverheid, verenigingen, zelfstandigen en particulieren en dit in de meest ruime betekenis van het woord.

Computeradviesbureau, verlenen van advies over zowel hardware ais software, alsmede de configuratie en toepassing van bijhorende programmatuur; de analyse van de behoeften en problemen van de gebruiker en het aanbieden van mogelijk oplossingen.

De ontwikkeling en realisatie van databases en webapplicaties en programma's en gebruiksklare systemen in het algemeen.

De analyse, ontwerp, het programmeren en uitgeven van gebruiksklare systemen, inbegrepen systemen van automatische data identificatie alsmede hun ontwikkeling, productie, levering en samenstelling van aile mogelijke documentatie omtrent zowel de standaard als de specifieke programmatuur.

De grafische, audiovisuele en taalkundige vormgeving, het aanleveren, bewerken, uitwerken en begeleiden van projecten inzake grafische vormgeving, inbegrepen het ontwerpen van websites, logo's, beeldmerken, huisstijlen, visuele identiteiten, en dit in de meest ruime zin van het woord.

" 4-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Digitale geluid en beeldmateriaal voor aile op heden gekende en nog ongekende media en mediatechnieken, inclusief technieken inzake beeld en geluid, het uitwerken van deze digitale projecten voor alle domeinen van de economische bedrijvigheid in het algemeen en op het vlak van de informatica en robotica voor de medische en de farmaceutische industrie in het bijzonder, daarbij inbegrepen alle marketting activiteiten, de kosten en batenanalyse, onderzoekstechnologie in de meest cube zin van het woord.

Advies verstrekken aan derden, het organiseren, produceren, het boeken en verzorgen van logistieke opleidingen, seminaries, en dit omtrent alle gekende en tot op heden ongekende informaticatoepassingen en mogelijkheden en dit in de meest ruime zin.

Onderzoeksverrichtingen uitvoeren naar de ontwikkeling en verfijning van nieuwe, gekende en tot heden ongekende informatica technieken en systemen.

Optreden als makelaar en tussenpersoon in elle takken en geledingen van de economie, cultuur, sport en overige evenementen, consult, begeleiding en de organisatie van allerhande seminaries, beurzen en evenementen en organisaties in de meest ruime zin van het woord,

De vennootschap kan overgaan tot alle handels, nijverheid, financiële en onroerende verrichtingen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

Tevens kan de vennootschap optreden als huurder en verhuurder van gebouwen en goederen, als

houdstermaatschappij van vennootschappen en ondernemingen die industriële, onroerende, commerciële en/of burgerlijke activiteiten uitoefenen, en het beheren en/of besturen van dergelijke vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle vennootschappen met welke al dan niet een of andere band van deelneming bestaat.

Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng in speciën of in nature, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, in elke bestaande of nog op te richten vennootschap, onderneming, vereniging, groepering of verrichting die een identiek, gelijkaardig of aanverwant doel nastreeft of die van die aard is de verwezenlijking van het doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen.

De vennootschap mag, zonder dat deze opsomming beperkend is, zowel ten haren voordele ais ten voordele van andere vennootschappen, instellingen of verbonden personen, borgen en zekerheden ontvangen en verstrekken, diensten aanbieden, opleidingen, consult en advies verstrekken betreffende aile op heden gekende en ongekende informatica en informatica toepassingen, markt en wetenschappelijk onderzoek verrichten, alle vormen van opleiding en seminaries verzorgen, vertaaldiensten aanbieden en aile financiële handelingen stellen, coördinatie van activiteiten doorvoeren, alsmede alle werkzaamheden uitoefenen die een management, administratief en/of financieel karakter hebben.

Deze opsomming is niet beperkend.

In het algemeen kan de vennootschap alle maatregelen treffen tot vrijwaring van haar rechten, en kan zij elle om het even welke verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten bij, of bijdragen tot de bevordering van haar doe

De vennootschap mag in België en in het buitenland aile commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doe!.

Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbrengen, inschrijvingen of anderszins in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag leningen toestaan aan en waarborgen stellen voor derden.

- De naamloze vennootschap PROXISALES (overnemende vennootschap)

De vennootschap heeft tot doel:

Het verlenen van consultancy, bijstand en hulp onder hun meest verschillende vormen aan derden,

bijvoorbeeld andere vennootschappen en/of eenmanszaken, en dit op het vlak van universele hard- en software, beheer, de controle, het toezicht, de organisatie, de administratie; het verlenen van adviezen en intellectuele en administratieve hulp, het ter beschikking stellen aan derden onder welke vorm ook van benodigdheden, materiaal, instrumenten, hard- en software; het uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaat

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

aan concrete projecten, het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meest verschillende wetgevingen, het ter beschikking stellen van management, het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan, voor eigen rekening ais voor rekening van of in deelneming met derden, van handels-, nijverheids-, of andere ondernemingen, bestaande onder cm het even welke vorm, en dit zonder enige beperking.

Het ontwikkelen, ontwerpen, programmeren, commercialiseren, marketeren, kopen en verkopen, zowel in klein- als in groothandel, van hardware en universele software in het algemeen, en van universele software voor "tablets" en 'mobile devices" in het bijzonder.

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer,

valorisatie en in stand houden van eigen onroerende goederen, ondermeer door verhuring, onroerende leasing en andere overeenkomsten met derden in verband met hun gebruik en genot. De vennootschap mag ondermeer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, laten ombouwen; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst, zij mag optierechten met betrekking tot onroerende goederen nemen en afstaan; zij mag zakelijke rechten (vruchtgebruik, erfpacht, opstal,...) op onroerende goederen verwerven, vestigen, overdragen en beëindigen«

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium. Het verrichten van alle handelingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het beheren, het verwerven of vervreemden van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen, vennootschappen enondememingen.

Het verwerven van participaties, op welke wijze ook, in bestaande of nog op te richten rechtspersonen, vennootschappen en ondernemingen; het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen, vennootschappen en ondernemingen waarin zij ai of niet een participatie aanhoudt.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen, vennootschappen, ondernemingen en particulieren, onder om het even welke vorm. In dit kader kan zij alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitafisatieondememingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan zowel in België als in het buitenland aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of tilt te breiden.

Het waarnemen van bestuurs- en vereffeningsmandaten in om het even welke Belgische of buitenlandse, reeds bestaande of nog op te richten vennootschappen.

Alle opsommingen zijn in de ruimste zin te interpreteren.

RUILVERF-IOUDING

De fusie omvat de fusie door overneming van de BVBA PROXIPRESS door de recent opgerichte vennootschap BVBA PROXISALES (overnemende vennootschap) en door overneming van de exploitatie van en de ontwikkeling van programmasources van de partieel gesplitste vennootschap BVBA WEB INDUSTRY.

Aangezien alle aandelen van PROXIPRESS BVBA zijn aangehouden door de BVBA PROX1SALES gebeurt de fusie door overneming van aile passiva en activa van de 100% dochter zonder creatie van nieuwe aandelen.

De ruilverhouding tussen de aandeelhouders van BVBA PROX1SALES en de aandeelhouders van de partieel gesplitste vennootschap BVBA WEB INDUSTRY wordt gebaseerd op een combinatie van de substantiële waarde en een EBITDA-multiple. De substantiële waarde is gelijk aan het boekhoudkundig eigen vermogen. De waardering op basis van de EBITDA-multiple wordt bepaald door op de EBITDA een multiple toe te passen gelijk aan 5,5, en vervolgens gecorrigeerd voor de niet-financiële schuld, welke bestaat uit de financiële schulden op korte en lange termijn verminderd met de liquide middelen.

Voor de afgesplitste balans van de BVBA WEB 1NDUSTRY geeft dit volgende samenvatting:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

De combinatie van de 'tak WEB INDUSTRY' met PROXISALES geeft volgende waardering van de PROXISALES na de fusieoperatie:

3. Vaststelling van de ruilverhouding

De fusie tussen BVBA PROXISALES en BVBA PROXIPRESS gebeurt zonder de uitgifte van nieuwe aandelen aangezien de opslorpende vennootschap PROXISALES de 100% van de aandelen van de opgeslorpte vennootschap BVBA PROXIPRESS in zijn bezit heeft.

De toekenning van aandelen naar aanleiding van de inbreng van de afgesplitste balans van de BVBA WEB INDUSTRY, wordt bepaald aan de hand van bovenstaand overzicht, waar het relatieve belang van heide takken weergegeven is: de afgesplitste bedrijfstak van WEB INDUSTRY BVBA vertegenwoordigt 33,625 % na de fusie.

Een Intrinsleke waarde van t000 Euro nastrevend, zullen 8.070 aandelen toegekend worden aan de bestaande aandeelhouders van de BVBA WEB INDUSTRY. Na voltooiing van de fusieoperatie zal volgende aandeelhoudersstructuur bestaan:

Aldus zal na de fusie en overname van bedrijfstak het eigen vermogen van PROXISALES vertegenwoordigd zijn door 24.000 aandelen..

WIJZE VAN UITREIKING

Naast de reeds bestaande 1.860 aandelen van PROXISALES uit de oprichting en de 14.070 aandelen uit de voorafgaandelijke kapitaalverhoging , dienen 8.070 aandelen uitgereikt te worden. Deze zullen toegekend worden aan de bestaande aandeelhouders van WEB INDUSTRY BVBA.

De toekenning van 8.070 aandelen aan de bestaande aandeelhouders van de BVBA WEB INDUSTRY zal geschieden door inschrijving in het aandelenregister van de Overnemende Vennootschap PROXISALES met vermelding van het aantal van de haar toekomende aandelen, de hoedanigheid van de aandeelhouder en de datum van de fusie. Deze inschrijving zal gebeuren binnen de 15 dagen na de publicatie van de fusiebesluiten in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

Het bestaande aandelenregister van de Overgenomen Vennootschappen zal na de fusie vernietigd worden. Een bestuurder van de Overnemende Vennootschap zal volmacht krijgen teneinde daartoe het nodige te doen.

DATUM DEELNAME IN DE WINST

De ter gelegenheid van de fusie door BVBA PROXISALES nieuw uit te geven aandelen zulten dezelfde rechten en verplichtingen dragen als de bestaande aandelen van BVBA PROXISALES voor de fusie. Ze zullen deelnemen in het bedrijfsresultaat van BVBA PROXISALES en dividendgerechtigd zijn vanaf de eerste dag. Er wordt geen bijzondere regeling getroffen betreffende dit recht.

BOEKHOUDKUNDIGE OVERNAME VAN HANDELINGEN BVBA PROXIPRESS EN DE INBRENG VAN DE PARTIEEL GESPLITSTE BVBA WEB INDUSTRY

De datum vanaf dewelke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de ovememende vennootschap is vastgesteld op 1 januari 2014,

RECHTEN DIE DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP TOEKENT AAN DE AANDEELHOUDERS VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAPPEN, DIE BIJZONDERE RECHTEN HEBBEN, ALSOOK AAN DE

I

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN, OF JEGENS HEN VOORGESTELDE MAATREGELEN

Er werden door de Overgenomen Vennootschap geen bevoorrechte aandelen of andere effecten uitgegeven waaraan bijzondere rechten werden toegekend.

Er worden bijgevolg geen bijzondere rechten toegekend door de Overnemende Vennootschap in het kader van de huidige fusie.

BIJZONDERE BEPALINGEN

De fusie za gebeuren volgens de gewijzigde versiaggevings- en documentatieverplicinfingen inzake fusies, als gevolg van de wet van 8 januari 2012 tot wijziging van het Wetboek van Vennootschappen.

In concreto betekent dit

-Geen fusieverslag van de respectievelijke bestuursorganen omwille van het feit dat alle vennoten en houders van andere stemrecht verlenende effecten van elke bij de fusie betrokken vennootschap hiermee instemmen

-Geen fusieverslag door de commissaris of bedrijfsrevisor. Aangezien er een kapitaalverhoging plaatsvindt bij de overnemende vennootschap ten gevolge van de fusie, dient een verslag opgemaakt te worden met betrekking tot de inbreng in nature.

BIJZONDERE VOORDELEN TOEGEKEND MN DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

Aan de leden van de Raad van Bestuur van de Overnemende Vennootschap en aan de leden van de Raad van Bestuur van de Overgenomen Vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

STATUTENWIJZIGINGEN

Na het besluit tot fusie zullen de statuten van BVBA PROXISALES gewijzigd worden, onder meer ingevolge de verhoging van het maatschappelijk kapitaal en uitgifte van nieuwe aandelen in het kader van de fusie.

JURIDISCHE UITWERKING

De fusie door overneming van BVBA PROXIPRESS en de inbreng van de partieel gesplitste vennootschap BVBA WEB INDUSTRY door BVBA PROXISALES zal juridische uitwerking hebben vanaf 1 januari 2014.

RECHTSGEVOLGEN

De fusie brengt van rechtswege en gelijktijdig de volgende rechtsgevolgen teweeg:

" BVBA PROXIPRESS houdt op te bestaan;

'Fret gehele vermogen van BVBA PROXIPRESS, en de actief en passief bestanddelen met betrekking tot de ontwikkeling en uitbating van sources voor informatica applicaties in de partieel gesplitste BVBA WEB INDUSTRY  zowel de rechten als de verplichtingen gaat over op BVBA PROXISALES.

Hierbij neergelegd; fusievoorstel 26/08/2014

Ve2')  cvelDl(

I

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 06.12.2013, NGL 06.12.2013 13680-0107-013
26/11/2014
ÿþ Mod Wolti 11,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bíjrágën biij fiétélgisch staatsblád - 26/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

HhIIIIIIIIINII~IVIIIAI

<1921 365*

ui

B

MONITEUR BELGE

18 -1' - 2014

ELGISCH STAATSBLAp Ri=csi~u;~,~

KOOFHAt~ C3~ GENT

NEERGELEGD

2 0 OKT, 2014

Ondememingsnr : 0832.747.869

Benaming

(voluit) : PROXIPRESS

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel 9051 GENT, Derbystraat 157

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Verplaatsing maatschappelijke zetel

De zaakvoerders hebben beslist de maatschappelijke zetel van de vennootschap met ingang van

01.09.2014 te verplaatsen naar 9000 GENT, Ottergemsesteenweg Zuid 808 -- Ghelamco Arena  Office Box 4,

AMCAM B.V.B.A.

met als vaste vertegenwoordiger

Lieven VAN DOORSLAER,

zaakvoerder,

20/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 28.12.2012, NGL 15.02.2013 13036-0597-012
17/01/2011
ÿþ Mod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11300352*

Neergelegd

13-01-2011



Griffie

0832747869

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : PROXIPRESS

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9051 Gent Derbystraat 157

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Jozef VERSCHUEREN, Notaris te Nazareth, op tien januari tweeduizend elf, te registreren, blijkt dat:

1. De heer VAN DOORSLAER, Lieven Jozef Marie, geboren te Gent op zesentwintig mei negentienhonderd zevenenzeventig, echtgenoot van mevrouw HUYGENS Katrien An Monique, geboren te Gent op acht mei negentienhonderd negenenzeventig, wonende te 9860 Oosterzele (Landskouter), Rooberg 15.

2. De heer HOEBEEK, Koenraad Johan Alice, geboren te Mechelen op vijf januari negentienhonderd zeventig, ongehuwd en bevestigend geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 1880 Kapelle-op-den-Bos, Vinnekenstraat 8.

een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam  PROXIPRESS , waarvan de voornaamste standregelen luiden als volgt:

1  NAAM  RECHTSVORM

De vennootschap is als Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht opgericht

onder de naam:  PROXIPRESS .

2  ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9051 Gent Derbystraat 157.

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad, mag de

zetel naar om het even welke plaats in het Vlaamse Gewest of in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, overgebracht

worden.

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) zal de vennootschap agentschappen, stapelhuizen en bijhuizen in

België en in het buitenland, mogen oprichten.

3  DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

Het verlenen van consultancy, bijstand en hulp onder hun meest verschillende vormen aan derden, bijvoorbeeld andere vennootschappen en/of eenmanszaken, en dit op het vlak van universele hard- en software, beheer, de controle, het toezicht, de organisatie, de administratie; het verlenen van adviezen en intellectuele en administratieve hulp, het ter beschikking stellen aan derden onder welke vorm ook van benodigdheden, materiaal, instrumenten, hard- en software; het uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaat aan concrete projecten, het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meest verschillende wetgevingen, het ter beschikking stellen van management, het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan, voor eigen rekening als voor rekening van of in deelneming met derden, van handels-, nijverheids-, of andere ondernemingen, bestaande onder om het even welke vorm, en dit zonder enige beperking.

Het ontwikkelen, ontwerpen, programmeren, commercialiseren, marketeren, kopen en verkopen, zowel in klein- als in groothandel, van hardware en universele software in het algemeen, en van universele software voor  tablets en  mobile devices in het bijzonder.

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer, valorisatie en in stand houden van eigen onroerende goederen, ondermeer door verhuring, onroerende leasing en andere overeenkomsten met derden in verband met hun gebruik en genot. De vennootschap mag ondermeer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, laten ombouwen; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst, zij mag optierechten met betrekking tot onroerende goederen nemen en afstaan; zij mag zakelijke rechten (vruchtgebruik, erfpacht, opstal,...) op onroerende goederen verwerven, vestigen, overdragen en beëindigen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium. Het verrichten van alle handelingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het beheren, het verwerven of vervreemden van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen, vennootschappen en ondernemingen.

Het verwerven van participaties, op welke wijze ook, in bestaande of nog op te richten rechtspersonen, vennootschappen en ondernemingen; het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen, vennootschappen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen, vennootschappen, ondernemingen en particulieren, onder om het even welke vorm. In dit kader kan zij alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan zowel in België als in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden. Het waarnemen van bestuurs- en vereffeningsmandaten in om het even welke Belgische of buitenlandse, reeds bestaande of nog op te richten vennootschappen.

Alle opsommingen zijn in de ruimste zin te interpreteren zonder dat deze op enigerlei wijze beperkend wezen.

4  DUUR

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur te rekenen van de dag waarop zij rechtspersoonlijkheid

verkrijgt.

5  KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) verdeeld in duizend

achthonderd zestig (1.860) gelijke aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, doch die elk een

fractie van één/duizend achthonderd zestigste (1/1.860ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal is bij de oprichting volstort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 ¬ ).

Het kapitaal mag verhoogd of verminderd worden overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

6 - BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders al of niet vennoten. Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering, die hun aantal, de duur van hun opdracht en hun bezoldiging bepaalt. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersonen.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders hebben ieder de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in de bevoegdheid van elk van hen.

Indien zij in de statuten werden benoemd, zonder beperking van duur, worden zij geacht benoemd te zijn voor de duur van de vennootschap, en kan hun afzetting slechts plaatshebben om ernstige redenen.

In geval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zullen zij handelen overeenkomstig de terzake geldende wettelijke regeling.

Voor de vertegenwoordiging van de vennootschap in en buiten rechte kan één zaakvoerder, steeds alleen optreden, behoudens in geval anders bepaald naar aanleiding van hun benoeming.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening der zaakvoer-der(s) en andere agenten van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

Iedere zaakvoerder wordt onder andere belast met het dagelijks bestuur van de vennootschap. Hij beschikt over de maatschappelijke handtekening.

In die omstandigheden kan elke zaakvoerder, afzonderlijk optredend, onder andere alle rekeningen openen bij de banken of bij het bestuur der postcheques, op de geopende of te openen rekeningen alle verrichtingen doen, zelfs zonder provisionering van de rekeningen, alle rekeninguittreksels tot goedkeuring ondertekenen, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen.

De handtekening van ieder van hen volstaat eveneens om kwijting te geven aan het bestuur der spoorwegen, postcheques en andere besturen, aan de Post en Belgacom alsmede alle andere bedrijven die een openbare nutsvoorziening aanbieden, zonder beperking van bedrag.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Iedere zaakvoerder mag welbepaalde bevoegdheden voor daden van dagelijks bestuur overdragen aan elke persoon die hij daartoe bekwaam zou achten, welke persoon op zijn beurt zijn toegekende bevoegdheden zal mogen subdelegeren.

Het overlijden of het aftreden van een zaakvoerder, om welke reden ook, brengt, zelfs als hij vennoot is, de ontbinding van de vennootschap niet teweeg.

Deze regel geldt ook ingeval van rechterlijke onbekwaamverklaring, faillissement of onvermogen van een zaakvoerder; het voorvallen van een dezer gebeurtenissen stelt onmiddellijk en van rechtswege een einde aan de functie van een zaakvoerder.

Wanneer, wegens overlijden of om één of andere reden, een zaakvoerder zijn functie neerlegt, wordt het bestuur verzekerd door de overblijvende zaakvoerders.

Wanneer er echter geen zaakvoerder meer is moet, door de vennoot die de meeste aandelen bezit, de algemene vergadering bijeengeroepen worden binnen de maand na het neerleggen van de functie om in zijn vervanging te voorzien.

De controle op de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere commissarissen, te benoemen door de alemene vergadering, voor zover de wet het vereist.

De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straffe van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141,2° van het Wetboek van Vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het Wetboek van Vennootschappen individueel de onderzoeks-en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin, heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit

ongeacht de wettelijke criteria.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar instemming werd benoemd. De algemene vergadering mag aan de zaakvoerder(s) en volmachtdragers, vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen toekennen, op de algemene kosten te verhalen. De vaststelling van deze bezoldigingen of vergoedingen zal ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van de jaarvergadering. Zolang de vergadering, hiertoe bij uitsluiting bevoegd, hieromtrent geen beslissing neemt, is de opdracht van de zaakvoerder(s) onbezoldigd.

De bezoldiging van de commissarissen wordt eveneens vastgesteld door de algemene vergadering, rekening houdend met de controlenormen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren. Deze bezoldiging bestaat in een vast bedrag, dat bij de aanvang en voor de duur van hun opdracht wordt vastgesteld. Zij kan worden gewijzigd met instemming van partijen.

Buiten die bezoldiging mogen de commissarissen geen enkel voordeel, in welke vorm ook, van de vennootschap ontvangen.

7 - ALGEMENE VERGADERING

Ieder jaar, de eerste vrijdag van de maand december om veertien uur moet een jaarvergadering gehouden worden.

8  BOEKJAAR

Het maatschappelijk boekjaar begint op één juli en wordt op dertig juni van het jaar nadien afgesloten.

9  WINSTVERDELING

Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van alle algemene kosten, de maatschappelijke verplichtingen en de nodige afschrijvingen, vormt de nettowinst van het boekjaar.

Op deze winst zal er jaarlijks minstens vijf ten honderd afgenomen worden met het oog op de vorming van het wettelijk reservefonds, totdat dit reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Voor het overige zal de volledige vrijheid gelaten worden aan de jaarvergadering, overeenkomstig de terzake geldende wettelijke bepalingen.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van de Vennootschappenwet.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

VERKRIJGING VAN RECHTSPERSOONLIJKHEID.

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van Vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen.

Ondergetekende notaris wijst erop dat de zaakvoerders mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door het Wetboek van Vennootschappen heeft overgenomen. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld voor de ondertekening van de oprichtingsakte.

ZETEL

De zetel van de vennootschap wordt gevestigd te 9051 Gent, Derbystraat 157.

BEGIN- EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van tien januari tweeduizend elf en zal worden afgesloten op dertig juni tweeduizend twaalf.

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en twaalf.

BENOEMING NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER

Worden tot niet-statutair zaakvoerder benoemd, voor de duur van de vennootschap:

- AMCAM, B.V.B.A., met maatschappelijke zetel te 9860 LANDSKOUTER, Rooberg 15, ingeschreven in het rechtspersonenregister te GENT, ondernemingsnummer 0806.982.689 en met als vaste vertegenwoordiger de heer Lieven VAN DOORSLAER, voornoemd.

- GDR CONSULTING & TRADING COMPANY, B.V.B.A., met maatschappelijke zetel te 9051 SINT-DENIJS-WESTREM, Putkapelstraat 41, ingeschreven in het rechtspersonenregister te GENT, ondernemingsnummer 0472.379.904 en met als vaste vertegenwoordiger de heer Koen HOEBEEK, voornoemd. Hun mandaat zal onbezoldigd worden uitgeoefend, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

VOLMACHT.

Volmacht wordt gegeven aan DE DEYNE VERHOEYE ACCOUNTANTS & BELASTINGCONSULENTEN B.V. onder de vorm van een B.V.B.A. gevestigd te 9920 LOVENDEGEM, Kort Eindeken 25, vertegenwoordigd door Jan VERHOEYE en/of Sven DE WIT, beide kantoorhoudend te 9920 LOVENDEGEM, Kort Eindeken 25, om alle formaliteiten in verband met het Ondernemingsloket, Kruispuntbank voor Ondernemingen en de fiscale administraties, zowel directe als indirecte belastingen te vervullen, en dit zowel voor deze voortvloeiend uit huidige akte als voor deze voortvloeiend uit alle andere akten. Eveneens bijzondere volmacht om de vennootschap te vertegenwoordigen bij de diensten der directe en indirecte belastingen, inzage te nemen in het dossier, documenten te ondertekenen welke noodzakelijk zijn voor de opvolging en afhandeling van het dossier, akkoorden en briefwisseling te ondertekenen. De volmachtdrager handelt steeds in opdracht van de volmachtgever. Deze volmacht of lastgeving behelst alle verrichtingen die de lasthebber nodig of nuttig zal achten voor het hierboven aangegeven doel. Zij verleent inzonderlijk alle macht tot aangifte, antwoord, bezwaar en afstand, inschrijving, wijziging, schrapping.

Tegelijk wordt hiermee elektronisch neergelegd: - uitgifte van oprichtingsakte

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL Notaris Jozef Verschueren

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 04.12.2015, NGL 15.12.2015 15689-0070-012

Coordonnées
PROXIPRESS

Adresse
OTTERGEMSESTEENWEG ZUID 808 - OFFICE BOX 4 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande