OUDERENZORG WAASLAND

Association sans but lucratif


Dénomination : OUDERENZORG WAASLAND
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 561.739.569

Publication

17/09/2014
ÿþA

Voc ballot aan Belgi Staats

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte



Benaming: OUDERENZORG WAASLAND

Rechtsvorm: VERENIGING ZONDER WINSTOOGMERK

Zetel: ANKERSTRAAT 110 9100 SINT-NIKLAAS

Ondernemingsnr : S64 "I" . S

Voorwerp akte OPR1CHTING-STATUTEN

OPRICHTINGSAKTE: oprichtingsdatum 28 augustus 2014

STATUTEN

TITEL I: BENAMING, DOEL, ZETEL EN DUUR

Artikel 1: naam

De vereniging is een vereniging zonder winstgevend doel.

De benaming van de vereniging is : OUDERENZORG WAASLAND, afgekort OZVV

Artikel 2 :oprichters

Partij A :vzw SAMEN OUDER, oridememingsnummer 825.386.688 met maatschappelijke zetel langsheen de Richard Van Britsomstraat 19 te Sint-Niklaas. Bij beslissing in de vergadering van de raad van bestuur van 27/08/2014 heeft de vereniging als vertegenwoordigers in de algemene vergadering aangesteld

Dhr. Geen Vercauteren

wonende Gyselstraat 17 te Nieuwkerken-Waas

bvba Koen Michiels HCM ond.nr. 0821.855.165  vertegenwoordigtd door Dhr. Koen Michiels wonende

Beukendreef 28 te Lochristi

Partij B :vzw PHILIPPUS NERI, ondememingsnummer 410.505.582 met maatschappelijke zetel langsheen Ankerstraat 110 bus 1 te Sint-Niklaas. Bij beslissing in de vergadering van de raad van bestuur van 8 juli 2014 heeft de vereniging als vertegenwoordigers in de algemene vergadering aangesteld:

VOF A. Voeten, ondernemingsnummer 822,165.565  vertegenwoordigd door Dhr. Adrianus Voeten,

wonende Ankerstraat 108 te Sint-Niklaas

Zr. Francine De Bruycker

wonende Lamstraat 2b te Sint-Niklaas

Partij C :vzw OUDERENZORG TRIADE, ondernemingsnummer 0825.514.936 met maatschappelijke zetel langsheen Tereken 14 te Sint-Niklaas. Bij beslissing in de vergadering van de raad van bestuur van 18/06/2014 heeft de vereniging als vertegenwoordigers in de algemene vergadering aangesteld :

Mevr. Gabriëlle Bogaert

wonende Steendonkstraat 69 te Temse

Dhr. Stefan Van den Brouck

Kernphoekstraat 47A te Sint-Gillis-Waas

Parti." D : vzw OUDERENZORG PHILIPPUS NERI, ondernemingsnummer

471.977.452, met maatschappelijke zetel te Sint-Niklaas, Ankerstraat 104 bus 1. Bij beslissing in de raad van

bestuur van 8 juli 2014 heeft de vereniging als vertegenwoordigers in de algemene vergadering aangesteld:

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

-8 SEP. 2014

AFDELINUË,PERMONDE

11111101111

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de peso(o)n(en) bevoegd de vereniging of stichting ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Dhr. Luc Voeten

wonende Edw. Prissestraat 90 te Sint-Niklaas

Dhr. Marc Vanhauwenhuyse

wonende Koninklijke Baan 141-143 bus 3.01 te Koksijde

Artikel 3 :maatschappelijke zetel

De vereniging heeft haar zetel langsheen de Ankerstraat 110 bus 1 te SINT-NIKLAAS.

De zetel van de vereniging is gelegen in het gerechtelijk arrondissement Oost-Vlaanderen

Artikel 4 :doelstelling

De vereniging heeft vanuit een christelijke mens- en maatschappijvisie tot doel:

-het beheren, exploiteren en/of laten exploiteren van initiatieven voor opvang voor bejaarden;

-onderwijs en opleiding verstrekken aan allerlei personen, nodig voor dergelijke initiatieven;

-in het algemeen aile activiteiten uitoefenen die met de uitbating van een initiatief voor bejaarden in verband

staan;

-participeren in VZW's die een gelijkaardig doel nastreven.

Om dit doel te realiseren, kan de vereniging daartoe in eigendom enIof onder de vorm van andere zakelijke rechten, aile goederen verwerven die voor haar doelstelling nuttig zijn.

De gebouwen, kunstwerken en monumenten waarvan zij aldus de eigendom of enig ander zakelijk recht verwerft, zal zij in goede staat bewaren, zo nodig aanpassen en restaureren en in het kader van haar socio-culturele opdracht voor het publiek toegankelijk stellen.

Artikel 5: duur

De vereniging wordt opgericht voor een onbepaalde duur.

TITEL 11: LEDEN, AANVAARDING EN ONTSLAG

Artikel 6: leden

De vereniging bestaat uit leden-rechtspersonen van privaat recht, hierna genoemd de 'deelgenoten".

De deelgenoten zijn de ondertekenende stichtende leden alsmede aile leden die later, bij beslissing van de raad van bestuur worden aanvaard.

De deelgenoten van de vereniging zijn verplicht de statuten en het huishoudelijk reglement van de vereniging, alsook de besluiten van de bestuursorganen van de vereniging na te leven en de belangen van de vereniging of van één van haar bestuursorganen op geen enkel ogenblik te schaden.

De rechten en plichten van de deelgenoten zijn bepaald in het huishoudelijk reglement.

De deelgenoten zijn geen lidgeld verschuldigd..

Artikel 7 toetreding

Nieuwe deelgenoten kunnen tot de vereniging toetreden mits zij door de raad van bestuur bij meerderheid van stemmen van de aanwezige bestuurders-vertegenwoordigers, onthoudingen niet meegerekend, aangenomen worden.

De stemming is geheim en de raad van bestuur is er niet toe gehouden haar beweegredenen kenbaar te maken bij het al dan niet aanvaarden van een kandidaat.

Verzoeken om toetreding dienen uitsluitend schriftelijk aan de voorzitter van de raad van bestuur te worden gericht, onder de vermelding van naam, rechtsvorm en adres van de maatschappelijke zetel van de verzoeker en onder de vermelding van de elementen waarom de verzoeker meent in aanmerking te kunnen komen ais lid. Tevens dient de uitdrukkelijke instemming met het doel en de statuten van de vereniging te worden betuigd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bij aanvaarding van een nieuwe deelgenoot wordt een aanpassing van de statuten doorgevoerd met betrekking tot de vertegenwoordiging van de nieuwe deelgenoot in de bestuursorganen van de vereniging.

Artikel 8 :uittreding

Iedere deelgenoot mag de vereniging verlaten mits hij daarvan kennis geeft bij aangetekend schrijven aan de raad van bestuur en dit minimaal zes maanden voorafgaand aan de uittreding. Een uittreding kan slechts in aanmerking genomen worden nadat een 4/5 meerderheid van de raad van bestuur zich hierover akkoord heeft verklaard. De vertegenwoordigers van de uittredende deelgenoot kunnen niet deelnemen aan de stemming over de uittreding.

De uittreding kan enkel gebeuren met ingang van een nieuw boekjaar.

Bij ontbinding of uittreding van een deelgenoot eindigt van rechtswege zijn lidmaatschap van de vereniging alsmede de mandaten van zijn vertegenwoordigers in de bestuursorganen van de vereniging.

Artikel 9 :uitsluiting

Een uitsluiting kan slechts in aanmerking genomen worden nadat een 4/5 meerderheid van de algemene vergadering zich hierover akkoord heeft verklaard. De vertegenwoordigers van de uit te sluiten vereniging kunnen niet deelnemen aan de stemming over de uitsluiting.

TITEL Ill: BEHEER EN BESTUUR

Afdeling 1Aantal bestuurders, benoeming en duur van het mandaat

Artikel 10 :samenstelling

De raad van bestuur van de vzw bestaat uit leden-rechtspersonen van privaat recht, hierna genoemd de "deelgenoten"-bestuurders

Het aantal bestuurders is bepaald op 3 bestuurders.

De bestuurders van de vereniging zijn verplicht de statuten en het huishoudelijk reglement van de vereniging, alsook de besluiten van de bestuursorganen van de vereniging na te leven en de belangen van de vereniging of van één van haar bestuursorganen op geen enkel ogenblik te schaden.

Bij oprichting van de vereniging worden volgende bestuurders aangenomen: vzw SAMEN OUDER-vzw Ouderenzorg PHILIPPUS NERI-vzw Ouderenzorg TRIADE

vzw Ouderenzorg PHILIPPUS NERI wordt vertegenwoordigd in de raad van bestuur door drie personen, vzw SAMEN OUDER wordt vertegenwoordigd in de raad van bestuur door twee personen, vzw Ouderenzorg TRIADE wordt vertegenwoordigd in de raad van bestuur door één persoon, allen hierna genoemd "bestuurdersvertegenwoordigers".

De bestuurder-vertegenwoordigers worden voorgedragen door de deelgenoten-bestuurders bij de voorzitter.

De duur van het mandaat van de deelgenoten-bestuurder in de raad van bestuur is onbeperkt. De duur van het mandaat van een bestuurder-vertegenwoordiger is zes jaar en onbeperkt hernieuwbaar

Artikel 11 :beëindiging van het mandaat

Het mandaat van de bestuurder-vertegenwoordiger eindigt door overlijden van de bestuurder-vertegenwoordiger, of verlies van lidmaatschap van de deelgenoot-bestuurder welke hij vertegenwoordigt.

Elke deelgenoot-vertegenwoordiger kan ten allen tijde zijn vertegenwoordiger vervangen. Deze vervanging moet worden meegedeeld aan de voorzitter van de vereniging met een aangetekende brief.

Het mandaat van de uittredende bestuurder-vertegenwoordiger houdt onmiddellijk op. Bestuurdersvertegenwoordigers die hun mandaat wensen te beëindigen, doen dit door middel van een gewone brief, gericht aan de voorzitter van de raad van bestuur.

In geval van beëindiging van het mandaat van een bestuurder-vertegenwoordiger stelt de betrokken deelgenoot-bestuurder zo snel mogelijk een ander bestuurder-vertegenwoordiger aan.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

In voorkomende gevallen zullen de resterende bestuurders-vertegenwoordigers tot aan de vervanging de bevoegdheden overnemen,

Artikel 12 :bestuurdersvergoeding

De bestuurders oefenen hun mandaat kosteloos uit, tenzij de algemene vergadering beslist hen presentiegelden toe te kennen.

Artikel 13:bestuurdersfuncties

De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter en een secretaris. Hierbij wordt rekening gehouden dat de taak van voorzitter en secretaris van de raad van bestuur alternerend wordt waargenomen door één van beide "deelgenoten"-bestuurders waarbij een wisseling zal gebeuren elke zes jaar. In aanvang wordt volgende aangenomen :

vzw Ouderenzorg Philippus Neri : voorzitter

vzw Samen Ouder secretaris

waarbij de eerste mandaatsperiode eindigt op 30 juni 2020.

De deelgenoot-bestuurder zal één van zijn bestuurder-vertegenwoordigers aanduiden voor de uitvoering van het mandaat van voorzitter of secretaris.

De raad van bestuur kan onder zijn bestuurders-vertegenwoordigers tevens een ondervoorzitter en een of meerdere gedelegeerd bestuurders benoemen.

De voordrachten gebeuren mondeling. Voorzitter, secretaris en indien van toepassing ondervoorzitter en gedelegeerd bestuurder(s) worden benoemd bij een 2/3 meerderheid van de uitgebrachte stemmen van de

aanwezige of gevolmachtigde vertegenwoordigers van de deelgenoot-bestuurders. Indien na twee

opeenvolgende vergaderingen het stemquotum niet wordt gehaald beslist een volgende vergadering met een gewone meerderheid van de geldig uitgebrachte stemmen. Mocht er tijdens die vergadering geen gewone meerderheid zijn of bij staking van de stemmen, wordt de procedure herhaald vanaf het begin met nieuwe kandidaten en dit tot dat een kandidaat wordt benoemd.

De bevoegdheden van voorzitter en secretaris en van ondervoorzitter en gedelegeerd bestuurder(s) worden bepaald in het huishoudelijk reglement.

In geval van afwezigheid van de voorzitter en indien geen ondervoorzitter werd aangesteld, duidt de vergadering in zijn midden een vertegenwoordiger aan die tijdelijk het voorzitterschap zal waarnemen.

Afdeling 2:Bevoegdheden en delegatie van de raad van bestuur

Artikel 14 :bevoegdheden

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheden inzake bestuur en beschikking. Al wat niet uitdrukkelijk voorbehouden wordt aan de algemene vergadering, hetzij door de wet hetzij door de statuten, behoort tot de bevoegdheid van de raad van bestuur onder meer (het betreft een niet limitatieve opsomming); het sluiten van aile aankopen, verkopen en ruilen van roerende en onroerende goederen, van huur en verhuurovereenkomsten, van welke duur ook en van aile compromissen en arbitragebedingen; het aanvaarden en verwerven van toelagen, schenkingen en legaten, het beleggen van gelden, aangaan van leningen en kredietopeningen langs een bank of op een andere wijze; het verlenen van hypotheek op alle maatschappelijke goederen en het verlenen van zakelijke waarborgen en andere; voorts afstand van rechten en rechtsvorderingen, opheffing en machtiging tot doorhaling, met of zonder kwitantie, van alle inschrijvingen, overschrijvingen, beslag en verzet.

De raad van bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt haar bij elke gerechtelijke of buitengerechtelijke handeling.

Artikel 15 :overdracht van bevoegdheden

De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur van de vereniging, alsook de externe vertegenwoordigingsbevoegdheid m.b.t, het dagelijks bestuur geheel of gedeeltelijk overdragen aan één of meer personen, die samen of afzonderlijk kunnen handelen of aan een bureau.

Deze delegatie kan te allen tijde weer worden ingetrokken.

,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Met betrekking tot deze overdracht zal een mandaatsdocument warden opgesteld welke wordt ondertekend door voorzitter en secretaris.

Artikel 16 :handtekeningsbevoegdheid

De vereniging is verbonden door de gezamenlijke handtekening van voorzitter en secretaris of, voor de eventuele mandaten door de handtekening overeenkomstig het mandaatsdocument.

Afdeling 3:Bijeenroeping van de raad van bestuur beslissingen - register

Artikel 17 :bijeenroeping

De raad van bestuur komt bijeen op schriftelijke uitnodiging van de voorzitter (bvb, per brief of per email) ten maatschappelijke zetel, tenzij de uitnodiging een andere plaats vermeldt

De uitnodiging bevat tevens de agenda.

De bijeenroeping van de raad van bestuur is verplichtend als ten minste de helft (1/2e) van de bestuurdersvertegenwoordigers hierom verzoekt, wat gebeurt per gewone brief, met redenen omkleed, gericht aan de voorzitter.

De raad van bestuur kan vergaderen per telefoon- of videoconferentie

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vereniging zulks vereisen, kunnen de besluiten van de Raad van Bestuur warden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Dit schriftelijk akkoord kan meegedeeld worden per brief, per mail of telefax. Deze procedure kan echter niet gevolgd worden voor de vaststelling van de jaarrekening.

Artikel 18 :beslissingsmodaliteiten

De beslissingen worden genomen bij meerderheid van stemmen van de aanwezige bestuurdersvertegenwoordigers, onthoudingen niet meegerekend. Bij staking van stemmen wordt het voorstel verdaagd naar de volgende vergadering. Indien daar opnieuw staking van stemmen is, is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

In geval van geheime stemming is bij staking van stemmen het voorstel verworpen. De stemming zal geheim zijn als minstens de helft van de aanwezige bestuurders-vretegenwoordigers er om vragen.

Artikel 19 :rechtsgeldigheid van de vergaderingen

De raad van bestuur kan slechts geldig beraadslagen bij aanwezigheid van ten minste de helft van de in functie zijnde bestuurders-vertegenwoordigers en voor zover er een bestuurder-vertegenwoordigerbestuurcier-vertegenwoordiger aanwezig is van elke deelgenoot-bestuurder.

Wordt dit aantal niet bereikt, dan wordt een nieuwe vergadering belegd met dezelfde dagorde, waarop beslissingen kunnen genomen worden ongeacht het aantal aanwezige leden.

Artikel 20 :stemrecht en stemquorum

In de raad van bestuur beschikt elke bestuurder-vertegenwoordiger over één stem.

Elke bestuurder-vertegenwoordiger kan een volmacht verlenen aan een andere bestuurder-vertegenwoordiger. Het is een bestuurder-vertegenwoordiger echter slechts toegelaten maximaal voor één bestuurder-vertegenwoordiger als gevolmachtigde op te treden.

Artikel 21 :notulen en inzagerecht

De notulen worden bijgehouden in het daartoe bestemd register en ondertekend door de voorzitter en de secretaris. Uittreksels en afschriften worden getekend door de voorzitter en de secretaris.

De notulen liggen ter inzage op de zetel van de vereniging voor alle vertegenwoordigers van de vereniging. Artikel 22:aansprakelijkheid

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

De bestuurders en de bestuurders-vertegenwoordigers nemen geen persoonlijke verplichtingen op zich betreffende de verbintenissen van de vereniging. Zij zijn alleen verantwoordelijk voor de uitvoering van hun mandaat.

TITEL IV:ALGEMENE VERGADERING

Afdeling 1:Samenstelling en bevoegdheden van de algemene vergadering

Artikel 23:samenstelling

Elke deelgenoot wordt vertegenwoordigd in de algemene vergadering door 2 hierna genoemde "vertegenwoordigers.

De vertegenwoordigers worden voorgedragen door de deelgenoten aan de raad van bestuur welke hen aanvaardt nadat een 4/5 meerderheid zich hierover akkoord heeft verklaard.

Alle vertegenwoordigers hebben de beschikking over één stem in de algemene vergadering.

Het mandaat van de vertegenwoordiger in de algemene vergadering eindigt bij overlijden, of verlies van de hoedanigheid van lid van de vereniging deelgenoot. in voorkomende gevallen zullen de resterende deelgenoot-vertegenwoordigers tot aan de vervanging de bevoegdheden overnemen.

Elke deelgenoot kan ten allen tijde zijn vertegenwoordiger vervangen. Deze vervanging moet worden meegedeeld aan de voorzitter van de vereniging met een aangetekende brief.

Tot de algemene vergadering kunnen personen worden toegelaten die er geen deel van uitmaken, doch zonder stemrecht

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur. De secretaris van de vereniging staat in voor het verslag.

Elke vertegenwoordiger kan een volmacht verlenen aan een andere vertegenwoordiger. Het Is een vertegenwoordiger echter slechts toegelaten maximaal voor één vertegenwoordiger als gevolmachtigde op te treden.

Artikel 24:bevoegdheden

De algemene vergadering is uitsluitend bevoegd voor:

1) de wijziging van de statuten;

2) de benoeming en de afzetting van de bestuurders;

3) de benoeming en de afzetting van de commissarissen;

4) het bepalen van eventuele vergoedingen aan de commissarissen;

5) het kwijting geven aan de bestuurders en de commissarissen;

6) de goedkeuring van de begroting en de rekeningen;

7) de ontbinding van de vereniging;

8) de omzetting van een vereniging in een vennootschap met sociaal oogmerk.

Afdeling 2:Bijeenroeping en beslissingen van de algemene vergadering

Artikel 25:bijeenroeping

Jaarlijks, binnen de zes eerste maanden van het jaar, wordt een algemene vergadering gehouden. Op deze vergadering wordt door de raad van bestuur de begroting van het aanstaande jaar en de rekening der ontvangsten en uitgaven van het afgelopen jaar toegelicht. Deze gewone algemene vergadering benoemt de deelgenoot-bestuurders en de vertegenwoordigers van de deelgenoot-bestuurders in de raad van bestuur met een 4/6 meerderheid der stemmen.

Telkens als het belang van de vereniging het vereist, kan de raad van bestuur een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen.

De algemene vergadering dient verplichtend te worden bijeengeroepen wanneer ten minste de helft (1/2e) van de leden zulks schriftelijk vragen door middel van een gewone brief, met redenen omkleed, gericht aan de voorzitter van de raad van bestuur.

4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering wordt door de voorzitter of de secretaris bijeengeroepen per gewone brief of email, minstens acht dagen voor de vergadering.. De uitnodiging kan ook mondeling geschieden, met afgifte van de agenda en tegen ontvangstbewijs.

De oproepingsbrief vermeldt de agenda en de vergadering zal slechts beraadslagen over de punten die op de agenda vernield staan. Wanneer aan deze voorwaarden niet is voldaan, beslist de vergadering toch geldig indien ter vergadering alle aanwezige en vertegenwoordigde leden hun akkoord betuigen.

Elk voorstel, ondertekend door ten minste de helft van de leden, wordt op de agenda gebracht. Artikel 26:beslissingstnodaliteiten

In gewone gevallen kan de algemene vergadering geldig besluiten nemen, met meerderheid van de uitgebrachte stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde vertegenwoordigers, onthoudingen niet meegerekend, mits ten minste de helft van de leden aanwezig of vertegenwoordigd is en er vertegenwoordigers van alle leden aanwezig zijn, behoudens de gevallen waarin de wet anders voorziet.

Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend, behoudens bil geheime stemming want dan wordt het voorstel geacht verworpen te zijn. De stemming zal geheim zijn ais minstens de helft van de aanwezigelvertegenwoordigde vertegenwoordigers er om verzoeken.

De beslissingen van de algemene vergadering verbinden aile leden.

Afdeling 3:Register

Artikel 27:noturen en inzagerecht

De notulen van de algemene vergadering worden bijgehouden in het daartoe bestemde register, bijgehouden op de zetel van de vereniging en ondertekend door de voorzitter en de secretaris.

Afschriften en uittreksels van de beraadslagingen worden ondertekend door de voorzitter en de secretaris.

TITEL V:BEGROTINGEN EN REKENINGEN

Artikel 28:boekjaar

Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 januari tot en met 31 december.

Ieder jaar, op 31 december, zullen de rekeningen van het voorbije jaar afgesloten worden. De rekeningen, alsook de begroting voor het volgend jaar, zullen ter goedkeuring aan de algemene vergadering voorgelegd worden. Na goedkeuring van de jaarrekening en de begroting spreekt de algemene vergadering zich, bij afzonderlijke stemming, uit over de kwijting aan de bestuurders en, desgevallend, de commissarissen.

Het batig saldo van de vereniging vergroot het vermogen van de vereniging en kan onder geen beding ais dividend worden uitgekeerd aan de leden van de vereniging.

TITEL VI:ONTBINDING EN VEREFFENING

Artikel 29:ontbinding

De ontbinding van de vereniging zal beslisfworden door de algemene vergadering op de wijze zoals bepaald in de wet. Bij vrijwillige ontbinding duidt de algemene vergadering twee of meerdere vereffenaars aan en bepaalt hun bevoegdheid. Wordt de vereniging gerechtelijk ontbonden, dan zal de vereffening geschieden overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

In geval van ontbinding zal het batig saldo aan één of meerdere verenigingen met een gelijkaardig doel, aan te wijzen door de algemene vergadering.

TITEL VII:EINDBESCHIKKING

Artikel 30:algemeen

Voor alles wat niet uitdrukkelijk werd voorzien, blijft de wet van 02 mei 2002 van toepassing of de bepalingen die haar vervangen evenals de gebruiken terzake en, indien van toepassing, het huishoudelijk reglement.

***

Coordonnées
OUDERENZORG WAASLAND

Adresse
ANKERSTRAAT 110/1 9100 SINT-NIKLAAS

Code postal : 9100
Localité : SINT-NIKLAAS
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande