MC PHARMAVIZE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : MC PHARMAVIZE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 633.855.309

Publication

17/07/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15312189*

Neergelegd

15-07-2015

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnummer :

0633855309

Benaming (voluit) : MC Pharmavize

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Kleimoer 4

(volledig adres) 9030 Gent

Oprichting

Onderwerp akte :

Er blijkt uit een akte verleden op veertien juli tweeduizend vijftien, voor Meester Tim Carnewal,

Notaris te Brussel,

dat:

1) De besloten vennootschap naar Nederlands recht "Mentha Capital Fund IV Management B.V.", met maatschappelijke zetel te 1023BX Amsterdam, Nieuwendammerdijk 538, en Belgisch ondernemingsnummer 0633.744.748;

2) De coöperatie naar Nederlands recht "Mentha Capital Fund IV Coöperatief U.A.", met

maatschappelijke zetel te 1023BX Amsterdam, Nieuwendammerdijk 538, en Belgisch

ondernemingsnummer 0633.744.946;

onder hen volgende vennootschap hebben opgericht:

RECHTSVORM - NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Zij draagt de benaming "MC

Pharmavize".

ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9030 Mariakerke (Gent), Kleimoer 4.

DOEL.

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden,

voor eigen rekening of voor rekening van derden alle activiteiten uit te voeren die verband houden

met:

1. Het zoeken naar nieuwe producten voor derden. Deze producten zijn: farmaceutische producten, geneesmiddelen, voedingswaren, ziekenhuisverbruiksgoederen, medisch materieel, diëtiek, cosmetica en aanverwante producten die rechtstreeks of onrechtstreeks hiermee verband houden, zonder dat deze opsomming limitatief is.

2. De research en ontwikkeling in en naar deze producten in de breedste zin; het organiseren van de import, export en doorvoer van deze of andere producten voor derden; de aankoop, verkoop, promotie, marketing en commercialisatie van deze producten voor derden, de fabricatie van deze producten voor derden; het verlenen van advies van allerlei aard, in de ruimste zin, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van de aankoop, verkoop, de productie, de research, de marketing, de promotie, de distributie, de import en export van deze producten;

3. Het beheer, het huren of verhuren, het aan- of verkopen van roerende en onroerende goederen en dit om het doel van de vennootschap in zijn breedste zin te ondersteunen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how, patenten, trademarks, registraties, notificaties, en aanverwante immateriële duurzame activa.

4. Het investeren in, het onderschrijven van, de verwerving, het aanhouden en verkoop van en de handel in aandelen, obligaties, deelbewijzen en andere effecten uitgegeven door Belgische en buitenlandse ondernemingen, vennootschappen of andere rechtspersonen, alsook de financiering van en de samenwerking met dergelijke ondernemingen, vennootschappen of rechtspersonen of hun verbonden ondernemingen, vennootschappen of rechtspersonen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van deze ondernemingen, vennootschappen en rechtspersonen of hun verbonden ondernemingen, vennootschappen of rechtspersonen; het deelnemen aan hun

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze entiteiten.

5. Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan ondernemingen, vennootschappen of rechtspersonen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het bestuur en dit alles in de meest ruime betekenis. Het advies dat wordt bedoeld in deze statuten is anders dan hetgene dat wordt gereglementeerd door de wet van 22 april 1999 betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen.

6. Het waarnemen of laten waarnemen van alle leidinggevende, bestuurs- en vereffeningsfuncties en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met het voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele overeenkomst of benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van leidinggevende, bestuurs- en vereffeningsmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar bestuurders of enige andere derde vertegenwoordiger die door de vennootschap wordt afgevaardigd om op te treden, al dan niet in eigen naam, voor rekening van de vennootschap.

7. Het handelen of optreden als gevolmachtigde of agent voor derden in het bestuur van hun handelsactiviteiten en organisatorische aangelegenheden, en dit in de meest ruime zin.

Ze mag alle financiële handelingen verrichten, alsook alle handelingen in verband met roerende waarden, anders dan deze bedongen in de wet van 6 april 1995 inzake het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen en de uitvoeringsbesluiten genomen op basis van deze wetgeving, of elke latere wet en/of uitvoeringsbesluiten die deze wet en/of uitvoeringsbesluiten zouden komen te vervangen of wijzigen.

De vennootschap mag, in België en in het buitenland, alle industriële, handels-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen verwezenlijken die rechtstreeks of onrechtstreeks haar onderneming kunnen uitbreiden of bevorderen. Zij mag alle roerende en onroerende goederen verwerven, zelfs als deze rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap. Zij mag zich borg stellen of zakelijke zekerheden verlenen tot waarborg van eigen verbintenissen alsook tot waarborg van verbintenissen van derden, en dit in de meest ruime zin.

Zij kan, op welke wijze ook, belangen nemen in alle verenigingen, zaken, ondernemingen of vennootschappen die eenzelfde, gelijkaardig of verwant doel nastreven of die haar onderneming kunnen bevorderen of de afzet van haar producten of diensten kunnen vergemakkelijken, en ze kan ermee samenwerken of fuseren.

DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur en begint te werken op datum van veertien juli tweeduizend vijftien.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt eenenzestigduizend vijfhonderd euro (61.500,00 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door zeshonderdvijftien (615) aandelen op naam, met een waarde van honderd euro (100,00 EUR), elk.

Op de kapitaalaandelen werd als volgt in geld ingeschreven:

- door besloten vennootschap naar Nederlands recht "Mentha Capital Fund IV Management B.V.", voornoemd, ten belope van 1 aandeel;

- door de coöperatie naar Nederlands recht "Mentha Capital Fund IV Coöperatief U.A.", voornoemd, ten belope van 614 aandelen;

totaal: 615 aandelen.

Ieder aandeel waarop werd ingeschreven werd volgestort ten belope van honderd ten honderd. De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van eenenzestigduizend vijfhonderd euro (61.500,00 EUR).

Het kapitaal werd volledig volgestort.

BANKATTEST.

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 449 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE80 3631 4990 7577 bij de ING Bank, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 9 juli 2015 afgeleverd bankattest.

OPRICHTERSAANSPRAKELIJKHEID.

De coöperatie naar Nederlands recht "Mentha Capital Fund IV Coöperatief U.A.", voornoemd, verklaart hierbij de volledige oprichtersaansprakelijkheid te haren laste te nemen, dit overeenkomstig artikel 450, 2° van het Wetboek van vennootschappen.

De besloten vennootschap naar Nederlands recht "Mentha Capital Fund IV Management B.V.", voornoemd, is bijgevolg enkel te beschouwen als eenvoudige inschrijver.

SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

vergadering van aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen. Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee leden telt, houdt de clausule - vermeld onder artikel 15 van deze statuten - waardoor aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren van de aanwezige bestuurders.

BIJEENKOMSTEN-BERAADSLAGING EN BESLUITVORMING.

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter, een gedelegeerd bestuurder of twee bestuurders, tenminste drie dagen voor de datum voorzien voor de vergadering.

De oproeping geschiedt geldig per brief, telefax of e-mail.

Elke bestuurder die een vergadering van de raad bijwoont of zich erop laat vertegenwoordigen wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een bestuurder kan er eveneens aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproeping en dit voor of na de

vergadering waarop hij niet aanwezig is.

De vergaderingen van de raad van bestuur worden gehouden in België of in het buitenland, op de plaats aangeduid in de oproeping.

Iedere bestuurder kan per brief, per fax, per elektronische post of op een andere schriftelijke wijze aan een ander bestuurder volmacht geven om hem op een vergadering van de raad van bestuur te vertegenwoordigen. Een bestuurder mag meerdere van zijn collega's vertegenwoordigen en mag, benevens zijn eigen stem, evenveel stemmen uitbrengen als hij volmachten heeft ontvangen. Behalve in geval van overmacht, kan de raad van bestuur, slechts geldig beraadslagen en beslissen indien tenminste de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Indien deze voorwaarde niet is vervuld, kan een nieuwe vergadering worden samengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de dagorde van de vorige vergadering voorkwamen, indien tenminste twee bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

De raad van bestuur kan vergaderen per telefoon- of videoconferentie.

Elke beslissing van de raad wordt genomen met gewone meerderheid der stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders, en bij onthouding van één of meer onder hen, met de meerderheid van de andere bestuurders.

Bij staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit doorslaggevend. In uitzonderlijke gevallen wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Deze procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestaan kapitaal.

Behoudens in de uitzonderingsgevallen bedoeld in het Wetboek van vennootschappen, dient een bestuurder die, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van de raad van bestuur behoort, dit mede te delen aan de andere bestuurders voor de raad van bestuur een besluit neemt en dient de raad van bestuur en de vennootschap de voorschriften van artikel 523 van het Wetboek van vennootschappen in acht te nemen.

De besluiten van de raad van bestuur worden vastgelegd in notulen die ondertekend worden door de voorzitter van de vergadering, de secretaris en de leden die dat verlangen. Deze notulen worden ingelast in een speciaal register. De volmachten worden gehecht aan de notulen van de vergadering waarvoor ze zijn gegeven.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

De afschriften of uittreksels die bij een rechtspleging of elders moeten worden voorgelegd, worden geldig ondertekend door de voorzitter, de gedelegeerd bestuurder of door twee bestuurders. BESTUURSBEVOEGDHEID - TAAKVERDELING BINNEN DE RAAD VAN BESTUUR.

§ 1. Algemeen

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

§ 2. Adviserende comités

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meer adviserende

comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

§ 3. Dagelijks bestuur

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van één of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad delegeren aan hetzij één of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders. De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen.

§ 4. Directiecomité

Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen kan de raad van bestuur zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

De raad van bestuur is belast met het toezicht op dat comité.

Een lid van het directiecomité dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van het comité behoort, stelt de andere leden hiervan in kennis voordat het comité beraadslaagt. Voorts moeten de voorschriften van artikel 524ter van het Wetboek van vennootschappen in acht worden genomen.

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, hetzij door twee bestuurders samen optredend, hetzij door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd-bestuurder, aangewezen door de raad van bestuur.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur. Wordt een bestuurder belast met het dagelijks bestuur dan draagt hij de titel van "gedelegeerd-bestuurder". Wordt een niet-bestuurder belast met het dagelijks bestuur dan draagt hij de titel van directeur of algemeen directeur of elke andere titel waarmee hij/zij in het benoemingsbesluit wordt aangeduid.

De vennootschap is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden.

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

CONTROLE.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straffe van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2° van het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere aandeelhouder conform artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin, heeft de algemene vergadering van aandeelhouders steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd, kan iedere aandeelhouder zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

GEWONE ALGEMENE VERGADERING.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

De gewone algemene vergadering zal gehouden worden op de tweede woensdag van de maand mei om achttien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de gewone algemene vergadering de volgende werkdag plaats.

De gewone algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de gemeente van de zetel van de vennootschap.

TOELATING TOT DE VERGADERING.

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen, indien dit in de oproeping wordt vereist, minstens drie werkdagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, zijn certificaten van aandelen op naam, neerleggen op de maatschappelijke zetel of bij de instellingen die in de bijeenroepingsberichten worden vermeld.

Indien de raad van bestuur dit in de oproeping vereist, moeten de houders van gedematerialiseerde aandelen binnen dezelfde termijn een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest van onbeschikbaarheid neerleggen op de in de oproeping aangeduide plaats.

De houders van obligaties, warrants en certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, mogen de algemene vergadering bijwonen doch enkel met raadgevende stem, mits naleving van de toelatingsvoorwaarden voorzien voor de aandeelhouders.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

VERTEGENWOORDIGING.

Elke aandeelhouder mag zich op de algemene aandeelhoudersvergadering laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet aandeelhouder. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de raad van bestuur eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

AANWEZIGHEIDSLIJST.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen, zijn de aandeelhouders of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

STEMRECHT.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

De stemmingen gebeuren door handopsteken of bij naamafroeping, tenzij de algemene vergadering er met eenvoudige meerderheid van de uitgebrachte stemmen anders over besluit.

Iedere aandeelhouder kan eveneens per brief stemmen door middel van een formulier opgesteld door de raad van bestuur, dat de volgende vermeldingen inhoudt: (i) identificatie van de aandeelhouder, (ii) aantal stemmen waartoe hij gerechtigd is en (iii) voor elke beslissing die overeenkomstig de agenda door de algemene vergadering moet genomen worden de melding "ja", "neen" of "onthouding". De aandeelhouder die per brief stemt is verplicht om desgevallend de formaliteiten om te worden toegelaten tot de algemene vergadering overeenkomstig artikel 23 van onderhavige statuten, na te leven.

BOEKJAAR.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op één en dertig december van elk jaar. WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

INTERIMDIVIDENDEN.

De raad van bestuur is bevoegd om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren, mits naleving van de voorwaarden van artikel 618 van het Wetboek van vennootschappen. ONTBINDING EN VEREFFENING.

Bij ontbinding met vereffening worden desgevallend één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel ter bevestiging worden voorgelegd, overeenkomstig artikel 184, §2 van het Wetboek van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

vennootschappen.

Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken. Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN.

BENOEMING VAN DE EERSTE BESTUURDERS.

Werden benoemd door de oprichters tot eerste bestuurders:

1/ De heer BOTMAN Gijsbrecht Joannes, wonende te 2012 HP Haarlem, Hazepaterslaan 8, Nederland;

2/ Mevrouw VAN GEEL Renee, wonende te Witte de Withstraat 184-2, 1057 ZL Amsterdam, Nederland.

Het mandaat van de eerste bestuurders neemt een einde onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van het jaar 2021.

De bestuurders zullen hun mandaat onbezoldigd uitoefenen.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van veertien juli tweeduizend vijftien en zal worden afgesloten op 31 december 2016.

EERSTE GEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2017.

VOLMACHT RECHTSPERSONENREGISTER, BTW ADMINISTRATIE en KRUISPUNTBANK van ONDERNEMINGEN.

Bijzondere volmacht werd verleend aan (i) de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Laurius", met zetel te 2000 Antwerpen, Oudeleeuwenrui 19, vertegenwoordigd door de heer Dirk Wellens en/of de heer Stefaan Wauman en/of mevrouw Karen Vermaere en/ of mevrouw Jolien Loos, allen individueel bevoegd, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, , alsook aan (ii) de vennootschap onder firma "Administratie, Secretariaat en Consulting", afgekort "AS&C", gevestigd te 2100 Deurne, Dascottelei 9 bus 6, BTW-plichtige met ondernemingsnummer 0863.958.808, rechtspersonenregister Antwerpen, vertegenwoordigd door Mevrouw Simonne Moyaert, wonend te 2100 Deurne, Dascottelei 9 bus 6 teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren. VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van de akte).

Twee volmachten blijven aan de akte gehecht.

Uitgereikt vóór registratie in toepassing van artikel 173, 1° bis van het Wetboek registratierechten.

Tim Carnewal

Notaris

10/08/2015
ÿþMod Woed 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

3 0 JULI 2015

REC iC VAN

KOOPH 71r GENT

ni

Ondernemingsnr : 0633.855.309

Benaming

(voluit) : MC PHARMAVIZE

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Kleimoer 4, 9030 Mariakerke

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming van gedelegeerd bestuurder en voorzitter - Neerlegging van besluit in overeenstemming met art 556 W.Venn. - Bijzondere volmacht

1. Op de raad van bestuur dd. 24 juli 2015 van de naamloze vennootschap "MC PHARMAVJZE", met maatschappelijke zetel te 9030 Mariakerke (Gent), Kleimoer 4, RPR Gent, afdeling Gent 0633.855.309 (hierna de "Vennootschap") werden de volgende beslissingen genomen:

- Benoeming in overeenstemming met artikel 22 van de statuten van de Vennootschap van INGRIS BVBA, met maatschappelijke zetel te 9051 Gent, Surkelbulk 8, RPR Gent, afdeling Gent 0864.820.128, vast vertegenwoordigd door de heer Harry CHRISTIAENS, wonende te 9051 Gent, Surkelbulk 8, en met rijksregisternummer 64.05.31-095.63, tot gedelegeerd bestuurder van de Vennootschap, en dit met onmiddellijke ingang.

- Benoeming in overeenstemming met artikel 16 van de statuten van de Vennootschap van de heer Gijsbrecht BOTMAN, wonende te 2012 HP Haarlem (Nederland), Hazepaterslaan 8, en met rijksregisternummer 71.43.22-039.26, tot voorzitter van de raad van bestuur van de Vennootschap, en dit met onmiddellijke ingang.

2. Neerlegging van het besluit dd. 24 juli 2015 van de aandeelhouder van de Vennootschap in overeenstemming met artikel 556 van het Wetboek van vennootschappen.

3. Aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Laurius", met zetel te 2000 Antwerpen, Oudeleeuwenrui 19, vertegenwoordigd door Mr. Karen Vermaere en/of Mr. Stefaan Wauman en/of Mr. Jolien Loos, ieder individueel handelend met recht van indeplaatsstelling, wordt een bijzondere volmacht gegeven om de Vennootschap te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar aile verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen (niet inbegrip van de formulieren I en 2) en neer te leggen, nodig voor de publicatie van deze beslissingen in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, alsmede de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de Vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

Laurius BV CVBA

Vertegenwoordigd door mevrouw Jolien Loos

Neergelegd: besluit dd. 24 juli 2015 van de aandeelhouder in overeenstemming met artikel 556 W.Venn,

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

BJjfagen bij ffet B Igisch Staatsblad - 9/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

12/08/2015
ÿþmod 11,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

e"

Voor-

behoude aan het Belgisci

Staatsbh

Ondernemingsnr s 0633855349

Benaming (voluit) s MC Pharmavize

Î NE ERGEI,EGD

03 -C3- 2015

i llErIJTHA1wiK VAN (!rlter)F.L TE GENT

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Kleimoer 4

9030 Gent (Mariakerke)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING IN GELD - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op drieëntwintig juli tweeduizend vijftien, door Meester Peter Van Melkebeke, Notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "MC Pharmavize°, waarvan de zetel gevestigd is te 9030 Gent (Mariakerke), Kleimoer 4, hierna "de Vennootschap" genoemd, volgende beslissingen genomen heeft:

1/ Verhoging van het kapitaal van de Vennootschap met drie miljoen driehonderddrieënveertig duizend vijfhonderd euro (3.343.500,00 EUR) om het te brengen op drie miljoen vierhonderdenvijfduizend euro (3.405.000,00 EUR).

Deze kapitaalverhoging werd verwezenlijkt door inbreng in geld en ging gepaard met de uitgifte van drieëndertigduizend vierhonderdvijfendertig (33.435) aandelen.

Er werd onmiddellijk tegen pari in geld ingeschreven op de nieuwe aandelen, tegen de prijs van honderd euro (100,00 EUR) per aandeel en op ieder aandeel werd onmiddellijk gestort tot beloop van honderd procent (100 %).

De inbrengen in geld werden overeenkomstig artikel 600 van het Wetboek van vennootschappen gestort op een bijzondere rekening met nummer 6E14 3631 4990 8183 op naam van de Vennootschap bij ING, zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze kredietinstelling op 23 juli 2015.

2/ Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, vervanging van artikel 5 van de statuten door de volgende tekst :

"Artikel 5. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt drie miljoen vierhonderdenvijfduizend euro (3.405.000,00 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door vierendertigduizend vijftig (34.050) aandelen op naam, met een waarde van honderd euro (100,00 EUR), elk,"

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, één volmacht, de gecoordineerde tekst van statuten).

Uitgereikt v6ôr registratie in toepassing van artikel 173, 1° bis van het Wetboek registratierechten.

Peter Van Melkebeke Notaris

Bijlagen-bi het Belgisch Staatsblad -12/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de watste biz van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris hetzij van de persotownien, bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

17/08/2015
ÿþ mod 11,1

e In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

06 AUii, 2015

}iE~l(~~~{.l~ii:' V.~,y

KOOFi1A,1~i~ c`~ 7'E :zEtdT

1

Ondernerningsnr : 0633.855.309

Benaming (voluit) : MC Pharmavize

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Kleimoer 4

9030 GENT

Onderwerp akte : CREATIE VAN KLASSEN VAN AANDELEN - KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA VAN EEN SCHULDVORDERING MET VERSLAGGEVING - UITGIFTE VAN ANTI-DILUTIEWARRANTS - NIEUWE TEKST VAN STATUTEN - BENOEMING BESTUURDERS

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op vierentwintig juli tweeduizend vijftien, door Meester Peter VAN MELKEBEKE, Notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap MC Pharmavize , waarvan de; zetel gevestigd is te 9030 Gent (Mariakerke), Kleimoer 4,

volgende beslissingen genomen heeft:

1° Creatie van klasse van aandelen zijnde klasse A en B met daarbij horende rechten en plichten zoals hierna opgenomen in de nieuwe tekst van statuten. Vaststelling dat de bestaande 34.050 aandelen behoren tot; de klasse A en dat de nieuw uit te geven aandelen naar aanleiding van de kapitaalverhoging in natura zullen', behoren tot de klasse B.

2° Verhoging van het kapitaal van de Vennootschap met twee miljoen tweehonderdzeventigduizend euro (2.270.000 EUR), om het te brengen op vijf miljoen zeshonderdvijfenzeventigduizend euro (5.675.000 EUR ); door de uitgifte van tweeëntwintig duizend zevenhonderd (22.700) nieuwe aandelen klasse B en die in de; winsten zullen delen van het gehele lopende boekjaar.

De kapitaalverhoging werd verwezenlijkt door de inbreng door de naamloze vennootschap Pharmatel met; zetel te 9051 Gent (Sint Denijs-Westrem), Surkelbulk 8, van een zekere, vaststaande en opeisbare, schuldvordering die zij heeft ten laste van de Vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat in het verslag; van de bedrijfsrevisor en welke door en ten gevolge van de inbreng en kapitaalverhoging in de vennootschap,: uitdooft.

Vergoeding voor de inbrenq

Als vergoeding voor deze inbreng werden aan de naamloze vennootschap Pharmatel, de; tweeëntwintigduizend zevenhonderd (22.700) nieuwe volledig gestorte aandelen klasse B toegekend.

Conclusies van de bedrijfsrevisor

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 24 juli 2015, opgesteld door de burgerlijke; vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Finvision; Bedrijfsrevisoren", te Evolis 102, 8530 Fiarelbeke, ingeschreven in het rechtspersonenregister (Kortrijk) onder; het nummer 0849.882.722, vertegenwoordigd door de heer Christophe De Paepe, bedrijfsrevisor, luiden; letterlijk ais volgt :

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de vennootschap MC Pharmavize NV, bestaat uit de inbreng'; van een schuldvordering gehouden door Pharmatel NV voor een bedrag van 2.270.000,00 EUR. De inbreng zali; aldus gebeuren door Pharmatel NV.

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der; Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in nature. Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor,. de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a) de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid ent, duidelijkheid;

b) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waanlering,; bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering;; leiden ten minste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 22.700 aandelen klasse B van de vennootschap MC' Phannavize NV, zonder vermelding van nominale waarde.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Aldus opgesteld en beeindigd te Harelbeke op 24 juli 2015."'

3° Uitgifte van 20 Anti-Dilutie Warrants onder de voorwaarden en modaliteiten opgenomen in het document genaamd 'Plan houdende de uitgifte en de voorwaarden van twintig (20) Anti-Dilutie Warrants', dat deel uitmaakt van het voormelde verslag van de raad van bestuur opgesteld overeenkomstig de artikelen 582 en 583 van het Wetboek van vennootschappen.

4° Beslissing - onder de opschortende voorwaarde van de uitoefening van de Anti-Dilutie Warrants en in de mate waarin ze worden uitgeoefend - over te gaan:

1d tok kapitaalverhoging ten belope van een maximum bedrag gelijk aan de vermenigvuldiging van het aantal Anti-Dilutie Warrants met de uitoefeningsprijs van deze Anti-Dilutie Warrants, door de uitgifte van een aantal aandelen klasse B zoals opgenomen in de uitoefenverhouding vermeld in de uitgiftevoorwaarden.

2/ het verschil tussen de inschrijvingsprijs van elk nieuw onderschreven aandeel en de fractiewaarde, toe te wijzen aan de onbeschikbare rekening "uitgiftepremies", die in dezelfde mate als het maatschappelijk kapitaal de waarborg voor derden za! uitmaken, en die, behoudens de mogelijkheid tot omzetting in kapitaal, slechts kan worden verminderd of afgeschaft overeenkomstig artikel 612 en volgende van het Wetboek van vennootschappen ofwel onmiddellijk na de kapitaalverhoging voormeld onder 11 tot gelijkstelling van de waarde van elk aandeel in het kapitaal, zodat elk aandeel een gelijke fractie van het kapitaal vertegenwoordigt.

5° Volmacht werd verleend aan 2 bestuurders, waarvan één A Bestuurder en één B Bestuurder, gezamenlijk handelend, om de uitoefening van de inschrijvingsrechten en de daaruit voortvloeiende kapitaalverhoging authentiek te laten vaststellen, evenals het aantal nieuw uitgegeven aandelen klasse B ter vertegenwoordiging van die kapitaalverhoging en de wijziging van de statuten die eruit voortvloeit, evenals het vaststellen van de eventuele uitgiftepremies en het boeken ervan op een onbeschikbare rekening evenals het incorporeren ervan in het maatschappelijk kapitaal of eventueel de waarde van elk aandeel in het kapitaal gelijk te stellen zodat elk aandeel een gelijke fractie van het kapitaal vertegenwoordigt, evenals tot coördinatie van de statuten en de neerlegging ter griffie.

6° Aanvaarding van een nieuwe tekst van statuten dewelke in overeenstemming is met voorgaande beslissingen en waarvan hierna een uittreksel volgt

RECHTSVORM EN NAAM

De Vennootschap neemt de vorm aan van een naamloze vennootschap en draagt de naam 'MC Pharmavize". Deze naam moeten steeds worden voorafgegaan of gevolgd door de woorden "naamloze vennootschap" of de afkorting "NV"

ZETEL

De zetel is gevestigd te Kleimoer 4, 9030 Gent (Mariakerke).

DOEL

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden alle activiteiten uit te voeren die verband houden met:

1. het zoeken naar nieuwe producten voor derden. Deze producten zijn: farmaceutische producten, geneesmiddelen, voedingswaren, ziekenhuisverbruiksgoederen, medisch materieel, diëtiek, cosmetica en aanverwante producten die rechtstreeks of onrechtstreeks hiermee verband houden, zonder dat deze opsomming limitatief is;

2. de research en ontwikkeling in en naar deze producten in de breedste zin; het organiseren van de import, export en doorvoer van deze of andere producten voor derden; de aankoop, verkoop, promotie, marketing en commercialisatie van deze producten voor derden, de fabricatie van deze producten voor derden; het verlenen van advies van allerlei aard, in de ruimste zin, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van de aankoop, verkoop, de productie, de research, de marketing, de promotie, de distributie, de import en export van deze producten;

3. het beheer, het huren of verhuren, het aan- of verkopen van roerende en onroerende goederen en dit om het doel van de vennootschap in zijn breedste zin te ondersteunen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how, patenten, trademarks, registraties, notificaties, en aanverwante immateriële duurzame activa;

4. het investeren in, het onderschrijven van, de verwerving, het aanhouden en verkoop van en de handel in aandelen, obligaties, deelbewijzen en andere effecten uitgegeven door Belgische en buitenlandse ondernemingen, vennootschappen of andere rechtspersonen, alsook de financiering van en de samenwerking met dergelijke ondernemingen, vennootschappen of rechtspersonen of hun verbonden ondernemingen, vennootschappen of rechtspersonen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van deze ondernemingen, vennootschappen en rechtspersonen of hun verbonden ondernemingen, vennootschappen of rechtspersonen; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze entiteiten.

5. het verlenen van bijstand, advies en leiding aan ondernemingen, vennootschappen of rechtspersonen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het bestuur en dit alles in de meest ruime betekenis. Het advies dat wordt bedoeld in deze statuten is anders dan hetgene dat wordt gereglementeerd door de wet van 22 april 1999 betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen.

6. het waarnemen of laten waarnemen van alle leidinggevende, bestuurs- en vereffeningsfuncties en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met het voorgaande. Deze diensten kunnen worden

geleverd krachtens een contractuele overeenkomst of benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van leidinggevende, bestuurs- en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

rnod 11.1

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad



vereffeningsmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar bestuurders of enige andere derde vertegenwoordiger die door de vennootschap wordt afgevaardigd om op te treden, al dan niet in eigen naam, voor rekening van de vennootschap.

7. het handelen of optreden als gevolmachtigde of agent voor derden in het bestuur van hun handelsactiviteiten en organisatorische aangelegenheden, en dit in de meest ruime zin.

Ze mag alle financiële handelingen verrichten, alsook alle handelingen in verband met roerende waarden, anders dan deze bedongen in de wet van zes april negentienhonderd vijf en negentig inzake het statuut van en het toezicht op de beleggingsondememingen en de uitvoeringsbesluiten genomen op basis van deze wetgeving, of elke latere wet en/of uitvoeringsbesluiten die deze wet en/of uitvoeringsbesluiten zouden komen te vervangen of wlzigen.

De vennootschap mag, in België en in het buitenland, alle industriële, handels-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen verwezenlijken die rechtstreeks of onrechtstreeks haar onderneming kunnen uitbreiden of bevorderen. Zij mag alle roerende en onroerende goederen verwerven, zelfs als deze rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap. Zij mag zich borg stellen of zakelijke zekerheden verlenen tot waarborg van eigen verbintenissen alsook tot waarborg van verbintenissen van derden, en dit in de meest ruime zin.

Zij kan, op welke wijze ook, belangen nemen in alle verenigingen, zaken, ondernemingen of vennootschappen die eenzelfde, gelijkaardig of verwant doel nastreven of die haar onderneming kunnen bevorderen of de afzet van haar producten of diensten kunnen vergemakkelijken, en ze kan ermee samenwerken of fuseren.

DUUR

De Vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur vanaf de datum van haar oprichting. GEPLAATST KAPITAAL

Het geplaatst kapitaal bedraagt vijf miljoen zeshonderdenvijfenzeventigduizend euro (EUR 5.675.000, 00).

Het wordt vertegenwoordigd door zesenvijftigduizend zevenhonderdvijftig (56.750) aandelen, waarvan vierendertigduizend vijftig (34.050) aandelen klasse A (de "Klasse A Aandelen", gehouden door "Klasse A Aandeelhouders") en tweeëntwintigduizend zevenhonderd (22.700) aandelen klasse B (de "Klasse B Aandelen", gehouden door "Klasse B Aandeelhouders'), zonder vermelding van de nominale waarde en die ieder een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Bil de overdracht van aandelen tussen aandeelhouders van de Vennootschap onderling, wordt de klasse van aandelen van rechtswege omgezet naar de klasse van aandelen die de verkrijgende aandeelhouder reeds in zijn bezit had. De klasse van aandelen wordt niet gewijzigd als gevolg van de overdracht aan een derde partij.

leder aandeel dat zou worden uitgegeven aan een aandeelhouder, zal van dezelfde klasse zijn als de andere aandelen gehouden door die aandeelhouder.

SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De Vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur. De raad van bestuur tell minstens drie (3) leden en maximaal vijf (5) leden, die niet noodzakelijk aandeelhouder moeten zijn. Wanneer de Vennootschap is opgericht door twee personen of wanneer op een algemene vergadering van aandeelhouders is vastgesteld dat de Vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door aile middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. Indien een rechtspersoon wordt aangewezen tot bestuurder, dient deze een vaste vertegenwoordiger te benoemen overeenkomstig de toepasselijke bepalingen van het Wetboek van vennootschappen die het mandaat van bestuurder in naam en voor rekening van deze rechtspersoon zal uitoefenen.

De hierna opgesomde personen hebben het recht om een bestuurder te laten benoemen door de algemene vergadering op hun voordracht. Indien een dergelijk persoon zijn recht uitoefent om een bestuurder te laten benoemen op zijn voordracht, is de algemene vergadering verplicht om het bestuurdersmandaat in te vullen met een persoon uit de lijst van kandidaten voorgedragen door een dergelijk persoon:

a. drie (3) bestuurders worden benoemd onder de kandidaten voorgedragen door de Klasse A Aandeelhouder(s) (de "A Bestuurders");

b. twee (2) bestuurders worden benoemd onder de kandidaten voorgedragen door de Klasse B Aandeelhouder(s) (de "B Bestuurders').

De voordracht van de lijst met kandidaten door een groep aandeelhouders zal worden genomen door middel van een gewone meerderheidsbeslissing onder de desbetreffende aandeelhouders op wiens voordracht de bestuurders zouden moeten worden benoemd.

Hetzij de Klasse A Aandeelhouder(s), hetzij de Klasse B Aandeelhouder(s) (beslissend op dezelfde manier zoals bij de voordracht beschreven in artikel 14.3), kunnen de algemene vergadering verzoeken de bestuurder olie werd benoemd op zijn/hun voordracht te ontslaan, en deze bestuurder te laten vervangen door een andere bestuurderdoorhen voorgedragen overeenkomstig artikel 14.2.

De duur van de opdracht van bestuurder mag zes (6) jaar niet overschrijden. Indien het aantal bestuurders, om welke reden ook, gedaald is beneden het wettelijk of statutair minimum aantal bestuurders en zolang de algemene vergadering de vacature niet opvult, blijven de bestuurders, waarvan de opdracht is verstreken, in functie.

Uittredende bestuurders zijn herbenoembaar.

De algemene vergadering mag te allen tijde een bestuurder schorsen of ontslaan.

BERAADSLAGING

Behoudens zoals uiteengezet in artikelen 18.3 en 18.4, kan de raad van bestuur slechts geldig beraadslagen indien ten minste de meerderheid van zijn leden, waarvan tenminste één (1) A Bestuurder en één (1) B Bestuurder, aanwezig of vertegenwoordigd zijn. Indien dit quorum niet werd bereikt, kan ten vroegste tien





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/08/2015 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

,

~

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11,1

(10) Werkdagen ne de eerste vergadering een nieuwe vergadering van de raad van bestuur worden bijeengeroepen met dezelfde agenda, die geldig zal beraadslagen en beslissen indien ten minste twee (2) bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Behoudens zoals uiteengezet in artikelen 18.3 en 18.4, worden de besluiten van de raad van bestuur genomen met gewone meerderheid van de stemmen uitgebracht door de aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders. ledere bestuurder heeft één (1) stem. Blanco en ongeldige stemmen worden niet bij de uitgebrachte stemmen geteld. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

Op voorwaarde dat de hierna genoemde bestuurders werden benoemd, kunnen de volgende besluiten van de raad van bestuur enkel geldig worden genomen indien minstens alle A Bestuurders én alle B Bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn op de vergadering waarin dergelijk besluit dient te worden genomen en indien alle A Bestuurders en alle B Bestuurders een positieve stem uitbrengen voor dergelijk besluit:

a. de oprichting of sluiting van een bijkantoor of vestigingseenheid (tenzij ter uitvoering van het business plan en/of de buy-and-bulld strategie, indien het desbetreffende plan of strategie eveneens werd goedgekeurd door de B Bestuurders);

b. enige beslissing betreffende de discontinuiteit van (een wezenlijk deel van) de activiteiten van de Vennootschap of wezenlijke veranderingen aan de activiteiten van de Vennootschap;

c. het aangaan van kredieten die, op het moment van het aangaan van dergelijke kredieten, de overschrijding (op een geconsolideerde basis) van de netto schuld tegenover EBITDA van 4:1 zou teweegbrengen (mutatis mutandis berekend op dezelfde wijze zoals de kredietgever de netto schuld/EBITDA ratio berekent);

d. het toekennen en intrekken van volmachten betreffende alle aangelegenheden uiteengezet in dit artikel 18.3;

e. iedere transactie (met inbegrip van management- of serviceovereenkomsten) met enige A Bestuurder of Klasse A Aandeelhouder en/of Verbonden Personen of Verwanten (zoals gedefinieerd in de Aandeelhoudersovereenkomst) van dergelijke bestuurders of aandeelhouders;

f enige beslissing met betrekking tot de voormelde aangelegenheden wat betreft enige dochtervennootschap.

Zodra één van de Managementovereenkomsten zou zijn beëindigd en de Klasse B Aandelen ten minste 25% van het totale maatschappelijke kapitaal van de Vennootschap vertegenwoordigen, kunnen, op voorwaarde dat de hierna genoemde bestuurders werden benoemd, de volgende besluiten van de raad van bestuur enkel geldig worden genomen indien (t) alle A Bestuurders en B Bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn op de vergadering waarin dergelijk besluit dient te worden genomen en (ii) minstens alle A Bestuurders én alle B Bestuurders een positieve stem uitbrengen voor dergelijk besluit:

a. elke verwerving (met in begrip van een inschrijving op) of verkoop van enige deelneming in een enige entiteit, het aangaan of beëindigen van een partnership en het aangaan van of afstoten van enige wezenlijke investering; en

b. elke beslissing betreffende een investeringsuitgave die 500.000 EUR per jaar overschrijdt (tenzij ter uitvoering van het business plan en/of de buy-and-bulld strategie, indien het desbetreffende plan of strategie eveneens werd goedgekeurd door de B Bestuurders), en met uitsluiting van iedere beslissing vereist voor de financiering van verwervingen zoals goedgekeurd hierboven onder artikel 18.4, a.

Indien enige van de B Bestuurders geen positieve stem zouden uitbrengen, zal een consultatieprocedure worden gestart zoals uiteengezet in de Aandeelhoudersovereenkomst, waarbij uiteindelijk de Call Optie waarnaar verwezen in artikel 9.8 kan worden uitgeoefend overeenkomstig de voorwaarden daarin bepaald.

in uitzonderlijke gevallen, wanneer de hoogdringendheid en het belang van de Vennootschap zulks vereisen, kan de raad van bestuur schriftelijk beslissingen nemen zonder bijeen te komen, op voorwaarde dat deze beslissingen worden genomen met eenparig akkoord van alle bestuurders. De bestuurders nemen slechts hun beslissing nadat zij dit voorstel hebben ontvangen, door middel van een schriftelijke instemming, met kopie te verzenden aan alle bestuurders. Deze procedure kan niet worden gevolgd voor de vaststelling van het ontwerp van jaarrekening, de goedkeuring van het jaarverslag, en voor elke beslissing over de verhoging van het kapitaal.

Over punten die niet op de agenda werden vermeld, kan de raad van bestuur slechts geldig beraadslagen met de instemming van de voltallige raad van bestuur en voor zover alle bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Iedere bestuurder kan per brief, per fax, per elektronische post of op een andere schriftelijke wijze aan een ander bestuurder volmacht geven om hem op een vergadering van de raad van bestuur te vertegenwoordigen. Een bestuurder kan meerdere bestuurders vertegenwoordigen.

De bestuurder die bij een beslissing of de uitvoering van een verrichting of een beslissing, rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdt met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid behoort van de raad van bestuur moet zich richten naar de bepalingen van artikel 523 van het Wetboek van vennootschappen.

BEVOEGDHEDEN VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De raad van bestuur is bevoegd om aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de Vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de statuten of de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De raad van bestuur kan aan een lasthebber, zelfs indien deze geen aandeelhouder of bestuurder is, het geheel of een gedeelte van zijn bevoegdheden voor bijzondere of bepaalde aangelegenheden opdragen. De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn verantwoordelijkheid één of meer adviserende comités oprichten. Hun samenstelling en opdracht worden omschreven door de raad van bestuur.

DAGELIJKS BESTUUR

De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur van de Vennootschap opdragen aan één of meer bestuurders

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hefzij van de perso(ojn(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

r,~º% mod 11.1



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

die de titel van gedelegeerd-bestuurder(s) (of CEO) zullen voeren, en/of aan één of meer personen die de titel' van algemeen direoteur(s) (of CEO) zullen voeren, die geen aandeelhouder moeten zijn.

Zonder afbreuk te doen aan wat volgens het toepasselijke recht beschouwd wordt als een daad van dagelijks bestuur, kan geen enkele besluit waarnaar verwezen wordt in artikel 18.3 en artikel 18.4 met betrekking tot de Vennootschap of een dochtervennootschap worden beschouwd als binnen het toepassingsgebied van het dagelijks bestuur te vallen.

In geval van delegatie van het dagelijks bestuur bepaalt de raad van bestuur de vergoeding die aan deze opdracht is verbonden.

Elke persoon belast met het dagelijks bestuur kan aan een lasthebber, zelfs indien deze geen aandeelhouder of bestuurder is, een deel van zijn bevoegdheden voor bijzondere en bepaalde aangelegenheden overdragen.

VERTEGENWOORDIGING

De Vennootschap wordt in al haar handelingen, met inbegrip van de vertegenwoordiging in rechte, rechtsgeldig vertegenwoordigd door twee (2) gezamenlijk optredende bestuurders, waarvan tenminste één (1) een A Bestuurder is, en voor de aangelegenheden opgenomen in artikel 18.3 (en wanneer van toepassing artikel 18.4), ook tenminste één (1) B Bestuurder. Zij zullen ten aanzien van derden geen bewijs van een voorafgaand besluit van de raad van bestuur moeten leveren.

Wanneer het dagelijks bestuur werd gedelegeerd, wordt de Vennootschap in al haar handelingen van het dagelijks bestuur rechtsgeldig vertegenwoordigd door ieder van de personen belast met het dagelijks bestuur, afzonderlijk handelend, en die ten aanzien van derden geen bewijs van een voorafgaand besluit van welk orgaan van de Vennootschap ook moeten leveren.

Bovendien is de Vennootschap op geldige wijze vertegenwoordigd door bijzondere lasthebbers handelend binnen de grenzen van hun opdracht.

CONTROLE

Indien de Vennootschap hiertoe wettelijk is verplicht, wordt de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid vanuit het oogpunt van het Wetboek van vennootschappen en de statuten van de verrichtingen weergegeven in de jaarrekening, opgedragen aan één of meer commissarissen die worden benoemd door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut van Bedrijfsrevisoren. Indien een rechtspersoon tot commissaris wordt benoemd, dient zij een vaste vertegenwoordiger te benoemen overeenkomstig de toepasselijke bepalingen van het Wetboek van vennootschappen die de opdracht in naam en voor rekening van deze rechtspersoon zal uitoefenen.

De algemene vergadering bepaalt het aantal commissarissen en stelt hun bezoldiging vast.

De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Zij kunnen tijdens hun opdracht alleen om wettige redenen door de algemene vergadering worden ontslagen, mits eerbiediging van de voorwaarden voorden door het Wetboek van vennootschappen.

Bij ontstentenis van commissarissen of wanneer alle commissarissen zich in de onmogelijkheid bevinden om hun taak uit te voeren, roept de raad van bestuur onmiddellijk de algemene vergadering bijeen om in hun benoeming of vervanging te voorzien indien de Vennootschap door de wet wordt verplicht een commissaris te hebben.

ALGEMENE VERGADERING

Er wordt ieder jaar een algemene vergadering gehouden op tweede woensdag van de maand mei om achttien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerst daarop volgende werkdag gehouden.

De algemene vergaderingen kunnen zowel in België als in Nederland gehouden worden. Niettemin dient de meerderheid van de bijzondere algemene vergaderingen in België gehouden te worden. VERTEGENWOORDIGING

Iedere aandeelhouder kan per brief, fax, elektronische post of op een andere schriftelijke wijze een volmacht geven om hem op de algemene vergadering te vertegenwoordigen. De lasthebber moet geen aandeelhouder zijn. Een lasthebber mag meer dan één (1) aandeelhouder vertegenwoordigen.

De raad van bestuur mag in de oproeping de vorm van de volmachten bepalen en eisen dat zij op de in de oproeping aangeduide plaats en binnen de daarin gestelde termijn worden neergelegd.

AANTAL STEMMEN - UITOEFENING VAN HET STEMRECHT

leder aandeel geeft rechtop één stem.

De houders van obligaties, warrants en certificaten die met medewerking van de Vennootschap werden uitgegeven, mogen de algemene vergadering bijwonen, doch enkel met raadgevende stem.

JAARREKENING

Het boekjaar begint op één (1) januari en eindigt op eenendertig (31) december van elk jaar. WINSTUITKERING

Jaarlijks wordt van de nettowinst vermeld in de jaarrekening een bedrag van vijf ten honderd voorafgenomen tot vorming van een wettelijke reserve; deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer het reservefonds één tiende van het geplaatst kapitaal bereikt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist jaarlijks de algemene vergadering discretionair over de bestemming van het saldo van de nettowinst, mits eerbiediging van de beperkingen opgelegd door het Wetboek van vennootschappen.

Geen uitkering kan geschieden indien, op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het nettoacfief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

De raad van bestuur heeft de bevoegdheid om, met inachtneming van de relevante bepalingen van het Wetboek van vennootschappen op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/08/2015 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

BETALING VAN DIVIDENDEN

De uitbetaling van de dividenden gebeurt op het tijdstip en op de plaats door de raad van bestuur vastgesteld.

VERVROEGDE ONTBINDING

Wanneer ten gevolge van geleden verlies het netto-actief is gedaald tot minder dan de helft van het geplaatst kapitaal, moeten de bestuurders de vraag van de ontbinding van de Vennootschap en eventueel andere maatregelen voorleggen aart de algemene vergadering, onder de voorwaarden voorzien door het Wetboek van vennootschappen en deze statuten.

Wanneer het netto-actief is gedaald tot beneden het wettelijk minimumbedrag, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de Vennootschap in rechte vorderen. In voorkomend geval kan de rechtbank aan de Vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te regulariseren.

VEREFFENING

ln geval van ontbinding van de Vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening in één akte overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen dan wel door één of meerdere vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering. De vereffenaar(s) treden/treedt slechts in functie na bevestiging van hun/zijn benoeming door de rechtbank van koophandel. Bij gebreke van benoeming van (een) vereffenaar(s), worden de leden van de raad van bestuur als vereffenaars beschouwd ten aanzien van derden,

De vereffenaars vormen een college. Te dien einde beschikken/beschikt de vereffenaar(s) over de meest uitgebreide machten overeenkomstig de toepasselijke bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De vereffenaar(s) zijn/is gehouden de algemene vergadering bijeen te roepen telkens wanneer de aandeelhouders die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen het vragen,

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaar(s).

VERDELING

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het nettoactief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventuele overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit dit in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

7° Vaststelling dat de bestaande bestuurders, zijnde de heer Gijsbrecht Botman en mevrouw Renee Van Geel, zijn aangesteld op voordracht van de aandeelhouder klasse A en derhalve "A Bestuurder" zijn.

Werd benoemd op voordracht van de aandeelhouder klasse A tot bijkomende `A bestuurder'

- de heer Edo Maurice Odette Pfennings, wonende te Bos en Hovenstraat 13, 2012 LS Haarlem (Nederland).

Werden benoemd on voordracht van de aandeelhouder klasse B tot `B bestuurders' :

- de naamloze vennootschap Pharmatel met zetel te 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), Surkelbulk 8, et vaste vertegenwoordiger de naamloze vennootschap YACELO, met zetel te 2323 Hoogstraten (Wortel), Langenberg 41, op haar beurt vast vertegenwoordigd door de heer Ludovicus Tielen, wonende te 2323 Hoogstraten (Wortel), Langenberg 41;

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Ingris, met zetel te 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), Surkelbulk 8, met vaste vertegenwoordiger de heer Harry Christiaens, wonende te 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), Surkelbulk 8.

Het mandaat van de bestuurders neemt een einde onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van het jaar 2021,

De bestuurders zullen hun mandaat onbezoldigd uitoefenen,

8° Bijzondere volmacht werd verleend aan Meester Virginie Ciers en Meester Christophe Verstappen, alsook enige andere advocaat van het advocatenkantoor NautaDutilh, met kantoor te Terhulpsesteenweg 120, 1000 Brussel, allen individueel bevoegd, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, het verslag van de raad van bestuur en het verslag van de bedrijfsrevisor overeenkomstig artikelen 582 en 583 van het Wetboek van vennootschappen, het verslag van de raad van bestuur en het verslag van de bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen, de gecoördineerde tekst van de statuten),

Dit uittreksel werd afgeleverd vddr registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek der Registratierechten.

Alexis LEMMERLING

Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
MC PHARMAVIZE

Adresse
KLEIMOER 4 9030 MARIAKERKE(GENT)

Code postal : 9030
Localité : Mariakerke
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande