ELPI FOOD

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ELPI FOOD
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 633.626.071

Publication

09/07/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

*15311616*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Neergelegd

07-07-2015

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Kortrijksesteenweg 194 Bus 1

9830 Sint-Martens-Latem

Ondernemingsnummer :

0633626071

Benaming (voluit) : ELPI FOOD

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Christine Callens te Lendelede op twee juli tweeduizend en vijftien, akte eerstdaags neer te leggen ter registratie; dat daarbij opgericht werd een vennootschap met als:

-1/ Vennoten: a/ De heer DE WILDE Pieter Wim Madeleine, geboren te Duffel op tweeëntwintig mei negentienhonderdachtentachtig, ongehuwd, wonende te 9240 Zele, Heikant 14, en b/ Mevrouw VAN MEIRHAEGHE Eline Marie Florence geboren te Beveren op negen november negentienhonderd zevenentachtig, ongehuwd, wonende te 9240 ZELE, Heikant 14;

-2/ Rechtsvorm: De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

-3/ Benaming: De vennootschap wordt opgericht onder de naam ELPI FOOD.

-4/ Zetel: De zetel is gevestigd te 9830 SINT-MARTENS-LATEM, Kortrijksesteenweg 194/1. -5/ Duur: De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur. Ze verwerft rechtspersoonlijkheid op datum van neerlegging ter griffie.

-6/ Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal is volledig en onvoorwaardelijk geplaatst en volledig afbetaald en bedraagt 25.000,00 EURO zegge VIJFENTWINTIG DUIZEND EURO. Het is vertegenwoordigd door TWEEHONDERD VIJFTIG (250) aandelen, op naam, zonder nominale waarde, die ieder één tweehonderd vijftigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het volledig maatschappelijk kapitaal wordt onderschreven als volgt:

De heer DE WILDE Pieter verklaart in te schrijven in geld voor TWAALF DUIZEND VIJFHONDERD EURO (12.500) op HONDERD VIJFENTWINTIG (125) aandelen en hij betaalt ieder aandeel thans volledig af en aan hem worden 125 aandelen toegekend.

Mevrouw VAN MEIRHAEGHE Eline verklaart in te schrijven in geld voor TWAALF DUIZEND VIJFHONDERD EURO (12.500) op HONDERD VIJFENTWINTIG (125) aandelen en zij betaalt ieder aandeel thans volledig af en aan haar worden 125 aandelen toegekend.

Ieder aandeel is volledig volstort. Er werd 25.000,00 Euro afbetaald en gedeponeerd overeenkomstig de wet bij de BNP Paribas Fortis Bank te Lint die een bankattest heeft afgeleverd. -7/ Doel: De vennootschap heeft tot maatschappelijk doel:

. Het uitbaten en beheren van een slagerij en traiteurszaak.

. Het uitbaten en beheren van een kleinhandel in voeding en dranken.

. Groenten- en fruitteelt.

. Rundveeteelt.

. Groothandel in vlees- en voedingswaren.

. Het uitbaten en beheren van alle horeca-activiteiten.

. Het uitbaten van brood- en banketbakkerijen.

. Het geven van kookworkshops en aanbieden van koksdiensten.

. Het verlenen van technische of commerciële bijstand aan alle Belgische en buitenlandse ondernemingen; het verlenen van financiële bijstand. Het optreden als tussenpersoon voor het samenstellen en aanvragen van kredietdossiers bij banken en financiële instellingen. De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtigen doen, die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken of het vergemakkelijken van het maatschappelijk

Oprichting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

doel, met inbegrip van: het deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband met het hare staat, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor dergelijke borg te stellen door haar goederen in hypotheek of pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

. Het verwerven en huren met het oog op het verhuren en onderverhuren van onroerende goederen en roerende installaties.

. Een patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen aan te werven, te behouden, te beheren en oordeelkundig uit te breiden.

. Het verlenen van diensten en adviezen aan personen en bedrijven, in het algemeen met betrekking tot bedrijfsbeheer, bedrijfscommunicatie, bedrijfseconomische en bedrijfstechnische aangelegenheden, marketing en alles wat daarmee rechtstreeks en onrechtstreeks verband houdt. . Het voeren van een agentuur ten behoeve van één of meerdere bedrijven en dit zowel in België als in het buitenland. Het afsluiten van agentuurovereenkomsten met één of meerdere bedrijven en dit zowel in België als in het buitenland.

. Het waarnemen van een aantal functies in ondernemingen, zoals het innen van schuldvorderingen, het verstrekken van informatie, het uitoefenen van bepaalde technische of andere commerciële taken.

Deze opsomming is geenszins limitatief en moet geïnterpreteerd worden in de meest ruime zin van het woord. De vennootschap zal haar doel op alle plaatsen, zowel in België als in het buitenland mogen nastreven, op alle wijzen en volgens de modaliteiten die haar het best geschikt voorkomen. -8/ De jaarvergadering: De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders moet elk jaar worden bijeengeroepen op de LAATSTE ZATERDAG VAN DE MAAND DECEMBER om TWINTIG UUR. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De gewone algemene vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of in de in de oproeping aangewezen plaats. De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden op de laatste zaterdag van december tweeduizend en zeventien.

De oproeping tot de algemene vergadering wordt meegedeeld aan iedere vennoot, zaakvoerder, eventuele commissaris, obligatiehouder of houder van certificaten die met medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, ten minste vijftien dagen voor de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van verslagen. Deze mededeling geschiedt bij aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. De bij de wet bepaalde stukken worden samen met of op hetzelfde tijdstip als voormelde mededeling, toegezonden aan de aandeelhouders, zaakvoerder (en eventuele commissaris) alsook aan de andere personen, die erom verzoeken.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke aandeelhouder op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet aandeelhouder.

Hij kan daartoe door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoel in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) waarvan kennis is gegeven per brief, telefax of elektronische post, aan een medevennoot of een derde volmacht geven hem op een welbepaalde vergadering te vertegenwoordigen en er in zijn plaats te stemmen. -9/ Stemrecht  Voorwaarden voor toelating tot de vergadering:

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke aandeelhouder op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet aandeelhouder.

Hij kan daartoe door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) waarvan kennis is gegeven per brief, telefax of elektronische post, aan een medevennoot of een derde volmacht geven hem op een welbepaalde vergadering te vertegenwoordigen en er in zijn plaats te stemmen. Stemrecht: Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de wettelijke beperkingen.

Aandelen in onverdeeldheid - Vruchtgebruik op aandelen: Wanneer één of meer aandelen op naam toebehoren aan verscheidene personen of aan een rechtspersoon met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door een enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden. Zolang zodanige aanwijzing niet gedaan is, blijven alle aan de aandelen verbonden rechten geschorst. Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Besluitvorming in de gewone en de bijzondere algemene vergadering: De gewone en de bijzondere algemene vergadering beraadslagen en besluiten op geldige wijze ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen. In de gewone en in de bijzondere algemene vergadering worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

-10/ Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn aandeelhouders, zaakvoerders of bestuurders, of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Intern bestuur  Beperkingen: De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Kwalitatieve beperkingen. De zaakvoerder of de zaakvoerders kunnen niet zonder toestemming van de algemene vergadering besluiten tot rechtshandelingen die verband houden met de aan- of verkoop van onroerende goederen van de vennootschap en/of vestiging van een hypotheek en/of toestaan van een hypothecair mandaat/hypotheekbelofte.

Deze beperking van hun bevoegdheid kan niet worden ingeroepen tegen derden, tenzij bewezen is dat dezen daarvan kennis droegen of, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Kwantitatieve beperkingen. De zaakvoerder of de zaakvoerders kunnen niet zonder toestemming van de algemene vergadering besluiten tot enige rechtshandeling die de vennootschap verbindt voor een bedrag van meer dan twaalfduizend vijfhonderd euro (12.500,00 EUR).

Deze beperking van hun bevoegdheid kan niet worden ingeroepen tegen derden, tenzij bewezen is dat dezen daarvan kennis droegen of, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Externe vertegenwoordigingsmacht: Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Kwalitatieve beperkingen. Indien er meerdere zaakvoerders in de vennootschap benoemd zijn, dienen alle zaakvoerders samen de vennootschap te vertegenwoordigen voor rechtshandelingen die verband houden met de aan- of verkoop van onroerende goederen van de vennootschap en/of vestiging van een hypotheek en/of toestaan van een hypothecair mandaat/hypotheekbelofte. Deze beperking van hun bevoegdheid kan niet worden ingeroepen tegen derden, tenzij bewezen is dat dezen daarvan kennis droegen of, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Kwantitatieve beperkingen. Indien er meerdere zaakvoerders in de vennootschap benoemd zijn, dienen alle zaakvoerders samen de vennootschap te vertegenwoordigen voor rechtshandeling die de vennootschap verbindt voor een bedrag van meer dan twaalfduizend vijfhonderd euro (12.500,00 EUR). Deze beperking van hun bevoegdheid kan niet worden ingeroepen tegen derden, tenzij bewezen is dat dezen daarvan kennis droegen of, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Benoeming zaakvoerders: Voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de ondertekening van de oprichtingsakte wordt door de oprichters tot gewone zaakvoerders benoemd: de heer DE WILDE Pieter, oprichter voornoemd en mevrouw VAN MEIRHAEGHE Eline, oprichter voornoemd, die bevestigd hebben dat de uitoefening van deze functie hen niet verboden is ingevolge enige wettelijke maatregel, en die verklaard hebben de hun verleende opdracht te aanvaarden. Hun mandaat zal onbezoldigd zijn zolang de algemene vergadering hierover niet anders beslist. De zaakvoerders zullen maar hun taak kunnen opnemen vanaf de neerlegging van de stukken ter griffie.

-11/ Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op EEN JULI en eindigt op DERTIG JUNI van het daaropvolgende jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van de oprichting van de vennootschap en zal eindigen op dertig juni tweeduizend en zeventien.

De oprichters verklaren dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt door hen of één van hen aangegaan voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting, te rekenen vanaf EEN JUNI TWEEDUIZEND EN VIJFTIEN (01/06/2015), onder opschortende voorwaarde van voormelde neerlegging van de oprichtingsakte.

-12/ Winstverdeling: Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste vooraf genomen om het wettelijke reservefonds te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd of op een andere wijze wordt verdeeld of bestemd.

-13/ Vereffeningssaldo: Het netto actief van de vereffening wordt verdeeld onder de

maatschappelijke aandelen, in voorkomend geval rekening houdend met de ongelijke volstorting van de aandelen.

-14/ Volmacht : De oprichters verlenen bijzondere volmacht voor onbepaalde tijd aan de burgerlijke

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid  SPARK , met zetel te 9120 BEVEREN-WAAS, Marcel Van Der Aastraat 44, of aan één van haar medewerkers, elk bevoegd om alleen op te treden en met de mogelijkheid van indeplaatstelling, om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of publicaties die verband houden met beslissingen van de zaakvoerders/bestuurders, van de algemene vergadering of van personen belast met het dagelijks bestuur, alsook om de formaliteiten met betrekking tot de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de Ondernemingsloketten en de Belasting over de Toegevoegde waarde te vervullen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor beredeneerd uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte

" uittreksel van de akte

Getekend, Christine Callens, notaris

Coordonnées
ELPI FOOD

Adresse
KORTRIJKSESTEENWEG 194, BUS 1 9830 SINT-MARTENS-LATEM

Code postal : 9830
Localité : SINT-MARTENS-LATEM
Commune : SINT-MARTENS-LATEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande