URSIDAE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : URSIDAE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 628.959.678

Publication

30/04/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

28-04-2015

Griffie

*15307333*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0628959678

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

Ursidae

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

~~Uit een akte verleden voor Notaris Katia Denoo, te Oostkamp, vervangende Notaris Piet Denys geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Piet Denys & Ann De Paepe, Geassocieerde Notarissen , te Ruddervoorde, gemeente Oostkamp, wettelijk belet, op 28 april 2015, te registreren, blijkt dat er een naamloze vennootschap werd opgericht door:

1) De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid KODIAK MANAGEMENT, met zetel te 8300 Knokke-Heist, Beukendreef 23,

RPR Gent, afdeling Brugge, 0628.737.370

Opgericht bij akte verleden voor Notaris Virginie Daems, geassocieerd notaris te Zedelgem, vervangende Notaris Piet Denys, geassocieerd notaris te Ruddervoorde, gemeente Oostkamp, wettelijk belet, op twintig april tweeduizend en vijftien, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgische Staatsblad van tweeëntwintig april tweeduizend en vijftien, onder referte 15306816.

2) De naamloze Vennootschap ENNO, met zetel te 1090 Jette, Burgemeester Etienne Demunterlaan 5 bus 10.

RPR, Brussel, 0430.782.938.

Opgericht ingevolge akte verleden voor Notaris Jean-Philippe Lagae, te Brussel, op zeventien maart negentienhonderd zevenentachtig, bekendgemaakt in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad van zeventien april daarna, onder nummer 870417-060.

OPRICHTERS.

De comparant sub 1) en 2) worden als oprichters van de vennootschap beschouwd.

De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap en draagt de naam "URSIDAE". De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, hetzij rechtstreeks, hetzij als tussenpersoon, alle activiteiten als holding, patrimoniumvennootschap, beheermaatschappij, managementvennootschap, syndicus, makelaar, aannemer, handelaar, expert, commissionair, financier, adviseur op alle domeinen waarin zij competent is, en waarin zij actief mag zijn in overeenstemming met de wettelijke reglementeringen.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan wettelijke of reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Deze activiteiten kunnen uitgeoefend worden zowel voor eigen rekening, als voor rekening van derden, en betreffen onder meer:

1. Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundige beheer, uitbreiding, verfraaiing en transformatie van een eigen roerend en onroerend patrimonium, zoals:

- onroerende goederen aanwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, verfraaien, in huur geven of nemen, verkavelen, onder-houden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst;

- beschikbare middelen beleggen in alle roerende goederen en waarden, een porte-feuille van

Onderwerp akte :

Spoorweglaan 24 8740 Pittem

Oprichting

Naamloze vennootschap

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

roerende waarden beheren, en dienaangaande aankopen en verkopen verrichten zonder speculatief karakter;

2. Advies, bijstand en know-how verlenen in alle domeinen waarin zij competent is, zoals marketing, promotie, ontwikkeling, research, design, handel en productie, secretariaat, bedrijfs- en financieel beheer, en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

3. Het nemen van participaties onder eender welke vorm, in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen, evenals het verlenen van alle managementbijstand, het waarnemen van mandaten als bestuurder of vereffenaar en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en / of besturen van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin.

4. Land- en tuinbouwgronden verpachten of zelf land- en tuinbouwbedrijven uitbaten.

5. Alle handelsfondsen, met inbegrip van hoteluitbatingen, serviceflats, rusthuizen, winkels horeca uitbatingen en vakantieoorden, vergunningen, octrooien, licenties en fabrieksmerken aankopen, in huur nemen, verhuren, onderhuren en verhuren, verkopen en ruilen, commercialiseren, exploiteren, in concessie geven en in concessie nemen.

6. Onderneming in roerende en onroerende goederen, en het optreden als bouwpromotor in de meest ruime zin; alle bemiddeling, dienstverlening en service bij verrichtingen van roerende en onroerende aard; agent en / of makelaar in verzekeringen, eveneens voor Belgische en voor buitenlandse vennootschappen; leasing, financieringen en leningen; verwerven, bouwen, ruilen, laten bouwen, verbouwen, in huur geven of nemen, onderhuren of -verhuren, verkopen en omvormen, verkavelen en uitbaten, beheren van alle onroerende goederen in de breedste zin, zoals, appartementen, kantoren, winkels, woningen, studentenhomes, gronden, wouden, waters en domeinen.

7. De organisatie van business meetings, handelsmissies, professionele contacten, zowel in binnen-als in buitenland, en alles wat daarmede verband houdt, inbegrepen het zorgen voor maaltijden, overnachtingen, vergaderruimten, logistieke en intellectuele bijstand.

8. Trading in de meest ruime zin.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng, of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten; ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie.

De vennootschap mag ten voordele van derden tevens alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

De vennootschap mag optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen, zich borg stellen voor derden, bestuurders en aandeelhouders, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake. De algemene vergadering van de aandeelhouders kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels terzake.

De zetel is gevestigd te 8740 Pittem, Spoorweglaan 24.

Zij kan bij beslissing van de Raad van Bestuur worden overgebracht naar elke andere plaats in België, steeds door de zorgen van de Raad van Bestuur bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De Raad van Bestuur zal overal, zowel in het buitenland als in het binnenland, uitbatingszetels, bijhuizen, agentschappen, bewaarplaatsen en kantoren kunnen openen.

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur te rekenen vanaf haar oprichting en verkrijgt de rechtspersoonlijkheid vanaf de datum van neerlegging ter griffie van het uittreksel van deze akte. Behoudens gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden op de voorwaarden die bij de wet zijn bepaald voor een statuten wijziging.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfhonderd vijfentwintig duizend euro (525.000 ¬ ). Het is verdeeld in vijfduizend tweehonderd vijftig (5.250) aandelen zonder nominale waarde, die elk één/vijfduizend tweehonderd vijftigste (1/5.250ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Onder voorbehoud van hetgeen vermeld in de aandeelhoudersovereenkomst die initieel werd gesloten op achtentwintig april tweeduizend en vijftien tussen de oprichters van de vennootschap

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

zoals van tijd tot tijd aangepast, zijn de aandelen vrij overdraagbaar.

De vennootschap wordt bestuurd door een Raad van Bestuur, samengesteld uit tenminste vier leden, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen.

Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de Raad van Bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, kom de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook niet in de vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de Raad van Bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerst volgende algemene vergadering geplaatst.

De Raad van Bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur en beschikking waarbij de vennootschap betrokken is, te verrichten. Hij is bevoegd voor alle handelingen die niet door de wet of de statuten aan de algemene vergadering zijn voorbehouden. De Raad van Bestuur mag gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Behoudens in de gevallen bedoeld in artikel 17 met betrekking tot het dagelijks bestuur, zijn enkel bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen geoorloofd.

De Raad van Bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap wat dat bestuur aangaat, toevertrouwen aan één of meerdere bestuurders die de titel van gedelegeerd-bestuurder zullen dragen, ofwel aan één of meerdere directeurs verkozen buiten zijn midden.

Ingeval van delegatie stelt de Raad van Bestuur de machten en de vergoedingen verbonden aan deze functies vast.

Directiecomité.

Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen kan de Raad van Bestuur zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de Raad van Bestuur zijn voorbehouden;

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité worden bepaald door de Raad van Bestuur.

De Raad van Bestuur is belast met het toezicht op dat comité.

Een lid van het directiecomité dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van het comité behoort, stelt de andere leden hiervan in kennis voordat het comité beraadslaagt. Voorts moeten de voorschriften van artikel 524bis van Wetboek van vennootschappen in acht worden genomen.

De Raad van Bestuur mag aan de bestuurders of directeuren die met bijzonder opdrachten worden gelast vergoedingen toekennen die van de bedrijfskosten zullen afgenomen worden.

De jaarvergadering mag bij de winstverdeling aan de bestuurders of directeuren een vaste of proportionele vergoeding toekennen ten laste van de bedrijfskosten.

De vergoedingen toegekend aan de commissarissen bestaan uit een vaste som, door de jaarvergadering in het begin en voor de duur van een mandaat vastgesteld.

De jaarvergadering wordt van rechtswege gehouden op de laatste vrijdag van maand november om tien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Een buitengewone algemene vergadering mag worden bijeengeroepen telkens als het belang van de vennootschap dit vereist, door de Raad van Bestuur en de commissaris. Zij moet worden bijeengeroepen wanneer dit wordt aangevraagd door aandeelhouders die te samen één/vijfde van de aandelen vertegenwoordigen. De jaar- en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

ter zetel van de vennootschap of op de plaats die in de bijeenroeping wordt bepaald.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel vierentwintig bis van deze statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dat voor het houden van de jaarvergadering.

Om tot de algemene vergadering te worden toegelaten, moeten aandeelhouders op naam, ten minste vijf volle dagen voor de vergadering, aan de Raad van Bestuur hun voornemen om hun rechten aan de vergadering te doen gelden, bekend maken.

De obligatiehouders mogen de vergadering bijwonen, doch slechts met een raadgevende stem, indien zij hun effecten neergelegd hebben volgens de voorschriften van huidig artikel.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Het is de aandeelhouders toegelaten hun stem schriftelijk uit te brengen.

Opdat met de schriftelijke uitgebrachte stem rekening kan gehouden worden moet de vennoot op de oproepingsbrief (of een door de raad van bestuur opgestelde stembrief) eigenhandig de geschreven vermelding aanbrengen naast elk agendapunt dat ter stemming zal worden voorgelegd of naast de naam van de persoon of personen die kandidaat zijn voor een bepaalde benoeming: VOOR, TEGEN, ONTHOUDING en dit document moet door hem gedateerd en ondertekend overgemaakt worden aan de vennootschap voor dag en uur waarop de vergadering gehouden wordt.

Een aanwezigheidslijst waarop de naam van de aandeelhouders en het aantal van hun effecten voorkomen, wordt door ieder van hen of hun rechthebbenden ondertekend voor zij ter zitting binnenkomen.

Het maatschappelijk boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni.

Op dertig juni van ieder jaar zorgt de Raad van Bestuur voor het opmaken van een inventaris die de aanwijzing inhoudt van de roerende en onroerende waarden en van al de in- en uitschulden der vennootschap, met in bijlage in het kort vermeldende al haar verbintenissen, alsmede de schulden van de directeuren, bestuurders en commissarissen jegens de vennootschap.

In toepassing van artikel 98 van het Wetboek van vennootschappen moet de jaarrekening binnen de dertig dagen na goedkeuring worden neergelegd bij de Nationale Bank van België, op kosten van de vennootschap en door de zorgen van de bestuurders.

Het resultaat, na aftrek van alle bedrijfs-, financiële-, uitzonderlijke- en belastingkosten vormt het zuivere resultaat.

Indien het resultaat batig is, wordt op deze winst vijf ten honderd voorafgenomen voor de wettelijke reserve.

Deze voorafneming houdt op verplicht te zijn wanneer de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Het overige wordt elk jaar ter beschikking gesteld van de jaarvergadering, die beslist over de aanwending ervan.

De betaling en de vaststelling van de dividenden gebeurt jaarlijks op de tijdstippen en in de plaatsen die door de Raad van Bestuur worden aangeduid.

De Raad van Bestuur kan bovendien interimdividenden uitkeren op het resultaat van het lopende boekjaar, dit alles met inachtneming van de voorschriften van artikels 618 en 619 van het Wetboek van vennootschappen.

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk tijdstip ook, wordt de vereffening door de vereffenaars verricht, die door de algemene vergadering worden benoemd. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de Raad van Bestuur op dat ogenblik in functie, die dan optreedt als vereffeningscomité. Ten dien einde hebben de vereffenaars de meest uitgebreide macht, hen toegekend door artikel 186 van het Wetboek van vennootschappen.

De algemene vergadering stelt de vergoeding van de vereffenaars vast.

De ontbinding en vereffening van de vennootschap in één akte is mogelijk mits naleving van de desbetreffende wettelijke voorwaarden.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de netto activa eerst aangewend om in geld of effecten het afbetaald bedrag van de aandelen dat niet werd gedelgd terug te betalen. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden afbetaald, houden de vereffenaars voor de verdeling rekening met deze ongelijkheid en herstellen zij het evenwicht door alle aandelen op gelijke voet te plaatsen, hetzij door bijkomende opvragingen van stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende afbetaald werden, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld voor de aandelen die voor een groter gedeelte werden afbetaald. Het saldo wordt eveneens tussen alle aandelen verdeeld.

INBRENG IN GELD - VERGOEDING DOOR AANDELEN.

De comparanten verklaren en erkennen dat het gehele kapitaal is geplaatst en dat inbreng werd gedaan van wat volgt:

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Kodiak Management, voornoemd,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

verklaart in te brengen in de vennootschap een som van tweehonderd tweeënzestig duizend vijfhonderd euro (262.500 ¬ ) waarvoor hij tweeduizend zeshonderd vijfentwintig (2.625) aandelen ontvangt van elk één/vijfduizend tweehonderd vijftigste (1/5.250ste) van het geplaatste kapitaal. Ieder aandeel waarvoor werd inschreven werd volledig volstort.

- de naamloze vennootschap Enno, voornoemd, verklaart in te brengen in de vennootschap een som van tweehonderd tweeënzestig duizend vijfhonderd euro (262.500 ¬ ) waarvoor zij tweeduizend zeshonderd vijfentwintig (2.625) aandelen ontvangt van elk één/vijfduizend tweehonderd vijftigste (1/5.250ste) van het geplaatste kapitaal. Ieder aandeel waarvoor werd inschreven werd volledig volstort.

Het bewijs van deponering dat aan de Notaris werd overhandigd zal in diens dossier bewaard blijven.

Voor al wat huidige standregelen betreft is ieder aandeelhouder, commissaris of volmachtdrager, die zijn woonplaats hier in België niet heeft, verplicht woonst te kiezen in het arrondissement van de zetel der vennootschap.

Bij verzuim van een doelmatige kennisgeving van woonstkeuze wordt deze van rechtswege geacht te zijn ter zetel van de vennootschap waar hem alle mededelingen, aanzeggingen, dagvaardingen en betekeningen geldig kunnen gedaan worden. Het is de aandeelhouder evenwel toegelaten een in België verblijvend persoon aan te duiden aan wie de oproepingsbrieven geldig gestuurd kunnen worden.

Overname verbintenissen

In het algemeen worden alle verbintenissen en alle verrichtingen, ondernomen sedert 1 februari 2015, door de vennoot uit naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting, door de opgerichte vennootschap overgenomen, inclusief de verbintenissen vermeld in (i) de koop/verkoopovereenkomst die werd gesloten op drieëntwintig maart tweeduizend en vijftien met betrekking tot alle aandelen uitgegeven door Vanafisch NV, (ii) de eventuele kredietovereenkomsten en de inschrijvings- en aandeelhoudersovereenkomst gesloten op achtentwintig april tweeduizend en vijftien tussen de oprichters en de vennootschap.

Deze overneming zal slechts uitwerking hebben vanaf het ogenblik dat de tegenwoordige vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal verkrijgen door de neerlegging van een uittreksel van haar statuten ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

OVERGANGSBEPALINGEN.

Benoeming van de eerste bestuurder, en de gedelegeerd bestuurder.

Overeenkomstig artikels 518 en 519 van het Wetboek van vennootschappen worden onder de opschortende voorwaarde van het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid door de neerlegging ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel van onderhavig uittreksel, door de oprichters beslist:

1) het aantal leden van de Raad van Bestuur vast te stellen op twee gezien de vennootschap is opgericht door twee vennootschappen (art. 518 Wetboek Vennootschappen).

2) de volgende twee vennootschappen te benoemen tot leden van de Raad van Bestuur welke zal fungeren vanaf achtentwintig april tweeduizend vijftien tot de jaarvergadering in de maand november van het jaar tweeduizend twintig:

a) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Kodiak Management ,voornoemd,

b) de naamloze vennootschap Enno, voornoemd,

Alle twee deze vennootschappen, comparanten aan onderhavige akte, verklaren hun benoeming te

aanvaarden.

De algemene vergadering beslist over de vergoeding van de bestuurders.

3) geen commissaris te benoemen. De oprichters verklaren daarbij dat de vennootschap voldoet aan

de criteria voorzien in artikel vijftien, paragraaf een van het wetboek van Vennootschappen op de

boekhouding en de jaarrekening van de ondernemingen.

Ieder vennoot bezit derhalve individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een

commissaris.

Artikel C: Eerste jaarvergadering - eerste boekjaar.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend en zestien, de laatste vrijdag van

de maand november om 10 uur.

Het eerste boekjaar loopt vanaf achtentwintig april tweeduizend vijftien tot dertig juni tweeduizend

zestien.

VOLMACHT B.T.W. EN HANDELSREGISTER FORMALITEITEN.

De oprichters geven bij deze volmacht met mogelijkheid tot indeplaatsstelling aan:

De BVBA Lievens Accountancy Services, met zetel te 8200 Brugge, op Wittemolenstraat 47, en met

ondernemingsnummer 0499.630.533,

of elke andere door hem/haar aangewezen persoon, is aangewezen als lasthebber ad hoc van de

vennootschap, om alle documenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen bij de

administratie van de B.T.W. en met het oog op de inschrijving bij de Kruispunt Bank van

Staatsblad

Voorbehouden

aan het Belgisch

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingen.

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle verbintenissen in naam van de vennootschap aan te gaan, alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID "KODIAK MANAGEMENT .

Zijn in buitengewone algemene vergadering bijeengekomen:

De énige vennoot en tevens niet statutaire zaakvoerder van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid " KODIAK MANAGEMENT ", met zetel te 8300  KNOKKE-HEIST, Beukendreef 23,

RPR Gent, afdeling Brugge, 0628.737.370:

Heer BUYSE Tanguy Jean Robert Renaud Jérôme, geboren te Knokke-Heist op 16 september 1983, nationaal nummer 83.09.16-345.11, identiteitskaart nummer 591-8967633-85, echtgenoot van mevrouw Delphine Denys, met wie hij samenwoont te 8300 - Knokke-Heist, Beukendreef 23, De buitengewone algemene vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "KODIAK MANAGEMENT", voornoemd, beslist met eenparigheid van stemmen, in toepassing van het nieuwe artikel 61, § 2, eerste lid, van het Wetboek van Vennootschappen, heer BUYSE Tanguy Jean Robert Renaud Jérôme, nationaal nummer 83.09.16-345.11, identiteitskaart nummer 591-8967633-85, echtgenoot van mevrouw Delphine Denys, met wie hij samenwoont te 8300 - Knokke-Heist, Beukendreef 23,tot vaste vertegenwoordiger te benoemen voor het uitoefenen van bestuurshandelingen door de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "KODIAK MANAGEMENT", voornoemd, in de Naamloze Vennootschap "URSIDAE", met zetel te 8740 Pittem, Spoorweglaan 24.

Heer Tanguy Buyse, voornoemd, aanvaardt zijn benoeming.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, afgeleverd vóór de formaliteit van registratie van de akte oprichting overeenkomstig artikel 3.12.3.0.5, §2 van het wetboek van registratierechten en is enkel bestemd om neergelegd te worden op de Rechtbank van Koophandel.

Notaris Katia Denoo

Tegelijk alhier neergelegd : Expeditie

Luik B - vervolg Mod PDF 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

12/06/2015
ÿþMod Word 11.1

end-te-n ac7 n kopie

na neerlegging ter griffie V n de aeiEAGELOE' i ;

In de bijlagen bij het Belgisch Staa

~

Iiiina1506 iiu399i lila7 * ii

*

III

Ondernemingsnr : 0628.959.678

Benaming

(voluit) : URSIDAE

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : SPOORWEGLAAN 24 - 8740 PITTEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : AANDUIDING VASTE VERTEGENWOORDIGER + BENOEMING GEDELEGEERD BESTUURDERS

Uit de notulen van de Raad van Bestuur van 30 april 2015 blijkt dat de Raad van Bestuur kennis neemt van

de aanduiding van de vaste vertegenwoordigers van de twee bestuurders conform artikel 61§2 W. Venn., met

name:

-Aanduiding van de heer Bruno Dumolin als vaste vertegenwoordiger in de NV ENNO;

-Aanduiding van de heer Tanguy Buyse ais vaste vertegenwoordiger in de BVBA KODIAK MANAGEMENT.

Tevens beslist de raad van bestuur om NV ENNO en BVBA KODIAK MANAGEMENT te benoemen als gedelegeerde bestuurders van de vennootschap conform artikel 17 van de statuten.

Voor eenvormig uittreksel

NV ENNO

Gedelegeerd Bestuurder

Vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger dhr. Bruno Dumolin

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
URSIDAE

Adresse
SPOORWEGLAAN 24 8740 PITTEM

Code postal : 8740
Localité : PITTEM
Commune : PITTEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande