THE MUDDY

Société en commandite simple


Dénomination : THE MUDDY
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 508.996.612

Publication

15/01/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Aiod Word 1j

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEU

0 8 -01 2014 LG1SCH S AATSBLAD

Ondernemingsar : 0508996612

Benaming

(volrit) : THE MUDDY

(verkort) :

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : KORTRIJKSTRAAT 164 - 8770 INGELMUNSTER

(volledig adres)

Onderwerp akte : OMVORMING NAAR GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP Uittreksel uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering dd 28/1112013:

BESLUITEN

1. De bijzondere algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de vennootschap om te vormen van een Vennootschap onder Firma in een Gewone Commanditaire vennootschap.

2. Het ontslag als zaakvoerder / werkend vennoot van de heer Deleersnyder Gino wordt aanvaard. Er wordt hem kwijting verleend voor het gevoerde beleid tot op heden.

De Heer Deleersnyder Nic zal fungeren als werkend vennoot en als zaakvoerder en zal bijgevolg hoofdelijk aansprakelijk zijn voor alle verbintenissen en verplichtingen van de vennootschap. De Heer Deleersnyder Gino zal fungeren als stille vennoot en de aansprakelijkheid zal derhalve beperkt zijn tot de gestorte inbreng,

3. In de volgende artikels van de statuten wordt de tekst aan de nieuwe vennootschapsvorm aangepast en vervangen door de volgende tekst:

ARTIKEL 1: NAAM

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een Gewone commanditaire

vennootschap onder de naam: THE MUDDY

Toevoeging van ARTIKEL 7: OVERLIJDEN

Het overlijden van een vennoot is geen aanleiding tot ontbinding van de vennootschap. De erfgenamen mogen in geen geval de zegels laten leggen of een gerechtelijke inventaris laten opmaken, noch de normale gang van zaken van de vennootschap belemmeren. Indien zij niet als vennoten worden toegelaten, hebben zij' enkel recht het deel op te eisen dat, volgens de aanwijzingen van de laatste balans, toekomt aan hun rechtsvoorganger.

In geval van overlijden, wettelijke onbekwaamverklaring of verhindering van de zaakvoerder, zal de algemene vergadering op verzoek van één of meerdere vennoten een commanditaire vennoot of enig ander persoon als bewindvoerder aanstellen om de dringende daden.

ARTIKEL 7: VERANTWOORDELIJKHEID wordt ARTIKEL 8 : VERANTWOORDELIJKHEID

De Heer Deleersnyder Nic zal alleen gelast zijn met het beheer van de vennootschap en zal over de, maatschappelijke handtekening beschikken. Hij zal nochtans van de maatschappelijke handtekening slechts: gebruik mogen maken voor zaken die de vennootschap aanbelangen, en onder de beperkingen hierna gezegd.

De Heer Deleersnyder Nic fungeert als werkend vennoot en is bijgevolg hoofdelijk aansprakelijk voor aile, verbintenissen en verplichtingen van de vennootschap. De Heer Deleersnyder Gino fungeert als stille vennoot en de aansprakelijkheid is derhalve beperkt tot de gestorte inbreng.

ARTIKEL 8: BENOEMING  ONTSLAG wordt ARTIKEL 9: BENOEMING - ONTSLAG

Wordt tot zaakvoerder benoemd, voor onbepaalde tijd, De Heer Deleersnyder Nic, werkend vennoot, die!

aanvaardt.

ARTIKEL 9 : SALARIS wordt geschrapt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende nolaris. hetzij van de perso(0)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ai

~- -,~ ;: ~~ ....

31. 12. 2013

RECHTBANK kÜíftnH.,,

GritleRTRUl'.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 10: BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

Het beheer van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere zaakvoerd ers, welke of derden, of gecommanditeerde vennoten kunnen zijn. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten, samen handelend en kunnen ten allen tijde door de vennoten, eveneens samen handelend, worden ontslaan, zonder dat deze beslissing moet worden gerechtvaardigd. De zaakvoerder, en ingeval er meerdere zijn, ieder van hen, beschikt over alle machten om de vennootschap te beheren en te vertegenwoordigen.

ARTIKEL 16 : OVERGANGSGEPALINGEN

Dit artikel wordt geschrapt uit de statuten.

Bij deze notulen worden de gecoördineerde statuten gevoegd, na aanpassing aan de voorgaande besluiten.

GECOORDINEERDE STATUTEN

1. NAAM - DUUR - ZETEL - DOEL

ARTIKEL 1: NAAM

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een Gewone commanditaire

vennootschap onder de naam: THE MUDDY

ARTIKEL 2: DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd te rekenen vanaf 1 januari 2013.

ARTIKEL 3: ZETEL

De vennootschap is gevestigd te 8770 Ingelmunster, Kortrijkstraat 164.

De zetel kan met eenparig goedvinden van de vennoten verplaatst worden in België.

ARTIKEL 4: DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

A.Uitbating van een café

B.Metselwerken

C.Aankoop, verkoop, verhuring van allerhande materialen, producten, voorraden, noodzakelijk of nuttig tot het verwezenlijken van het doel, ofwel rechtstreeks of ofwel onrechtstreeks

D.Management- en consultancy activiteiten, omvattende onder meer :

-Adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer waaronder onder meer maar niet uitsluitend het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations en communicatie, het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op gebied van onder meer planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie en efficiëntie, het verlenen van adviezen op het gebied van beheer in het algemeen;

-Het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder en beheerder met inbegrip van deze van vereffenaar, studie-, organisatie en raadgevend bureau inzake financiële, handels, bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie van juridische, sociale, economische en financiële problemen;

-Het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van bedrijven van nut kan zijn;

-Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie algemeen bestuur.

E.Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen

A.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van, onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen vaas het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

B,Het aanleggen, het oordeelkundig uibouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

C.Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden

1 a S

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

D.Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

E.Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

F.Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know how en aanverwante immateriële duurzame activa.

Gilet verlenen van administratieve prestaties en computerservlces.

H.De aan- en verkoop, in en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel;

LHet onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

F.Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhandend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezelijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten,

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

2. VERMOGEN VAN DE VENNOOTSCHAP

ARTIKEL 5: KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweeduizend euro (2.000,00 euro) ingebracht als volgt

-Door Dhr Deleersnyder Nic, duizend euro (1.000,00 euro)

-Door Dhr Deleersnyder Gino, duizend euro (1.000,00 euro)

Het maatschappelijk kapitaal is verdeeld over 20 deelbewijzen met een nominale waarde van 100 euro elk. Als vergoeding voor deze inbreng heeft dhr. Deleersnyder Nic recht op tien (10) maatschappelijke deelbewijzen en dhr. Deleersnyder Gino eveneens recht op tien (10) deelbewijzen.

ARTIKEL 6 : OVERDRACHT VAN EEN PARTICIPATIE

Een participatie in de vennootschap op straffe van nietigheid, mag niet worden overgedragen onder

levenden, of overgaan wegens overlijden dan met eenparig goedvinden van alle vennoten.

Bij weigering zijn de weigerende vennoten verplicht de participatie zelf in te kopen.

De overdracht of overgang geschiedt bij toepassing van artikel 1690 van het burgerlijk wetboek.

De verkoopprijs van een participatie is gelijk aan de werkelijke waarde vastgesteld door een deskundige.

Bij gebreke aan overeenstemming tussen de partijen, wordt de werkelijke waarde vastgesteld door een

deskundige.

De afkoop moet in elk gavai tot stand komen binnen zes maanden na de dag waarop de waarde definitief Is

vastgesteld.

ARTIKEL 7: OVERLIJDEN

Het overlijden van een vennoot is geen aanleiding tot ontbinding van de vennootschap. De erfgenamen mogen in geen geval de zegels laten leggen of een gerechtelijke inventaris laten opmaken, noch de normale gang van zaken van de vennootschap belemmeren. Indien zij niet als vennoten worden toegelaten, hebben zij enkel recht het deel op te eisen dat, volgens de aanwijzingen van de laatste balans, toekomt aan hun rechtsvoorganger.

In geval van overlijden, wettelijke onbekwaamverklaring of verhindering van de zaakvoerder, zal de algemene vergadering op verzoek van één of meerdere vennoten een commanditaire vennoot of enig ander persoon als bewindvoerder aanstellen om de dringende daden.

ARTIKEL 8 ; VERANTWOORDELIJKHEID

De Heer Deleersnyder Nic zal alleen gelast zijn met het beheer van de vennootschap en zal over de maatschappelijke handtekening beschikken. Hij zal nochtans van de maatschappelijke handtekening slechts gebruik mogen maken voor zaken die de vennootschap wanbelangen, en onder de beperkingen hierna gezegd.

Voor-

behouden aan hot Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De Heer Deleersnyder Nic fungeert als werkend vennoot en is bijgevolg hoofdelijk aansprakelijk voor alle verbintenissen en verplichtingen van de vennootschap. De Heer Deleersnyder Gina fungeert als stille vennoot en de aansprakelijkheid is derhalve beperkt tot de gestorte inbreng.

3. BEHEER

ARTIKEL 9; BENOEMING - ONTSLAG

Wordt tot zaakvoerder benoemd, voor onbepaalde tijd, De Heer Deleersnyder Nic, werkend vennoot, die

aanvaardt.

ARTIKEL 10: BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

Het beheer van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere zaakvoerders, welke of derden, of gecommanditeerde vennoten kunnen zijn. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten, samen handelend en kunnen ten allen tijde door de vennoten, eveneens samen handelend, worden ontslaan, zonder dof deze beslissing moet worden gerechtvaardigd, De zaakvoerder, en ingeval er meerdere zijn, ieder van hen, beschikt over alle machten om de vennootschap te beheren en te vertegenwoordigen.

4. TOEZICHT

ARTIKEL 11 : BENOEMING EN BEVOEGDHEID

Iedere vennoot heeft het recht onbeperkt toezicht en controle uit te oefenen op aile verrichtingen van de

vennootschap. Hij of zij kan ter plaatse inzage nemen van de boeken, de brieven, de notulen en in het

algemeen van alle geschriften van de vennootschap.

5. VERGADERING VAN DE VENNOTEN

ARTIKEL 12 : DAG - UUR - PLAATS VAN OPROEPING

Een vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar bijeengeroepen op 20 december om 10 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Ten allen tijde kan een vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten of over andere punten te beraadslagen.

De vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap. De oproeping met vermelding van de agenda geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan de vennoten tenminste acht dagen voor de vergadering.

ARTIKEL 13 : BEVOEGDHEID VAN DE GEWONE OF BIJZONDERE ALGEMENE

VERGADERING

De vergadering is bevoegd om te beraadslagen en te besluiten inzake:

- de vaststelling van de jaarrekening

- de bestemming van de beschikbare winst

- de wijziging van de statuten

- de vaststelling van het salaris van de zaakvoerder, het instellen van een

vennootschapsvordering tegen hem en het verlenen van een kwijting.

ARTIKEL 14 : BESLUITVORMING EN NOTULEN

Een vennoot heeft recht op één stem. Een vennoot kan zich door een andere vennoot laten vertegenwoordigen. ln de vergadering worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van de aanwezige vennoten. Bij wijziging van de statuten is unanimiteit van alle vennoten vereist.

ARTIKEL 15 : BOEKJAAR

Het boekjaar loopt van 01 juli tot 30 juni.

<;-c1"." " !?E4.EF25Nipez_ NIL ~ ZAflKVOEf2,ilEQ

h

Op de laatste blz. van Le B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

22/01/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III!!111111111MIIIJIHR111111

ONITEUR EICLGE

BELGISCH STAATS?LP

NEERGELEGIT

24. 12, 2012

RECHTBANK KOOPHANDEL

?Ot:1

Ondememingsnr : O set936 , 64z

Benaming

(voluit) : THE MUDDY

(verkort) :

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : KORTRIJKSTRAAT164 - 8770 INGELMUNSTER

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Heden 19 december 2012 zijn

1. DE PARTIJEN

1. DELEERSNYDER NIC, Kortrijksesteenweg 368 bus 0202, 8530 Harelbeke

Geboren te WAREGEM op 25 juni 1959

2, DELEERSNYDER G1NO, Waregemstrraat 27, 9870 Zulte

Geboren te WAREGEM op 25 juli 1966.

Overeengekomen:

Een handelsvennootschap op te richten onder de vorm van een vennootschap onder firma onder de naam

THE MUDDY' met zetel te Kortrijkstraat 164 te 8770 Ingelmunster.

De eigen middelen van de vennootschap bedragen 2.000,00 euro.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

2. EIGEN MIDDELEN

De partijen verklaren en erkennen dat een vermogen van 2.000,00 euro is ingebracht en volstort. De volstorting gebeurde door middel van een som geld van 2.000,00 euro in speciën, die ter beschikking van de vennootschap zijn.

STATUTEN

De partijen verklaren dat de statuten van de vennootschap luiden als volgt:

1. NAAM - DUUR - ZETEL - DOEL

ARTIKEL 1: NAAM

De vennootschap is opgericht ais han deisvennootschap onder de vorm van een vennootschap onder firma

onder de naam: THE MUDDY

ARTIKEL 2: DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd te rekenen vanaf 1 januari 2013,

ARTIKEL 3: ZETEL

De vennootschap is gevestigd te 8770 Ingelmunster, Kortrijkstraat 164.

De zetel kan met eenparig goedvinden van de vennoten verplaatst worden in België.

ARTIKEL 4: DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

A.Uitbating van een café

B.Metselwerken

C.Aankoop, verkoop, verhuring van allerhande materialen, producten, voorraden, noodzakelijk of nuttig tot

het verwezenlijken van het doel, ofwel rechtstreeks of ofwel onrechtstreeks

D.Management- en consultancy activiteiten, omvattende onder meer :

-Adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer waaronder onder meer maar niet uitsluitend het

verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations en communicatie, het

verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op gebied van onder meer planning,

organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, het berekenen van de

kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie en efficiëntie, het

verlenen van adviezen op het gebied van beheer in het algemeen;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

} -Het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder en beheerder met inbegrip van deze van vereffenaar, studie-, organisatie en raadgevend bureau inzake financiële, handels, bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie van juridische, sociale, economische en financiële problemen;

-Het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van bedrijven van nut kan zijn;

-Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie algemeen bestuur.

E.Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen

A.1-let aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen niet betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van, onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

al-let aanleggen, het oordeelkundig uibouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

C,Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden

D.Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coërdinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

E.Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

F.Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know how en aanverwante immateriële duurzame activa.

G.Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

H.De aan- en verkoop, in en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel;

1,Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

F.Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samen hand end doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezelijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten,

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet,

2. VERMOGEN VAN DE VENNOOTSCHAP

ARTIKEL 5: KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweeduizend euro (2.000,00 euro) in te brengen als volgt

G.Door Dhr Deleersnyder Nia, duizend euro (1.000,00 euro)

H.Door Dhr Deleersnyder Gino, duizend euro (1.000,00 euro)

Het maatschappelijk kapitaal is verdeeld over 20 deelbewijzen met een nominale waarde van 100 euro elk. Ais vergoeding voor deze inbreng heeft dhr. Deleersnyder Nic recht op tien (10) maatschappelijke deelbewijzen en dhr. Deleersnyder Gino eveneens recht op tien (10) deelbewijzen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Vôor-behouden aan het Belgisch Stamblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 6 ; OVERDRACHT VAN EENS PARTICIPATIE

Een participatie in de vennootschap op straffe van nietigheid, mag niet worden overgedragen onder

levenden, of overgaan wegens overlijden dan met eenparig goedvinden van alle vennoten.

Bij weigering zijn de weigerende vennoten verplicht de participatie zelf in te kopen.

De overdracht of overgang geschiedt bij toepassing van artikel 1690 van het burgerlijk wetboek.

De verkoopprijs van een participatie is gelijk aan de werkelijke waarde vastgesteld door een deskundige.

Bij gebreke aan overeenstemming tussen de partijen, wordt de werkelijke waarde vastgesteld door een

deskundige.

De afkoop moet in elk geval tot stand komen binnen zes maanden na de dag waarop de waarde definitief is

vastgesteld.

ARTIKEL 7 : VERANTWOORDELIJKHEID

Zowel dhr Deleersnyder Mc als dhr. Deleersnyder Gino fungeren als werkend vennoot en zijn bijgevolg

hoofdelijk aansprakelijk voor alle verbintenissen en verplichtingen van de vennootschap.

3. BEHEER

ARTIKEL 8: BENOEMING - ONTSLAG

De vennootschap wordt bestuurd door een zaakvoerder al dan niet vennoot, Worden tot zaakvoerders

benoemd voor de duur van de vennootschap Dhr Deleersnyder Nic wonende te Kortrijksesteenweg 368 bus

0202, 8530 Harelbeke, alsook Dhr Deleersnyder Gino wonende te Waregemstrraat 27, 9870 Zulte,

Zij verklaren hun opdracht te aanvaarden onder de bevestiging dat zij niet werden getroffen door enige

maatregel die zich hiertegen verzet.

ARTIKEL 9: SALARIS

Aan een zaakvoerder kan, onverminderd de vergoeding van zijn kosten, een vaste wedde worden

toegekend, waarvan het bedrag door de vergadering van de vennoten elk jaar wordt vastgesteld en dat ten

laste komt van de vennootschap.

ARTIKEL 10: BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

De zaakvoerder Is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot

verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor alleen de

vergadering van de vennootschap bevoegd is,

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd door de zaakvoerders.

4. TOEZICHT

ARTIKEL 11 : BENOEMING EN BEVOEGDHEID

Iedere vennoot heeft het recht onbeperkt toezicht en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de

vennootschap. Hij of zij kan ter plaatse inzage nemen van de boeken, de brieven, de notulen en in het

algemeen van alle geschriften van de vennootschap.

5. VERGADERING VAN DE VENNOTEN

ARTIKEL 12 : DAG - UUR - PLAATS VAN OPROEPING

Een vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar bijeengeroepen op 20

december om 10 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. ,

Ten allen tijde kan een vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten of over

andere punten te beraadslagen.

De vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap. De oproeping met vermelding van de

agenda geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan de vennoten tenminste acht dagen voor de

vergadering.

ARTIKEL 13 : BEVOEGDHEID VAN DE GEWONE OF BIJZONDERE ALGEMENE

VERGADERING

De vergadering is bevoegd om te beraadslagen en te besluiten inzake:

- de vaststelling van de jaarrekening

- de bestemming van de beschikbare winst

- de wijziging van de statuten

- de vaststelling van het salaris van de zaakvoerder, het instellen van een

vennootschapsvordering tegen hem en het.verlenen van een kwijting,

ARTIKEL 14 : BESLUITVORMING EN NOTULEN

Een vennoot heeft recht op één stem. Een vennoot kan zich dcor een andere vennoot laten

vertegenwoordigen. ln de vergadering worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van de

aanwezige vennoten. Bij wijziging van de statuten is unanimiteit van alle vennoten vereist,

ARTIKEL 151 BOEKJAAR

Het boekjaar loopt van 01 juli tot 30 juni.

ARTIKEL 16 : OVERGANGSBEPALINGEN

Het eerste boekjaar loopt van 01/0112013 tot 30/06/2014 en bevat aldus 18 maanden, De eerste

jaarvergadering heeft plaats op 20/12/2014.

Aldus opgemaakt te lngelmunster op 19/12/2012 in vijf exemplaren waarvan elke partij erkent er één

ontvangen te hebben.

DELEERSNYDER Nic

ZAAKVOERDER

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/06/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
25/09/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
THE MUDDY

Adresse
KORTRIJKSTRAAT 164 8770 INGELMUNSTER

Code postal : 8770
Localité : INGELMUNSTER
Commune : INGELMUNSTER
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande