OOSTPLAATSHOEK

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : OOSTPLAATSHOEK
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 835.475.648

Publication

21/10/2014
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 111

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ItMer

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0835.475.648

Benaming (voluit) : Oostplaatshoek

(verkort) :

Rechtsvorm: V.O.F.

Zetel: Veurnseweg, 512

8906 leper (Elverdinge)

Onderwerp akte :Omzetting in een gewone commanditaire vennootschap

Het jaar tweeduizend veertien.

Op negenentwintig september.

Voor mij, Maggy VANCOPPERNOLLE, notaris te Kortrijk, notaris-zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van! een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notaris! Maggy Vancoppernolle" met zetel te 8500 Kortrijk, Beverlaai 71,! belasting op de toegevoegde waarde nummer BE0479.041.824,! rechtspersonenregister Kortrijk.

Op mijn kantoor.

Is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de vennootschap onder firma "Oostplaatshoek", meti .,:zetel te 8906 leper (Elverdinge), Veurnseweg, 512.

Opgericht krachtens onderhandse akte van 31 maart 2011, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 26 april 2011, onder nummer 11063140.

De statuten werden gewijzigd krachtens onderhandse akte van 13::, juli 2011, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad :;:van 29 november 2011, onder nummer 11179506.

OPENING VAN DE VERGADERING - SAMENSTELLING BUREAU.

De vergadering wordt geopend om tien uur, onder het

voorzitterschap van de heer De Boever Kristof, hierna vernoemd. Gezien het gering aantal aanwezigen wordt er afgezien van de:,,

Iverdere vorming van een bureau.

SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING.

Vennoten.

Zijn aanwezig of vertegenwoordigd de hierna genoemde vennoten die verklaren het volgend aantal aandelen te bezitten :

1. De heer De Boever Kristof, geboren te Gent op 15 juli 1971,

wonende te 8906 Ieper (Elverdinge), Veurnseweg, 512.

Eigenaar van 17.999 aandelen.

2. Mevrouw Couttenye Veerle Johanna, geboren te Poperinge op

,januari 1971, wonende te 8640 Vleteren, Kraaistraat, 2.

Eigenares van 1 aandeel.

Hier vertegenwoordigd door de heer De Boever Kristof,'I

voornoemd, krachtens een onderhandse volmacht die aan dit proces-

,;.verbaal gehecht zal blijven.

Totaal : 18.000 aandelen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mM 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



Zaakvoerders.

De heer De Boever Kristof, voornoemd, is hier eveneens aanwezig in zijn hoedanigheid van zaakvoerder van de vennootschap.

Tot deze functie benoemd naar aanleiding van de oprichting van de vennootschap, bekendgemaakt als voormeld.

TOELICHTING VAN DE AKTE - VOORLEZING VAN DE AKTE.

De volledige akte zal door de instrumenterende notaris worden toegelicht en het staat de partijen steeds vrij aan de notaris bijkomende uitleg te vragen over om het even welke bepaling in de akte alvorens deze te ondertekenen.

De partijen erkennen een volledige voorlezing te hebben gekregen van wat voorafgaat en verklaren dat al hun identiteitsgegevens volledig en correct zijn.

De instrumenterende notaris deelt mee dat de akte integraal zal worden voorgelezen indien minstens één van hen dit vraagt, alsook indien minstens één van hen meent dat het ontwerp van de akte niet tijdig is meegedeeld.

Hierop verklaren de partijen dat zij van oordeel zijn dat zij het ontwerp van de akte tijdig hebben ontvangen (meer bepaald op 26 september 2014) zelfs indien dit minder dan vijf werkdagen te rekenen vanaf heden is en zij hiervan kennis hebben genomen en op de integrale voorlezing van de akte geen prijs stellen. Eventuele wijzigingen die werden of nog worden aangebracht aan het ontwerp van akte zullen evenwel steeds integraal worden voorgelezen.

UITEENZETTING VAN DE VOORZITTER.

De voorzitter zet uiteen en verzoekt mij notaris bij akte vast te stellen hetgeen volgt :

I. De vergadering van vandaag heeft volgende agenda :

1. Verslag van de zaakvoerder dat het voorstel tot omzetting toelicht in overeenstemming met artikel 778 van het wetboek van vennootschappen.

2. Verslag van de bedrijfsrevisor over de staat van actief en passief van de vennootschap, die gevoegd werd bij het verslag van de zaakvoerder, in overeenstemming met artikel 776 van het wetboek van vennootschappen.

3. Ontslag van de zaakvoerder.

4. Omzetting van de vennootschap in een gewone commanditaire vennootschap.

6. Goedkeuring van de statuten van de gewone commanditaire vennootschap.

7. Benoeming van de zaakvoerder.

II. Oproepingen.

Alle vennoten zijn aanwezig og vertegenwoordigd, zodat het

bewijs van hun oproeping niet moet worden voorgelegd.

III. Vaststellingen.

1. De voorzitter deelt mee dat het kapitaal thans vertegenwoordigd wordt door 18.000 aandelen en dat er geen andere effecten bestaan.

2. De voorzitter stelt vast dat alle aandelen aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

VASTELLING DAT DE VERGADERING GELDIG SAMENGESTELD IS.

De uiteenzetting door de voorzitter wordt door de vergadering als juist bevonden en zij erkent dat ze bevoegd is om over de onderwerpen op de agenda te beraadslagen.

BERAADSLAGING - BESLISSINGEN.

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging, achtereenvolgend volgende beslissingen met eenparigheid van stemmen.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2014 - Annexes du Moniteur belge













Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

'Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



VERSLAGEN.

De voorzitter geeft de vergadering kennis van het verslag van

de zaakvoerder dat het voorstel tot omzetting toelicht, alsook van het verslag van de bedrijfsrevisor over de staat van actief en passief van de vennootschap per 30 juni 2014, hetzij minder dan drie maanden voordien, zoals opgelegd door de artikelen 776 en 777 van het wetboek van vennootschappen.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "De Mol, Meldermans & Partners", met zetel te 2850 Boom, Vrijheidstraat, 91, vertegenwoordigd door de heer De Mol Johan, bedrijfsrevisor, luiden als volgt :

Besluit

Ondergetekende, BVBA De Mol, Meuldermans Partners,

vertegenwoordigd door Johan De Mol, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 2850 Boom, Vrijheidstraat 91, aangesteld door de algemene vergadering van de VOF OOSTPLAATSHOEK, heeft met het oog op de omzetting naar een gewone commanditaire vennootschap, conform de bepalingen van artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen, de staat van activa en passiva, afgesloten per 30 juni 2014, onderzocht. Wij hebben onze controlewerkzaamheden uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen.

Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 juni 2014 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

Het netto-actief volgens de staat van activa en passive van

e 1.000.308,59 is niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van

f 824.500,00."

EERSTE BESLISSING.

Omzetting in een gewone commanditaire vennootschap.

De vergadering beslist de vennootschap onder firme om te zetten in een gewone commanditaire vennootschap met ingang vanaf heden.

De gewone commanditaire vennootschap is de voortzetting van de vennootschap onder firma "Oostplaatshoek", met dien verstande dat door de omzetting geen enkele wijziging aangebracht wordt aan de activa-en passivaposten van de omgezette vennootschap.

Het kapitaal en de reserves, blijven onaangeroerd, evenals elle actieve en passieve bestanddelen, de afschrijvingen, de minwaarden en de meerwaarden; de gewone commanditaire vennootschap zet de geschriften en de boekhouding voort zoals gehouden door de vennootschap onder firma.

De omzetting geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap per 30 juni 2014, waarvan de staat opgenomen werd in voormeld verslag van de bedrijfsrevisor.

Als beherende vennoot zal optreden, de heer De Boever Kristof, voornoemd, die voor zoveel als nodig verklaart in te stemmen met de omzetting in een gewone commanditaire vennootschap. Mevrouw Couttenye Veerle, voornoemd, zal optreden als stille vennoot.

De beherende vennoot is hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap. De stille vennoot staat voor de schulden en de verliezen van de vennootschap slechts





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2014 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

in tot beloop van haar inbreng.

Er wordt uitdrukkelijk vermeld dat de omzetting zal geschieden

onder voordeel van :

a) artikel 775 van het wetboek van vennootschappen;

b) artikel 121, 1° van het wetboek der registratierechten ;

C) artikel 214 van het wetboek der inkomstenbelastingen

(negentienhonderd tweeënnegentig) ;

Ontslag zaakvoerder.

De vergadering verleent ontslag op zijn verzoek aan de zaakvoerder van de vennootschap onder firma.

De goedkeuring van de jaarrekening van het boekjaar af te sluiten per 31 december 2014 zal ook gelden als kwijting voor het bestuur van de zaakvoerder voor de periode vanaf 1 januari 2014 tot op heden.

Goedkeuring van de statuten van de gewone commanditaire vennootschap.

De vergadering beslist de statuten van een gewone commanditaire vennootschap goed te keuren. Deze statuten luiden als volgt :

Artikel 1

De vennootschap is opgericht als gewone commanditaire vennootschap onder de benaming "Oostplaatshoek".

In alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere documenten van de vennootschap dient deze benaming te worden voorafgegaan of gevolgd door de vermelding "gewone commanditaire vennootschap" of afgekort "Comm. V". In die stukken moet verder de zetel van de vennootschap nauwkeurig worden aangewezen en het woord "rechtspersonenregister" of de initialen "RPR" vermeld worden, samen met de rechtbank van koophandel in welk rechtsgebied de vennootschap haar zetel heeft, gevolgd door het ondernemingsnummer.

Artikel 2

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8906 Ieper (Elverdinge), Veurnseweg 512.

De zetel kan verplaatst worden naar om het even welke plaats in België mits respecteren van de taalwetgeving, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering, mits bekendmaking in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, zowel in België als in het buitenland, bestuurs- en uitbatingszetels, agentschappen en bijhuizen, bureaus en stapelhuizen inrichten, waar en wanneer zij het nodig acht, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering.

Artikel 3

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland:

I. VOOR EIGEN REKENING

1. Het beleggen in liquiditeiten, roerende waarden en onroerende goederen, het stellen van alle financiële en beheersverrichtingen met betrekking tot eigen roerend en onroerend vermogen, onder meer, krediet en financiering, beleggen van eigen roerend en onroerend vermogen, het nemen van participaties in nieuwe en bestaande al dan niet beursgenoteerde vennootschappen, beheren van eigen roerend en onroerend vermogen, hypothecaire en andere borgstelling, commissie- en delcredereverrichtingen, voor zover dit alles wettelijk is toegelaten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wetten en koninklijke besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies, noch enige

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te venegenvimordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

handelingen stellen waardoor zij onder het toepassingsgebied van voormelde wetgeving zou kunnen vallen.

2. Het nemen van participaties onder welke vorm ook, in aile bestaande en op te richten vennootschappen en ondernemingen, het beheren en valoriseren van eigen roerende waarden en participaties, het verlenen van financiële en andere bijstand aan de vennootschappen en ondernemingen waarin ze belangen heeft.

3. Een patrimonium bestaande uit eigen roerende en onroerende goederen te verwerven, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden.

4. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik,

recht van opstal, erfpacht, zoals de huurfinanciering van

onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende en roerende goederen te bevorderen.

5. Zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

6. Alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

7. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; elle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

II. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

1. Het waarnemen van bestuursopdrachten en -mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies, het optreden als vereffenaar.

2. Het verlenen van diensten en adviezen aan derden van

financiële, technische, commerciële of administratieve aard in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie, financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

3. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

4. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of

commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

Op de laatste blz, van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsbfad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Riad 11.1

5. De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen. BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op elle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan elle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Alle opsommingen zijn in de ruimste zin te interpreteren, zonder dat deze op enigerlei wijze beperkend wezen.

Artikel 4

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Zij kan slechts door de wil van de vennoten ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering genomen volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

Artikel 5

Het kapitaal van de vennootschap, dat volledig geplaatst is,

bedraagt achthonderdvierentwintigduizend vijfhonderd euro

(824.500,00 EUR), vertegenwoordigd door achttienduizend (18.000) aandelen, die elk één/achttienduizendste (1/18.000ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 6

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of verscheidene zaakvoerders, beherende vennoten.

Zij worden door de algemene vergadering benoemd voor een bepaalde duur of zonder beperking van duur.

De zaakvoerder bezit de meest uitgebreide machten van bestuur en beschikking.

Alle handelingen die niet uitdrukkelijk voorbehouden zijn aan de algemene vergadering door de wet, vallen onder zijn bevoegdheid.

Hij vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte zowel als eiser als verweerder.

Wanneer er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij hun machten ieder afzonderlijk uitoefenen, onverminderd de eventuele delegatie van machten en zullen zij jegens derden en in rechte

Op de laatste biz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

'Voor. " behouden aan het Belgisch Staatsblad

mod11.1

eveneens afzonderlijk handelen, onverminderd de eventuele delegatie van machten, welke delegatie slechts kan gebeuren op voorwaarde dat het mandaat speciaal en van tijdelijke aard is.

Artikel 8

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van de vennoten.

Artikel 9

De vennootschap wordt niet ontbonden in geval van overlijden, wettelijke onbekwaamheid of verhindering van een zaakvoerder.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal in geval van overlijden, wettelijke onbekwaamheid of verhindering van een zaakvoerder, het bestuur van de vennootschap worden waargenomen door de overblijvende zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering beslist om in dat geval één of meerdere nieuwe zaakvoerders te benoemen.

In geval van overlijden, wettelijke onbekwaamheid of verhindering van de enige zaakvoerder zal de algemene vergadering op verzoek van een of meerdere vennoten een beherende vennoot of enig ander persoon als bewindvoerder aanstellen om de dringende daden van louter beheer te stellen gedurende de door de algemene vergadering vast te stellen tijd, zonder dat deze een maand te boven mag gaan.

In geval van overlijden, wettelijke onbekwaamheid of verhindering van de enige zaakvoerder heeft de algemene vergadering verder het recht om bij eenvoudige meerderheid in de definitieve vervanging van de zaakvoerder te voorzien.

Artikel 10

Iedere vennoot, zowel de beherende als de stille vennoot, heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid. Hij kan op de zetel van de vennootschap inzage nemen van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap.

Artikel 11

Het boekjaar gaat in op 1 januari van elk jaar en eindigt op 31 december van dat jaar.

Artikel 12

Een algemene vergadering van de vennoten, gewone algemene vergadering genoemd, wordt ieder jaar bijeengeroepen op de laatste zaterdag van de maand juni om zestien uur, in de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats, aangeduid in het bericht van bijeenroeping.

Indien dit een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de daaropvolgende werkdag en op hetzelfde uur.

De algemene vergadering komt bijeen op uitnodiging van de zaakvoerder. De oproepingen geschieden bij aangetekende brief, toegezonden aan de vennoten minstens acht dagen vóór de vergadering, met vermelding van de agenda van de vergadering.

Wanneer elle vennoten aanwezig zijn en allen daarmee akkoord gaan, kan een algemene vergadering zonder voorafgaande oproepingen beraadslagen en besluiten over de agendapunten die door de vennoten met eenparigheid worden vastgesteld.

Vennoten kunnen op de algemene vergadering vertegenwoordigd worden, maar uitsluitend door een andere vennoot op voorlegging van een geschreven volmacht.

Artikel 13

Elk aandeel geeft recht op één stem.

De blote eigendom van het aandeel zal tegenover de vennootschap vertegenwoordigd worden door de vruchtgebruiker.

Op de laatste blz. van Luik E3 vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

(\faor. behouden aan het eelgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11;1

- "

--------

Alle beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van

stemmen behoudens de hierna bepaalde uitzondering.

Elke beslissing betreffende de wijziging van de statuten moet

worden goedgekeurd door een drie/vierden meerderheid van de

stemmen.

Artikel 14

Over de aanwending van het resultaat zal beslist worden door

de algemene vergadering.

Artikel 15

§1. De algemene vergadering regelt de wijze van vereffening bij de meerderheid zoals bepaald in de wet. De vereffenaars worden benoemd door de algemene vergadering, die de machten van de vereffenaars en desgevallend de bezoldigingen vaststelt.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de voorzitter van de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars de zuivere opbrengst van de vereffening onder de aandelen, elk een gelijk recht gevend, na, in voorkomend geval, gelijkmaking van de aandelen wat betreft hun afbetaling.

§2. In afwijking van voorgaande paragraaf kan een ontbinding en vereffening in één akte plaatsvinden indien voldaan is aan de wettelijke voorwaarden daartoe.

Artikel 16

Alle vorderingen die bestaan tussen de vennoten en/of de zaakvoerders enerzijds en de vennootschap anderzijds maken het voorwerp uit van nettingovereenkomsten, zoals voorzien in de wet van 15 december 2004 betreffende financiële zekerheden en houdende

diverse fiscale bepalingen inzake zakelijke

zekerheidsovereenkomsten en leningen met betrekking tot financiële instrumenten, en zullen dus in geval van samenloop gecompenseerd worden ten titel van schuldvergelijking.

TWEEDE BESLISSING.

De vergadering bevestigt de benoeming van één zaakvoerder, te weten de heer De Boever Kristof, voornoemd.

Zijn mandaat is bezoldigd.

KOSTEN.

De kosten, rechten en honoraria ten laste van de vennootschap ingevolge de voorgaande bewerkingen, belopen ongeveer duizend vijfhonderdveertig euro zeventien cent (1.540,17 EUR).

SLUITING VAN DE VERGADERING.

De vergadering wordt geheven om tien uur dertig.

BEVESTIGING IDENTITEIT.

De identiteit van de comparanten is aangetoond op zicht van de

identiteitskaart.

De comparanten waarvan het rijksregisternummer werd vermeld in onderhavige akte verklaren uitdrukkelijk in te stemmen met de vermelding van dit nummer in deze akte en in alle afschriften en uittreksels die van deze akte zullen opgemaakt worden.

SLOTBEPALING.

De comparanten erkennen dat hen door de notaris gewezen werd op het recht dat elke partij de vrije keuze heeft om een andere

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

tVoor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod1M

Voorbehouden aan het Beigisch Staatsblad



notaris aan te wijzen of zich te laten-bijstaan door een raadsman, in het bijzonder wanneer tegenstrijdige belangen of onevenwichtige bedingen worden vastgesteld.

WAARVAN PROCES -VERBAAL.

Opgemaakt op plaats en datum als ten hoofde.

En na toelichting en gehele of gedeeltelijke voorlezing zoals hoger vastgesteld, hebben alle comparanten getekend, samen met mij notaris.







VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL VAN DE AKTE

Maggy Vancoppernolle Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte d.d. 29 september 2014; verslag van de revisor; verslag van het bestuursorgaan; gecoördineerde tekst van de statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2014 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

29/11/2011
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111

'11179506*

Ondernemingsnr : 0835475648

Benaming

(voluit) : OOSTPLAATSHOEK

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Vennootschap onder Firma

Zetel : Veurnseweg 512 8906 Elverdinge

Onderwerp akte : KAPTAALVERMINDERING - KENNISGEVING OVERDRACHT AANDELEN

Uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering, gehouden op 13 juli 2011, blijkt dat het kapitaal werd verminderd met een bedrag van 975.500,00 EUR, om het kapitaal te brengen van 1.800.000,00 EUR op 824.500,00 EUR, door toebedeling aan de vennoten van het volgende aantal aandelen in de hierna vermelde vennootschappen:

- 99 aandelen van de Comm. V Procosmetics Holding, met zetel te 8906 Eiverdinge, Veurnseweg 512, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0873.088.684

- 1 aandeel van de BVBA Procosmetics International, met zetel te 8906 Elverdinge, Veurnseweg 512, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0446.268.393

Uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering, gehouden op 19 oktober 2011, blijkt dat op 26 september 2011 de vermogensrechten verbonden aan 17.998 aandelen uit de huwelijksgemeenschap, bestaande tussen de heer Kristof De Boever en mevrouw Veerle Couttenye, werden overgebracht naar het eigen vermogen van de heer Kristof De Boever, zodat de heer Kristof De Boever thans de vermogensrechten en de lidmaatschapsrechten van 17.999 aandelen bezit en mevrouw Veerle Couttenye thans de vermogensrechten en lidmaatschapsrechten van 1 aandeel bezit.

Opgesteld te Elverdinge, op 19 oktober ber 2011.

Getekend: Kristof De Boever, zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/04/2011
ÿþ.,~:>:: ~:~'.x`.~m"' ~ï

 ~~~

sea

Mari 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor

behouder aan het Bei(gisct

Staatsbta

Onderrrer ingsnr .2445.6Lp Benaming

." c uit) : OOSTPLAATSHOEK

Rechtsvorm : Vennootschap onder Firma

Zetel : Veurnseweg 512, 8906 Elverdinge

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit de onderhandse akte de dato 31 maart 2011 dat zijn samengekomen:

1. De heer Kristof De Boever, wonende te 8906 Elverdinge, Veumseweg 512

2. Mevrouw Veerle Couttenye, wonende op hetzelfde adres

teneinde tussen hen een vennootschap onder firma op te richten waarvan de statuten de volgende beschikkingen bevatten:

BENAMING:

De vennootschap is opgericht als vennootschap onder firma onder de benaming "OOSTPLAATSHOEK".

ZETEL:

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8906 leper (Elverdinge), Veumseweg 512.

KAPITAAL

* Het kapitaal van de vennootschap, dat volledig geplaatst is, bedraagt één miljoen achthonderd duizend

euro (1.800.000,00 EUR), vertegenwoordigd door achttienduizend (18.000) aandelen, die elk

één/achttienduizendste (1/18.000ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het wordt gevormd deels door inbrengen in geld en deels door inbreng in natura, waartoe de vennoten zich

als volgt verbinden:

- De huwgemeenschap van heer Kristof DE BOEVER en mevrouw Veerle COUTTENYE: één miljoen

zevenhonderd negenennegentig duizend achthonderd euro, hetzij 1.799.800,00 EUR;

- De heer Kristof DE BOEVER: honderd euro, hetzij 100,00 EUR;

- Mevrouw Veerle COUTTENYE: honderd euro, hetzij 100,00 EUR.

* Inbreng in natura:

De heer Kristof DE BOEVER en mevrouw Veerle COUTTENYE, beiden voornoemd, verklaren samen in de vennootschap onder firma "OOSTPLAATSHOEK" in te brengen:

-Negenennegentig (99) aandelen van de Comm.V PROCOSMETICS HOLDING, met zetel te 8906 leper (Elverdinge), Veumseweg 512, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0873.088.684.

-Tweehonderd vijfenzeventig (275) aandelen van de V.O.F. RENACO, met zetel te 8906 leper (Elverdinge), Veumseweg 512, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0823.975.111.

-Honderd vijftig (150) aandelen van de Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA GILLI GILLI, met zetel te 9800 Deinze, Kastanjelaan 17 bus 2, ingeschreven in het rechtspersonen register onder het

nummer 0871.275.477. "

-Negenenveertig (49) aandelen van de Comm.V DE BOEVER & PARTNERS, met zetel te 8800 Roeselare, Beversesteenweg 494, ingeschreven in het rechtspersonen register onder het nummer 0454.700.465. -Eén (1) aandeel van de BVBA PROCOSMETICS INTERNATIONAL, met zetel te 8906 leper (Elverdinge), Veumseweg 512, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0446.268.393.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2011- Annexes du Moniteur belge

111111

*11063190*

" Inbreng in geld

- De heer Kristof DE BOEVER, voomoemd, verbindt er zich toe in de vennootschap onder firma "OOSTPLAATSHOEK" een som geld voor een bedrag van honderd euro (100,00 EUR) in te brengen, mits

Op de bales blz. van t,rail B vermeiden:...R eg, Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(ojn(en) ~~ bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te ver¬ e¬ lenwoo=digen

Verso = Naam era handteiçzning.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2011- Annexes du Moniteur belge

hem in vergoeding voor de door hem gedane inbreng, één (1) aandeel van de vennootschap onder firma "OOSTPLAATSHOEK", zonder vermelding van nominale waarde, dat één/achttienduizendste (1/18.000ste) van het kapitaal vertegenwoordigt, wordt toegekend. Dit aandeel is te volstorten door de heer Kristof DE BOEVER, voornoemd, ten belope van honderd euro (100,00 EUR).

- Mevrouw Veerle COUTTENYE, voornoemd, verbindt er zich toe in de vennootschap onder firma "OOSTPLAATSHOEK" een som geld voor een bedrag van honderd euro (100,00 EUR) in te brengen, mits haar in vergoeding voor de door haar gedane inbreng, één (1) aandeel van de vennootschap onder firma OOSTPLAATSHOEK", zonder vermelding van nominale waarde, dat één/achttienduizendste (1/18.000 ste) van het kapitaal vertegenwoordigt, wordt toegekend. Dit aandeel is te volstorten door mevrouw Veerle COUTTENYE, voornoemd, ten belope van honderd euro (100,00 EUR).

- Daarnaast verbinden de heer Kristof DE BOEVER en mevrouw Veerle COUTTENYE, beiden voornoemd, er zich samen toe in de vennootschap onder firma "OOSTPLAATSHOEK" een som geld voor een bedrag van drieduizend zevenhonderd euro (3.700,00 EUR) in te brengen, mits hen in vergoeding voor de door hen gedane inbreng, zevenendertig (37) aandelen van de vennootschap onder firma OOSTPLAATSHOEK", zonder vermelding van nominale waarde, die zevenendertig/achttienduizendste (37/18.000ste) van het kapitaal vertegenwoordigen, worden toegekend. Deze aandelen zijn te volstorten door de heer Kristof DE BOEVER en mevrouw Veerle COUTTENYE, beiden voornoemd, ten belope van drieduizend zevenhonderd euro (3.700,00 EUR).

Als vergoeding voor deze inbrengen ontvangen de vennoten volgend aantal aandelen:

-De huwgemeenschap van heer Kristof DE BOEVER en mevrouw Veerle COUTTENYE: zeventienduizend

negenhonderd achtennegentig (17.998) aanden;

-De heer Kristof DE BOEVER: één (1) aandeel;

-Mevrouw Veerle COUTTENYE: één (1) aandeel.

Identiteit van de vennoten die hun inbreng niet volledig hebben volstort:

- De huwgemeenschap van heer Kristof DE BOEVER en mevrouw Veerle COUTTENYE: drieduizend

zevenhonderd euro, hetzij 3.700,00 EUR;

- De heer Kristof DE BOEVER: honderd euro, hetzij 100,00 EUR;

- Mevrouw Veerle COUTTENYE: honderd euro, hetzij 100,00 EUR.

Verklaring

Bijgevolg wordt het maatschappelijk kapitaal gebracht op een som ter grootte van één miljoen achthonderd duizend euro (1.800.000,00 EUR), vertegenwoordigd door achttienduizend (18.000) aandelen.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland:

(.VOOR EIGEN REKENING

1. Het beleggen in liquiditeiten, roerende waarden en onroerende goederen, het stellen van alle financiële en beheersverrichtingen met betrekking tot eigen roerend en onroerend vermogen, onder meer, krediet en financiering, beleggen van eigen roerend en onroerend vermogen, het nemen van participaties in nieuwe en bestaande al dan niet beursgenoteerde vennootschappen, beheren van eigen roerend en onroerend vermogen, hypothecaire en andere borgstelling, commissie- en delcredereverrichtingen, voor zover dit alles wettelijk is toegelaten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wetten en koninklijke besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies, noch enige handelingen stellen waardoor zij onder het toepassingsgebied van voormelde wetgeving zou kunnen vallen.

2. Het nemen van participaties onder welke vorm ook, in alle bestaande en op te richten vennootschappen en ondernemingen, het beheren en valoriseren van eigen roerende waarden en participaties, het verlenen van financiële en andere bijstand aan de vennootschappen en ondernemingen waarin ze belangen heeft.

3. Een patrimonium bestaande uit eigen roerende en onroerende goederen te verwerven, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden.

4. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende en roerende goederen te bevorderen.

5. Zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

6. Alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

7. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondememingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

II.VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

1.Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies, het optreden als vereffenaar.

2.Het verlenen van diensten en adviezen aan derden van financiële, technische, commerciële of administratieve aard in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie, financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

3.Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coordineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

4.Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

5.De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen.

III.BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Alle opsommingen zijn in de ruimste zin te interpreteren, zonder dat deze op enigerlei wijze beperkend wezen.

VENNOTEN

De heer Kristof DE BOEVER en mevrouw VEERLE COUTTENYE zijn in hun hoedanigheid van vennoot

onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk.

De heer Kristof DE BOEVER is aangewezen als niet-statutaire zaakvoerders voor onbepaalde tijd.

~~.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor alleen de algemene vergadering van de vennoten bevoegd is.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd door één zaakvoerder die alleen optreedt.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen, met dien verstande dat alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde handelingen toegestaan zijn.

DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

De artikelen 39,5° en 43 van het Wetboek van vennootschappen betreffende de ontbinding en de opzegging

van een vennootschapscontract zijn niet van toepassing.

De vennootschap kan ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering genomen op de wijze

voorgeschreven voor statutenwijziging.

BOEKJAAR

Het boekjaar gaat in op één januari van ieder jaar en wordt afgesloten op éénendertig december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar zal uitzonderlijk een aanvang nemen op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel en zal eindigen op 31 december 2012.

BESTEMMING VAN HET RESULTAAT

De zuivere winst zoals deze uit de balans -en de resultatenrekening blijkt, mag door de algemene vergadering vrij worden besteed. Het éénparig akkoord van de vennoten wordt vereist.

Getekend:

Kristof DE BOEVER

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Vexe-bchauden aan hei Belgisch Staatsblad

Op de laatste b¬ z. van wit ..5. vermelden ; Recto :Naam h.sQdan:gheirJ van de instrumenterende. notaris, hetzi ver de p.a=so;n)r=(Qn)

bevoegd da reo^tûpersoon ton aanzien van derden te váY4ûge^;ercswr~¬ ae>-

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
OOSTPLAATSHOEK

Adresse
VEURNSEWEG 512 8906 ELVERDINGE

Code postal : 8906
Localité : Elverdinge
Commune : IEPER
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande