RAMAST

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : RAMAST
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 423.259.302

Publication

23/05/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Bel tsch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffi n de akte

neergelegd/ontvangen op

Voor

behouden aan hot Betgisc h

Staatsblad

I01~III~V~I~~NI~1911~~W

*14105339*

14 MEI 2014

ter griffie van de Nederlandstalige

rechtbank vangsthandel Brussel

Ondernemingsnr : 0423.259.302

Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Perksesteenweg 33 - 1910 Kampenhout

(volledig adres)

Onderwerp akte : fusie door overneming - wijziging doel - aanpassing statuten

Uit een proces-verbaal van 30 april 2014, opgemaakt door Meester Cedric HONOREZ, Geassocieerd Notaris met standplaats te Tienen, Nieuwstraat 42, houdende de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de Naamloze Vennootschap "RAMAST" gevestigd te 1910 Kampenhout, Perksesteenweg 33, is gebleken dat de vergadering volgende beslissingen heeft genomen

1. Eventuele Wijzigingen sedert het Fusievoorstel  2. Besluit tot fusie

1. De voorzitters geven een kcrte samenvatting van de fusievoorstellen waarin voorgesteld wordt dat de N.V. IMVARA-TRADE bi} wijze van fusie door overneming overgenomen wordt door de N.V, RAMAST.

De raden van bestuur van de betrokken vennootschappen hebben er zich van' vergewist en bevestigen, dat sinds de datum van opstelling van de fusievoorstellen en de datum van huidige algemene vergadering zich in de activa en passiva van de respectievelijke vermo-igens van de vennootschappen geen; belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan.

2. Na kennisname van deze mededelingen besluit de algemene vergade-icing van de N.V. IMVARA-TRADE tot ontbinding van deze vennootschap, zonder vereffening, met het oog op voomoemde fusie met de, N.V. RAMAST.

3. De algemene vergadering van de overnemende vennootschap besluit tot de fusie door overneming van gans het vermogen van de N.V. IMVARA-TRADE over te gaan.

4. Bijgevolg gaat gans het vermogen van de N.V. IMVARA-TRADE, met alle rechten en plichten, over op

de N.V, RAMAST.

Reserves, provisie en schulden gaan op de overnemen-'de vennootschap over.

5. Alle verbintenissen ontstaan vanaf een oktober 2013 worden boekhoudkundig en fiscaal geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

6. Er zijn in de over te nemen vennootschap geen vennoten die bijzondere rechten hebben, en evenmin houders van andere effecten dan aandelen, zodat uit dien hoofde geen bijzondere rechten toegekend of maatregelen voorgesteld moeten worden.

7. De bezoldiging toegekend aan de bedrijfsrevisor die belast is met het opstellen van het in artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen bedoelde verslag wordt vastgesteld op basis van de gepresteerde. uren.

8. Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

Kapitaalverhoging in de overnemende vennootschap.

1. Als gevolg van de fusie door overneming besluit de algemene vergadering van de overnemende vennootschap, zijnde de N.V. RAMAST dat deze operatie aanleiding geeft tot een verhoging van haar kapitaal ten bedrage van tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00) om het te brengen van zeshonderd negenentachtig duizend tweehonderd negenenveertig Euro tweeënveertig cent (689.249,42 ¬ ) naar zevenhonderdeenenvijftig duizend tweehonderd negenenveertig euro tweeënveertig cent (¬ 751.249,42), door uitgifte van tweehonderd. veertig (240) volgestorte nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap die worden uitgereikt aan de. aandeelhouders van de over te nemen vennootschap,

De aandelen die door de overnemende vennootschap in ruil voor de overgenomen vermogens worden; uitgegeven, zullen, conform artikel 703 van het Wetboek van Vennootschappen, ais volgt onder de aandeelhouders van de over te nemen vennootschap verdeeld worden door en onder de verantwoordelijkheid van de raad van bestuur van de ovememende vennootschap "RAMAST"

-De heer Luc Rademaekers, wonende te 1910 Kampenhout, Perksesteenweg 33 zal tweehonderdzesendertig (236) nieuwe aandelen "RAMAST" worden toegekend.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

RAMAST

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

{ - Mevrouw Christel Vanderiet wonende te 1910 Kampenhout, Perksesteenweg 33 zal vier (4) nieuwe aandelen "RAMAST" worden toegekend.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2014 - Annexes du Moniteur belge Door en onder de verantwoordelijkheid van genoemde raad van bestuur zullen de nieuwe uitgereikte aandelen vermeld worden in het aandelenregister van de NV "RAMAST", dat zal gehouden worden overeenkomstig artikel 463 en volgende van het Wetboek van Vennootschappenh. Van de inschrijving in dit register worden certificaten afgegeven aan de aandeelhouders die erom verzoeken.

De datum vanaf wanneer de uitgereikte aandelen recht geven te delen in de winst, is bepaald op 1 oktober 2013, zijnde de datum vanaf wanneer de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

De beide vergaderingen stellen dan ook vast dat omtrent deze verrichting er een bijzonder verslag van het bestuursorgaan alsook een revisoraal verslag inzake de inbreng in natura dient te worden opgemaakt conform artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen.

Met verslag terzake opgemaakt door de Bedrijfsrevisor, zijnde Moore, Stephens, Verscheiden Bedrijfsrevisoren Burg. CVBA, vertegenwoordigd door de heer Emile De Smedt, bedrijfsrevisor, met maatschappelijke zetel te 1020 Brussel, Buro & Design Center Esplanade 1 bus 96, daartoe door de raden van Bestuur aangewezen besluit met de volgende bewoordingen

"6. Besluit

ln het kader van de voorgenomen kapitaalverhoging in RAMAST NV werden wij verzocht om verslag uit te brengen overeenkomstig artikel 602 verwijzend naar artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen in relatie met het artikel 80 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2011 tot uitvoering van het Wetboek van Vennootschappen waarbij de betreffende activa- en passivabestanddelen worden ingebracht aan nettoboekwaarde, aanschaffingswaarde of nominale waarde in het kader van het boekhoudkundig continuïteitsprincipe.

De inbreng in natura door de aandeelhouders van de NV IMVARA-TRADE, zoals beschreven en gewaardeerd in het bijzonder verslag van het bestuursorgaan conform artikel 602 3e lid van het Wetboek van Vennootschappen, bestaat uit de vermogensbestanddelen van de NV IMVARA-TRADE, naar aanleiding van de geplande fusie, zoals beschreven in het gezamenlijk opgesteld fusievoorstel van 5 maart 2014, voor een waarde van E 1.028.675,73.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a)De verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen inzake inbreng in natura en quasi-inbreng van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren;

b)de beschrijving van de inbreng beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) het bestuursorgaan verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van de vergoeding van de inbreng in natura;

d)de toegepaste methode van waardering van de in te brengen bestanddelen aan de op 30 september 2013 weergegeven netto-boekwaarde, aanschaffingswaarde of nominale waarde voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering verantwoord is, rekening houdend met de in dit verslag weergegeven vennootschapsrechterlijke context in het kader van de voorgenomen fusieoperatie.

Er werd bij bepaling van de inbrengwaarde geen rekening gehouden met mogelijke latente meer- of minderwaarden van de in te brengen bestanddelen in 'going concern'-optiek.

Voor wat betreft de getrouwheid en de volledigheid van de in te brengen bestanddelen volgens de op 30 september 2013 afgesloten jaarrekening maakt ondergetekende een voorbehoud met betrekking tot een mogelijke herziening inzake de vennootschapsbelasting, de belasting over de toegevoegde waarde, de bedrijfsvoorheffing en de RSZ, voor wat betreft de nog niet definitief afgesloten controleboekjaren zijnde de boekjaren die nog niet door de bevoegde instanties definitief werden gecontroleerd.

Ondergetekende kan zich eveneens niet uitspreken over de volledigheid van het opgenomen bedrag aan handelsschulden en te ontvangen facturen daar geen bevestigingsbrieven van de leveranciers werden ontvangen.

Bovendien kan ondergetekende verklaren dat de vermogensbestanddelen, deel uitmakend van de hiervoor beschreven inbreng in natura, naar economische maatstaven kunnen worden gewaardeerd.

De waarde waartoe de methode van waardering overeenkomstig het continuïteitsprincipe aan de netto boekwaarde, de aanschaffingswaarde of de nominale waarde heeft geleid, komt tenminste overeen met het aantal en de fractiewaarde van de aan de aandeelhouders van Over te nemen Vennootschap, de IMVARA-TRADE NV, toe te kennen 240 aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 240 nieuwe aandelen van de RAMAST NV. Bijgevolg zullen de inbrengers, de aandeelhouders van de NV IMVARA-TRADE, ais tegenprestatie voor hun inbreng ten bedrage van E 1.028,675,73, een vergoeding in de vorm van 240 nieuwe aandelen van de RAMAST NV ontvangen, ais volgt verdeeld:

Luc Rademaekers 236

Christel Vanderiet 4

De inbreng in de RAMAST NV geschiedt onder opschortende voorwaarde van het realiseren van de fusie met de NV IMVARA-TRADE overeenkomstig het gezamenlijk opgesteld fusievoorstel van 5 maart 2014, dat op 13 maart 2014 werd neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel van Brussel.

Terzake wenst ondergetekende te vermelden dat zijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat het controleverslag geen'fairness-opinion' omvat.

Brussel, 28 april 2014.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Moore Stephens Verscheiden Bedrijfsrevisoren Burg. CVBA

vertegenwoordigd door:

Emiel De Smedt,

Bedrijfsrevisor."

Alle aandeelhouders die op deze vergaderingen aanwezig of vertegenwoordigd zijn verklaren dat zij

conform de wet hebben kennis genomen van de voormelde stukken en verslagen.

De raad van bestuur van de overnemende vennootschap zorgt voor de vernietiging van alle bestaande aandelen van de overgenomen vennootschap,

Wijziging doel der ovememende vennootschap

De vergadering der overnemende vennootschap stelt vast dat in het kader van de wijziging van het doel van de ovememende vennootschap er geen bijzondere rapportering dient te worden opgesteld aangezien deze doelswijziging er enkel op gericht is om het maatschappelijk doel van de overnemende vennootschap in overeenstemming te brengen met het doel van de overgenomen vennootschap, zodat in toepassing van artikel 701 van het Wetboek van Vennootschappen enkel een besluit vereist is dat dient goedgekeurd te worden met de in dat artikel vermelde quorum- en meerderheidsvereisten.

De algemene vergadering beslist unaniem de nieuwe tekst van artikel 3 inzake het maatschappelijk doel vast te stellen als volgt, ten einde de overnemende vennootschap toe te laten om de activiteiten van de overgenomen vennootschap verder te zetten :

" Artikel 3 ;

De vennootschap heeft tot doel zowel in België ais in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, ais vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon:

aile activiteiten als algemene aannemer wegenbouw en aile wegeniswerken; alle activiteiten in verband met het uitvoeren van rioleringswerken, watervoorziening en aanverwante leidingen; alle afbraakwerken en slopingswerken;

alle operaties hoegenaamd, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende, rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebbende op algemene bouwondernemingen in het algemeen, met inbegrip van veranderingswerken en binnenhuisinrichtingen, alsmede de gehele of gedeeltelijke uitvoering van voltooiingswerken en alle andere soorten bouwwerken of coordinatie ervan; evenzo alle grondwerken, schilderwerken zo binnen-als buitenshuis, stukadoorswerken, bevioeringswerken, schrijnwerkerij en timmerwerken dit zowel in hout als metaal en om het even welk ander materiaal, installaties van centrale verwarming en elektriciteitswerken, behang- en schilderwerken, ruiten en glazenmakerij, sanitair, loodgieterij, smeedwerk, reinigen en opknappen van gevels, dakbedekkingen en zinkwerk, restauratie van monumenten, muur- en vloerbedekkingen, en eender welk ander werk ook dat daarop zou kunnen betrekking hebben;

het verhuren van divers materieel, machines, toestellen, uitrustingsgoederen en andere roerende goederen, zowel aan bedrijven als aan particulieren.

het verlenen van adviezen van juridische, financiële, technische en commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

de aan- en verkoop van onroerende goederen;

het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen;

het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investeringen;

het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen van zichzelf of van derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

het verlenen van administratieve prestaties en computerservices voor rekening van derden;

borg staan, zowel voor haar vennoten en bestuurders als voor vennootschappen waar zij participaties in heeft;

De vennootschap mag temeer alle roerende en onroerende goederen bezitten of vervreemden, in huur geven of nemen en verbintenissen aangaan voor een termijn die haar duurtijd overtreffen.

De vennootschap kan zich ten gunste van vennootschappen borgstellen of haar aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken."

De vennootschap mag dus alle commerciële, industriële en financiële verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in het verband staan, of kunnen vergemakkelijken of bevorderen, zij zal mogen deelnemen aan bedrijvigheid van andere vennootschappen met hetzelfde of aanverwant doel, en dit door inbreng, versmelting, of hoe dan ook.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook, kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel."

Aanpassing der statuten der overnemende vennootschap

De algemene vergadering beslist de tekst van de statuten aan te passen aan de genomen beslissingen alsmede aan het nieuwe Wetboek van Vennootschappen, zodat de volledig nieuwe tekst van de statuten luidt als volgt uittreksel :

HOOFDSTUK I. NAAM-ZETEL-DOEL-DUUR

..

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 1. RECHTSVORM-NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Zij draagt de benaming 'KAMAST',

In aile akten, facturen, aankondigingen, publiciteit en andere stukken uitgaande van de vennootschap zal vermeld worden

- de maatschappelijke naam onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de toevoeging naamloze vennootschap of de letters NV;

- de nauwkeurige aanduiding van de zetel van de vennootschap;

- het ondernemingsnummer en het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft, en dit door de formule "BTW BE (ondernemingsnummer) RPR (rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft)".

Artikel 2. ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1910 Kampenhout, Perksesteenweg 33.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van de raad van bestuur, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van de raad van bestuur, exploitatiezetels, administratieve zetels, filia-len, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

Artikel 3. DOEL.

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon;

alle activiteiten ais algemene aannemer wegenbouw en alle wegeniswerken; alle activiteiten in verband met het uitvoeren van rioleringswerken, watervoorziening en aanverwante leidingen; alle afbraakwerken en slopingswerken;

alle operaties hoegenaamd, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende, rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebbende op algemene bouwondernemingen in het algemeen, met inbegrip van veranderingswerken en binnenhuisinrichtingen, alsmede de gehele of gedeeltelijke uitvoering van voltoolingswerken en alle andere soorten bouwwerken of coördinatie ervan; evenzo alle grondwerken, schilderwerken zo binnen-als buitenshuis, stukadoorswerken, bevloeringswerken, schrijnwerkerij en timmerwerken dit zowel in hout als metaal en om het even welk ander materiaal, installaties van centrale verwarming en elektriciteitswerken, behang- en schilderwerken, ruiten en glazenmakerij, sanitair, loodgieterij, smeedwerk, reinigen en opknappen van gevels, dakbedekkingen en zinkwerk, restauratie. van monumenten, muur- en vloerbedekkingen, en eender welk ander werk ook dat daarop zou kunnen betrekking hebben;

het verhuren van divers materieel, machines, toestellen, uitrustingsgoederen en andere roerende goederen, zowel aan bedrijven ais aan particulieren.

het verlenen van adviezen van juridische, financiële, technische en commerciële of administratieve aard;In de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

de aan- en verkoop van onroerende goederen;

het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen;

het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investeringen;

het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen van zichzelf of van derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

het verlenen van administratieve prestaties en computerservices voor rekening van derden;

borg staan, zowel voor haar vennoten en bestuurders als voor vennootschappen waar zij participaties in heeft;

De vennootschap mag temeer alle roerende en onroerende goederen bezitten of vervreemden, in huur geven of nemen en verbintenissen aangaan voor een termijn die haar duurtijd overtreffen.

De vennootschap kan zich ten gunste van vennootschappen borgstellen of haar aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken."

De vennootschap mag dus alle commerciële, industriële en financiële verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in het verband staan, of kunnen vergemakkelijken of bevorderen, zij zal mogen deelnemen aan bedrijvigheid van andere vennootschappen met hetzelfde of aanverwant doel, en dit door inbreng, versmelting, of hoe dan ook.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen, die op welke wijze ook, kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Artikel 4, DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

HOOFDSTUK Il. KAPITAAL AANDELEN-OBLIGATIES.

Artikel 5. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL,

. f .

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt zevenhonderdeenenvijftig

duizend tweehonderd negenenveertig euro tweeënveertig cent (E 751.249,42).

Het is verdeeld in vierhonderd negentig (490) aandelen zonder vermelding van waarde die elk

een/vierhonderdnegentigste (1/490e) van het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigen.

De aandelen zijn steeds op naam.

In zetel van de vennootschap wordt een register van aandeelhouders gehouden,

Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de aandeelhouders een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd.

Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

De aandelen zijn ondeelbaar en de vennootschap erkent slechts één eigenaar per effect. Indien meerdere personen rechten hebben met betrekking tot eenzelfde aandeel, zal de uitoefening van de eraan verbonden rechten geschorst worden tot één enkele persoon is aangeduid ais eigenaar van de titel tegenover de vennootschap

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Artikel 9. AARD VAN DE AANDELEN.

De aandelen zijn op naam.

Artikel 10.AANDELENREGISTER -CERTIFICATEN

In de zetel van de vennootschap zal een aandelenregister bijgehouden worden op de wijze zoals voorzien door artikel 463 van het Wetboek van Vennootschappen.

In dit aandelenregister worden vermeld :

1° nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke aandeelhouder, alsmede het getal van de hem toebehorende aandelen.

2° de gedane stortingen,

3° de overgangen en overdrachten met hun datum en de omzetting van aandelen op naam in gedematerialiseerde effecten, voor zover de statuten omzetting toelaten.

4° de uitdrukkelijke vermelding van de nietigheid van effecten bedoeld in artikel 625 van het Wetboek van Vennootschappen.

Van de inschrijving in het aandelenregister worden certificaten afgegeven op de wijze zoals voorzien door artikel 465 van voormeld wetboek.

Een register wordt bijgehouden voor de eventuele winstbewijzen, warrants en obligaties. Hiervan wordt een certificaat als bewijs aan de houder van het effect overhandigd.

HOOFDSTUK lil, BESTUUR EN CONTROLE.

Artikel 17, SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur bestaande uit ten minste drie bestuurders.

De raad van bestuurders mag bestaan uit twee bestuurders ingeval de vennootschap slechts twee aandeelhouders kent, en dit voor het tijdsbestek bepaald door artikel 518 van het wetboek van vennootschappen.

De bestuurders kunnen zowel natuurlijke personen als rechtspersonen zijn. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder, benoemt deze onder zijn aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

Zo de vennootschap overweegt om een rechtspersoon te benoemen tot bestuurder, dan moet die rechtspersoon de identiteit van de persoon die vaste vertegenwoordiger zou worden, voorafgaandelijk meedelen aan de vennootschap.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De duur van de opdracht van bestuurders mag zes jaar niet te boven gaan. De opdrachten eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin zij vergallen. Zij kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen.

De bestuurders zijn bij het vervallen van hun opdracht herbenoembaar.

Bij het openvallen van een bestuursopdracht als gevolg van overlijden, ontslag of om het even welke andere reden, hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt.

in dat geval zal de algemene vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst de definitieve benoeming doen.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

Het mandaat van elke bestuurder mag bezoldigd worden, tenzij uitdrukkelijk anders bepaald door de algemene vergadering, Bezoldigingen en tantièmes komen ten laste van de algemene kosten van de vennootschap, De vaststelling van deze bezoldigingen zal ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van de jaarvergadering.

Zo een mandaat van bestuurder bezoldigd is, moet de totale op jaarbasis toegekende vergoeding geacht worden gelijk gespreid over het boekjaar te zijn toegekend en te zijn betaalbaar gesteld met een periodiciteit die minstens maandelijks is, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering,

" De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren der aanwezige bestuurders en vaste vertegenwoordigers van bestuurders.

Artikel 19. BESTUURSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

Artikel 20. VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

1. De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor de-welke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd door het gezamenlijk optreden van minstens twee bestuurders, of door het optreden van een gedelegeerd bestuurder, alléén handelend.

De gedelegeerd bestuurder zal er ten overstaan van derden niet toe gehouden zijn een beslissing van de raad van bestuur voor te leggen, tenzij de contractspartner daar om verzoekt.

2. De raad van bestuur kan daarenboven het dagelijks bestuur en de vertegenwoordiging wat dat bestuur aangaat opdragen aan een bestuurder of aan een directeur,

Voor wat het dagelijks bestuur betreft, zal de vennootschap aldus geldig vertegenwoordigd worden door deze bestuurder of directeur.

De benoeming van een bestuurder of directeur voor het dagelijks bestuur zal bekendgemaakt worden in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad, met de uitdrukkelijke vermelding dat het om het dagelijks bestuur gaat.

3. Een gedelegeerd bestuurder is eveneens bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen wanneer zij wordt benoemd tot dagelijks bestuurder, of tot gedelegeerd bestuurder of tot vereffenaar van een andere vennootschap.

Artikel 22. CONTROLE.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissa-rissen opgedragen, tenzij de vennootschap kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2° van het wetboek van vennootschappen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van

schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang er geen commissaris benoemd wordt, heeft iedere aandeelhouder conform artikel 166 van het Wetboek van Vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin, heeft de algemene vergadering van aandeel-houders steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere aandeelhouder zich laten vertegenwoordigen door een accountant.

De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krach-tens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de ven-inootschap.

HOOFDSTUK IV, ALGEMENE AANDEELHOUDERSVERGADERING

Artikel 23. JAARVERGADERING-BUITENGEWONE ALGEMENE

VERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap, op de derde

vrijdag van de maand maart om achttien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Met instemming van alle bestuurders kan de jaarvergadering op een

andere datum en een andere plaats gehouden vorder. Een bijzondere of buitengewone algemene

aandeelhou-dersvergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

HOOFDSTUK V. BOEKJAAR - JAARREKENING - JAARVERSLAG.

Artikel 37. BOEKJAAR-JAARREKENING-JAARVERSLAG.

Het boekjaar van de vennootschap loopt van een oktober en wordt afgesloten op dertig september van het daarop volgend jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt de raad van bestuur een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerleg'ging geldig ondertekend door een bestuurder of door een persoon belast met het dagelijks bestuur, of hiertoe uit-drukkelijk gemachtigd door de raad van bestuur.

De bestuurders stellen bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het wetboek van vennootschappen. De bestuurders zijn evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennoot-'schap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1 Q' van het wetboek van vennootschappen.

Artikel 38. WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maat-schappelijk kapitaal bedraagt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de alge-+mene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst,

SLOT

Ondergetekende notaris stelt bijgevolg vast dat de fusie door overneming van de N.V. IMVARA TRADE door de N.V. RAMAST verwezenlijkt is, en dat eerstgenoemde overgenomen vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan.

Ondergetekende notaris wijst er evenwel op dat schuldeisers van elke vennoot-schap, zekerheid kunnen eisen, uiterlijk tot twee maanden na bekendmaking van de fusie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Daarenboven heeft de ondergetekende notaris vastgesteld dat alle formaliteiten werden nageleefd zoals die door de wet zijn voorgeschreven, Hij bevestigt derhalve, na onderzoek, het bestaan van de externe wettigheid en van de interne wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten in de zin van het Wetboek van Vennootschappen aan de hand van de hem verstrekte inlichtingen.

VOLMACHT

De raad van bestuur beschikt over alle machten tot uitvoering van de genomen beslissingen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL.

Marc HONOREZ -- Geassocieerd Notaris.

Tegelijk neergelegd expeditie proces-verbaal, bijzonder verslag raad van bestuur, revisoraal

inbrengverslag en gecoördineerde statuten.

" Voor-

4 ' behouden aan het Belgisch

A Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/04/2014 : BL446323
26/03/2014 : BL446323
20/02/2014 : BL446323
13/01/2014 : BL446323
06/01/2015 : BL446323
04/04/2013 : BL446323
30/03/2012 : BL446323
27/03/2012 : BL446323
02/02/2012 : BL446323
19/05/2011 : BL446323
31/03/2011 : BL446323
26/03/2010 : BL446323
30/04/2009 : BL446323
28/04/2015 : BL446323
09/04/2008 : BL446323
26/04/2007 : BL446323
14/11/2005 : BL446323
24/10/2005 : BL446323
17/06/2005 : BL446323
15/07/2004 : BL446323
07/08/2003 : BL446323
26/02/2003 : BL446323
03/01/2001 : BL446323
11/07/2000 : BL446323
23/06/2000 : BL446323
21/10/1999 : BL446323
01/07/1999 : BL446323
02/07/1986 : BL446323
01/01/1986 : BL446323

Coordonnées
RAMAST

Adresse
PERKSESTEENWEG 33 1910 KAMPENHOUT

Code postal : 1910
Localité : KAMPENHOUT
Commune : KAMPENHOUT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande