KV MARIA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KV MARIA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 453.186.176

Publication

23/04/2014
ÿþMvd Ward 77.7

(Me In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

fl

i'd~ ttr d :3#

KaS7~i7%~~l~áPI o ÁPP, 2014 ZLE eRe-Tyge,

Griffie

Ondernemingsnr : 0453.186.176

Benaming

(voluit) : KV MARIA

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Koning Albertlaan 106 - 3010 Kessel-Lo

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING: KAPITAALVERHOGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Hugo Kuijpers, te Leuven-Heverlee, op 2510312014, geregistreerd te Leuven, tweede kantoor der registratie, op 26/03/2014, boek 1383 blad 71 vak 03, dat een buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid KV MARIA, met zetel te 3010 Kessel-Lo, Koning Albertlaan 106, is bijeengekomen, die met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen:

1. De vergadering bevestigde dal sinds één december tweeduizend de maatschappelijk zetel van de vennootschap gevestigd is te 3010 Kessel-Lo, Koning Albertlaan 106 (beslissing van de zaakvoerder de dato één december tweeduizend, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van tweeëntwintig februari tweeduizend en één, onder nummer 20010222-493).

2. De vergadering bevestigde dat sinds één januari tweeduizend en twee het kapitaal van de vennootschap, zijnde zevenhonderdvijftigduizend Belgische frank (BEF 750.000), dient uitgedrukt te worden in de nieuwe eenheidsmunt van de Europese Unie, of achttienduizend vijfhonderdtweeënnegentig euro en één eurocent (¬ 18.592,01). Vervolgens besloot de vergadering de nominale waarde van de aandelen af te schaffen.

3. De vergadering besliste het kapitaal van de vennootschap te verhogen met tweehonderdtweeëntachtigduizend achthonderdnegenentwintig euro elf eurocent (¬ 282.829,11), om het te brengen van achttienduizend vijfhonderdtweeënnegentig euro en één eurocent (¬ 18.592,01) op driehonderdenéénduizend vierhonderdéénentwintig euro twaalf eurocent (¬ 301.421,12), door inbreng in natura ten belope van tweehonderdtweeëntachtigduizend achthonderdnegenentwintig euro elf eurocent (¬ 282.829,11, en via creatie van drieduizend achthonderdendrie (3.803) nieuwe aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

Op deze kapitaalverhoging werd onmiddellijk in natura ingeschreven door de huidige vennoten van de vennootschap in verhouding tot hun bestaand aandelenbezit, te weten: ede heer Karel August Anna Maria Vereertbrugghen, gehuisvest te Leuven-Kessel-Lo, Koning Albertlaan 106: drieduizend

zeven honderdzevenentwintig (3.727) aandelen of tweehonderdzevenenzeventigduizend

honderdtweeënzeventig euro drieënvijftig eurocent (¬ 277.172,53) en * de heer Edward Jozef Ghislain Rita Treunen, gehuisvest te Lessines-Deux-Acren, Boureng 49: zesenzeventig (76) aandelen of vijfduizend zeshonderdzesenvijftig euro achtenvijftig eurocent (¬ 5.656,58); de bedragen van de kapitaalverhoging worden door hen volledig volgestort.

INBRENG IN NATURA

Het besluit van het revisoraal verslag, opgesteld (in uitvoering van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen) door Michel Wera, bedrijfsrevisor, met kantoor te Kortenberg/Erps-Kwerps, Leuvensesteenweg 777, luidt ais volgt:

"Tot besluit van mijn werkzaamheden aangaande deze inbreng in natura, verklaar ik dat,

1,De verrichting werd nagezien overeenkomstig de Normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake controle van inbreng en quasi-inbreng.

2.De beschrijving van de in te brengen vermogensbestanddelen voldoende nauwkeurig en duidelijk is, zodat geen aanleiding tot vergissingen bestaat.

3.De zaakvoerder is verantwoordelijk voor de waardering van de over te dragen vermogensbestanddelen en voor de bepaling van de vergoeding voor deze inbreng in natura.

4. De huidige verrichting betreft een toepassing van art. 537 W.IB, 1992, waarbij een deel van de beschikbare en reeds belaste reserves per 31 december 2011 (¬ 314.254,57) als dividend zou worden uitkeerbaar gesteld. Hierop dient 10% roerende voorheffing (¬ 31.425,46) te worden gestort, het saldo (¬ 282.829,11) wordt dan geboekt ais verschuldigd dividend en de vennoten dienen dan onmiddellijk te beslissen om dit dividend te incorporeren in het kapitaal van de vennootschap. Aangezien de buitengewone algemene

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

vergadering welke dit dividend goedkeurt momenteel nog niet heeft plaatsgehad, besluit mijn verslag onder het voorbehoud dat deze dividendtoekenning wordt goedgekeurd in een algemene vergadering voorafgaand aan de geplande kapitaalverhoging door inbreng in natura.

5.De zaakvoerder stelt voor om de bijkomende aandelen welke worden uitgegeven naar aanleiding van deze voorgestelde inbreng in natura te waarderen aan de nominale waarde van de bestaande aandelen (¬ 74,37). Deze werkwijze houdt geen rekening met de opgebouwde reserves binnen de vennootschap, doch, doordat zij die de inbreng verrichten, in dezelfde mate waarin zij deze inbreng verrichten, ook vennoten zijn van de BVBA KV MARIA, is de voorgestelde werkwijze bedrijfseconomisch verantwoord. Bovendien leidt deze werkwijze tot een waarde die ten minste overeenstemt met de ais tegenprestatie verstrekte vergoeding,

6. Ais tegenprestatie voor deze inbreng in natura zal de vennootschap de volgende vergoeding toekennen:

- 3.727 volstorte aandelen van de BVBA KV MARIA komen toe aan de Heer Karel VEREERTBRUGGHEN (netto inbreng: ¬ 277.172,53).

- 76 votstorte aandelen van de BVBA KV MARIA komen toe aan de Heer Ward TREUNEN (netto inbreng: ¬ 5.656,58), behoudens vergoeding indien daartoe aanleiding bestaat.

7. De over te dragen activa behoren toe aan de Heer Karel VEREERTBRUGGHEN en de heer Ward TREUNEN.

8. Door partijen weerhouden methode van waardering leiden tot inbrengwaarden die ten minste overeenkomen met het aantal (3.803) en de nominale waarde (¬ 74,37 per aandeel) van de toegekende aandelen.

9.1k wens er tenslotte aan te herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Kortenberg, 19 december 2013."

Voormelde inbrengers verklaren in de vennootschap in te brengen ten belope van voormelde bedragen: vorderingen op de vennootschap ten bedrage van in het totaal tweehonderdtweeëntachtigduizend achthonderdnegenentwintig euro elf eurocent (¬ 282.829,11) in hoofde van de inbrengers, te weten: ;de heer Karel Vereertbrugghen voornoemd: vordering op de vennootschap van tweehonderdéénentachtigduizend zeshonderdzevenennegentig euro negenenzeventig eurocent (¬ 277.172,53), en *de heer Ward Treunen voornoemd: vordering op de vennootschap van vijfduizend zeshonderdzesenvijftig euro achtenvijftig eurocent(¬ 5.656,58), ingevolge beslissing van de bijzondere algemene van drieëntwintig december tweeduizend dertien tot uitkering van dividenden.

4, De vergadering besloot volledig nieuwe statuten aan te nemen en dit in overeenstemming met de voorgaande besluiten, na actualisering van de tekst, alsook na schrapping van alle overbodig geworden bepalingen en na verwijdering van alle verwijzingen naar de Vennootschappenwet, zonder wijziging evenwel van de vorm, het doel, het boekjaar en de jaarvergadering van de vennootschap,

Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besloot de vergadering dat de statuten van de vennootschap voortaan zullen luiden als volgt.

STATUTEN

Artikel 1. - Vorm

De vennootschap zal de vorm aannemen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, die beheerst wordt door de in voege zijnde wettelijke bepalingen en deze statuten.

Artikel 2. - Naam

De vennootschap wordt opgericht onder de naam KV MARIA. De vennootschapsnaam zal gebezigd worden in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken, uitgaand van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting "BVBA".

Artikel 3. - Zetel

De zetel is gevestigd te 3010 Kessel-Lo, Koning Albertiaan 106. Hij mag bij beslissing der algemene vergadering naar iedere plaats in België overgebracht worden. Iedere verandering van zetel zal bekendgemaakt worden in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De vennootschap mag in België of in het buitenland agentschappen, bijkantoren en opslagplaatsen oprichten bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s).

Artikel 4. - Doel

De vennootschap heeft tot doel het produceren van teksten, al dan niet van publicitaire aard. Het bedenken, uitwerken en materialiseren van publicaties van promotionele, informatieve en culturele aard. Het organiseren van enfof deelnemen aan activiteiten van publicitaire of culturele aard. Het bedenken, uitwerken, materialiseren van en deelnemen aan uitzendingen voor de audiovisuele media in binnen- en buitenland, Het waarnemen en uitoefenen van allerhande bestuurs- en beheersopdrachten en mandaten, De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden. De vennootschap mag aile financiële, commerciële of industriële roerende en onroerende verrichtingen doen welke rechtstreeks of onréchtstreeks kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van haar maatschappelijk doel of van aard zijn haar handel en nijverheid te bevorderen.Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties zowel in binnen- als ïn buitenland.

Artikel 5. - Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur vanaf vijf augustus negentienhonderd vierennegentig.

Artikel 6. - Kapitaal

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het kapitaal bedraagt driehonderdenéénduizend vierhonderdéénentwintig euro twaalf eurocent (¬ 301.421,12), vertegenwoordigd door vierduizend drieënvijftig (4.053) aandelen zonder nominale waarde, Het kapitaal kan verhoogd of verminderd worden bij besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt volgens de wettelijke voorwaarden en formaliteiten.

Artikel 8. - Bestuur, bevoegdheid en vergoeding der zaakvoerders

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, door de algemene vergadering te benoemen of in de statuten aan te stellen. Wanneer een rechtspersoon wordt aangewezen als zaakvoerder benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen. Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alléén alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alléén de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of verweerder. De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerder worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs. In alle akten die de vennootschap verbinden zal de handtekening van de zaakvoerder altijd voorafgegaan zijn of gevolgd worden door de hoedanigheid krachtens welke hij handelt. De delegatie van het dagelijks bestuur aan een derde zal slechts geldig kunnen geschieden mits de schriftelijke toestemming van al de zaakvoerders, collectief optredend indien er meerdere zijn. Vergoedingen of lonen toekomend aan de zaakvoerder(s) worden jaarlijks bepaald door de algemene vergadering. Zij worden als kosten geboekt, indien ze toegekend worden. De machten van een zaakvoerder kunnen evenwel beperkt worden of collectief opgedragen worden bij de benoeming en als dusdanig bekendgemaakt, Evenwel werd aangesteld als enige en statutaire zaakvoerder van de vennootschap: de heer Karel August Anna Maria Vereertbrugghen, gehuisvest te Leuven-Kessel-Lo, Koning Albertlaan 106.

Artikel 9. - Vertegenwoordiging der zaakvoerder(s)

De zaakvoerder mag zich onder zijn persoonlijke verantwoorde-1 jkheid laten helpen of vertegenwoordigen in zijn betrekkingen met derden, door lasthebbers en gedelegeerden, op voorwaarde nochtans dat de machtiging of de delegatie bijzonder en van tijdelijke aard is.

Artikel 11. - Algemene vergadering

De jaarvergadering zal ieder jaar gehouden worden op de eerste donderdag van de maand juni om achttien uur op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrieven aangeduid, Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur, leder der zaakvoerders is bevoegd om een buitengewone algemene vergadering samen te roepen telkens het maatschappelijk belang dit vereist.

Artikel 12. - Beraadslaging

De algemene vergadering zal beraadslagen volgens de regels voorzien door het Wetboek van Vennootschappen. Ieder aandeel geeft recht op één enkele stem. De vennoot die meerdere aandelen bezit, beschikt over zoveel stemmen als aandelen.

Artikel 13. - Vertegenwoordiging op de algemene vergadering

Iedere vennoot mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een lasthebber, die zelf aandeelhouder is, mits schriftelijke machtiging.

Artikel 14. - Boekjaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Artikel 15, - Inventaris, jaarrekening

Ieder jaar per éénendertig december worden de boeken van de vennootschap afgesloten en maakt(maken) de zaakvoerder(s) de inventaris en de jaarrekening op.

Artikel 16. - Winstverdeling

Het overschot op de opbrengsten, na aftrek van de lasten, algemene kosten en afschrijvingen, vormt de netto-winst van de vennootschap. Van die winst wordt jaarlijks minstens één/twintigste voorafgenomen voor het aanleggen van het wettelijk reservefonds. Die voorafname is niet meer verplicht zodra het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt, Het saldo staat ter beschikking van de algemene vergadering, die het geheel of gedeeltelijk kan verdelen onder de aandelen, het overschrijven op een reservefonds, het gewoon overdragen of er een andere bestemming aan geven,

Artikel 17. - Ontbinding en vereffening

ln geval van ontbinding van de vennootschap, om gelijk welke reden ook en op gelijk welk ogenblik, geschiedt de vereffening door de zorgen van de vereffenaar(s), benoemd door de algemene vergadering, en bij gebrek aan dusdanige benoeming, geschiedt deze vereffening door de zorgen van de zaakvoerder(s) in functie op dat ogenblik.

De vereffenaar(s) zal(zullen) pas in functie treden nadat zijn(hun) benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd.

Te dien einde beschikt (beschikken) de vereffenaar(s) over de meest uitgebreide bevoegdheden verleend bij de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder de toestemming van de algemene vergadering te moeten inroepen in de gevallen voorzien door de artikelen 187 en 190 van voormeld wetboek.

a

-

Na betaling van alle schulden en lasten van de vennootschap zal het overblijvend saldo over al de aandeleni verdeeld worden, rekening houdend met de volstorting ervan. Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, legt(leggen) de vereffenaar(s) het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

5.Tenslotte droeg de algemene vergadering aan de zaakvoerder de zorg op voor de uitvoering van al wat voorafgaat, evenals voor de coördinatie der statuten.

Bijzondere volmacht werd verleend aan de burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Wuille & Co, met zetel te 3010 Kessel-Lo, Koning Albertlaan 111, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om de vennootschap te vertegenwoordigen ingevolge onderhavige statutenwijziging, tegenover de griffie van de rechtbank van koophandel, de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondememingsloketten en alle (belastings-) administraties, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL. Bijgevoegd: 1) uitgifte van proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering, met aanwezigheidslijst en volmacht, 2) gecoördineerde statuten en 3) verslagen in verband met inbreng in natura: a) bijzonder verslag zaakvoerder, en b) revisoraal verslag.

NOTARIS HUGO KUIJPERS

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Vobr

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

31/07/2014 : LE088950
08/07/2013 : LE088950
03/07/2012 : LE088950
30/06/2011 : LE088950
14/07/2010 : LE088950
06/07/2009 : LE088950
02/07/2008 : LE088950
02/08/2007 : LE088950
27/07/2006 : LE088950
22/07/2005 : LE088950
05/07/2004 : LE088950
26/06/2003 : LE088950
22/02/2001 : LE088950
07/10/1999 : LE088950

Coordonnées
KV MARIA

Adresse
KONING ALBERTLAAN 106 3010 KESSEL-LO

Code postal : 3010
Localité : Kessel Lo
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande