WATOEDENU

Société en commandite simple


Dénomination : WATOEDENU
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 547.669.324

Publication

17/03/2014
ÿþ Mod Yetord 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i IMille

Neergelegd fer gfltsi0lJal de Redan* varli KacphQnc~.i mit,'eepen. Op

0 5 t-1AMI 2014

Griffie

4ndernemingsnr Benaming 547 6 6 9 24 ~

(voluit) : Watoedenu

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Biekorfstraat 66 - 2060 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een onderhandse akte d.d. 12 februari 2014, met volgend registratierelaas: "Geregistreerd 4 bladen geen verzendingen te Antwerpen 10 op 25 februari 2014 Deel 6219 Blad 32 Vak 526 ontvangen: vijftig euro (¬ 50,00), getekend door de ontvanger, S Fïeux.", dat de heer Leonard Muylle, wonende te Biekorfstraat 6B, 2060 Antwerpen en 1 stille venoot ', besloten hebben een gewone commanditaire vennootschap op te richten waarvan de statuten luiden als volgt:

STATUTEN

Artikel 1 - Naam

Er wordt een gewone commanditaire vennootschap opgericht onder de benaming `Watoedenu".

Artikel 2 - Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2060 Antwerpen, Biekorfstraat 6B.

Deze mag bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), bekend te maken in de Bijlagen tot het Belgisch

Staatsblad, worden overgebracht naar iedere andere plaats in het Vlaams of Brussels gewest.

De vennootschap mag, bij beslissing van de zaakvoerder(s), exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen,

agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

Artikel 3 - Doel

Het doel van de vennootschap is

" Allerlei activiteiten op het gebied van entertainment en amusement, zoals het presenteren van radio- en tv programma's, van culturele -, kunst-, bedrijfs- en algemene manifestaties of evenementen, algemene "actes de présence" op diverse locaties;

.Allerlei activiteiten op het gebied van journalistiek, geschreven en audiovisuele media, zoals stemopname en productie, DJ sets, audiovisuele en literaire publicaties;

"Het verlenen en ontwikkelen van diensten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op de enen offline communicatie- en reclamesector, zoals Het ontwerpen en voeren van reclame- en promotiecampagnes voor derden via de verschillende media, het ontwerpen van publicitaire teksen en slogans, (copywriters), het ontwerpen van publicitaire films en publicitaire artikelen;

" Allerlei activiteiten op het gebied van film en radio, zoals productie en realisatie van televisieprogramma's en films van diverse aard (series, televisiefilms, teken- en animatiefilms, documentaires, enz.) en promotiefilms,: films over technische onderwerpen of over bedrijven, films met educatieve inhoud of voor vormingsdoeleinden videoclips, en de activiteiten die aan de filmproductie verwant zijn, zoals het nasynchroniseren, het toevoegen, van speciale effecten, het ontwikkelen, monteren, inkleuren, online versie, dubben enz., het acteren in TV series & films, het zoeken van acteurs voor film, televisie en theater, de productie van radioprogramma's, al dan niet*,

________ ' in combinatie met het uitzenden ervan, de activiteiten van lokale en vrije radio's, het leveren van muzikale

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van do perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

prestaties, het vertalen van teksten, het leveren van mediarepresantatieopdrachten, het beheer van filmrechten en rechten op audiovisuele producties;

" De verwerving van participaties onder gelijk welke von ook in handels-, industriële en financiële ondernemingen, zo Belgische als buitenlandse, het beheer, evenals het te gelde maken, van deze participaties, de verwerving door deelneming, inschrijving, aankoop, optie of om het even welk ander middel, van alle deelbewijzen, aandelen, obligaties, waarden en titels;

" Het vertegenwoordigen van en het voeren van beheer en toezicht over alle andere vennootschappen en ondernemingen van welke aard ook;

" Het verkrijgen, uitbaten of afstaan van alle octrooien, merken, licenties en intellectuele rechten;

" Het verkrijgen door aankoop of anderszins, verkopen, ruilen, verbeteren, uitrusten, verbouwen, belasten met, beschikken over, productief maken, het verhuren en in huur nemen, van alle onroerende goederen, in het algemeen alle onroerende verrichtingen.

In het algemeen zal zij alle maatregelen treffen tot vrijwaring van haar rechten en zal alle, om het even welke verrichtingen, uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten bij of bijdragen tot de bevordering van haar doel.

Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijvingen of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag leningen doen aan en waarborgen stellen voor derden.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan.

Zij zal haar doel mogen nastreven zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden en ook als commissiehandel.

Zij kan optreden als bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar in andere vennootschappen. Zij kan zich tevens borg stellen voor derden.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken in België en in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt acht.

Artikel 4 - Duur

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur. Iedere vennoot zal een einde mogen stellen aan de vennootschap mits hij zes maanden vooraf zijn medevennoten per aangetekende brief verwittigt.

Artikel 5 - Kapitaal - Aandelen

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 1.000,00 EUR (duizend euro), vertegenwoordigd door 200 (tweehonderd) aandelen.

Artikel 6 Beherende en stille vennoten

De heer Leonard Muylle Is hoofdelijk aansprakelijke vennoot en wordt beherende vennoot genoemd. En er is 1 stille vennoot.

Artikel 7 - Bestuur en vertegenwoordiging van de vennootschap

De vennootschap wordt bestuurd door de zaakvoerder, die bevoegd is om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen waartoe alleen de algemene vergadering van vennoten bevoegd is.

Wordt voor de ganse duur van de vennootschap tot zaakvoerder benoemd; de heer Leonard Muylle, voornoemd. Zijn mandaat kan niet zonder wettige reden herroepen worden zolang de vennootschap duurt.

De zaakvoerder, en in geval er meerdere zijn, ieder van hen, besohikt over alle machten om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte,

De stille vennoot kan de vennootschap niet vertegenwoordigen, zelfs niet krachtens volmacht, zonder het voorrecht van de beperkte aansprakelijkheid te verliezen.

~

w"

^r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 8 - Overdracht van aandelen onder levenden

Een vennoot kan zijn aandelen in de vennootschap niet overdragen onder levenden aan een medevennoot of aan een derde, zonder het voorafgaand en geschreven akkoord van alle andere vennoten.

Artikel 9 - Overlijden

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot.

De afstammelingen en de echtgenoot van een overleden vennoot aan wie de aandelen van de overledene toekomen, worden van rechtswege vennoot, en vervullen de plaats van de overledene als aandeelhouder van de vennootschap.

Andere rechthebbenden van de overleden vennoot worden slechts vennoot, wanneer zij als dusdanig aanvaard worden door alle andere aandeelhouders. Indien zij niet als vennoten worden toegelaten, hebben zij enkel recht hun deel in waarde op te eisen, dat overeenstemt met het aandeel van de overledene in het eigen vermogen van de vennootschap, zoals dit voorkomt in de laatste balans.

De erfgenamen en rechtverkrijgenden van de overleden vennoot mogen in geen geval de zegels laten leggen of een inventaris vorderen, noch de normale gang van zaken van de vennootschap verstoren.

Artikel 10 - Boekjaar

Het boekjaar gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Op 31 december van elk jaar zal een inventaris, een balans en winst- en verliesrekening worden

opgemaakt.

Artikel 11 - Winstverdeling

De zuivere winst blijkt uit de balans, na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen.

Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering. Het eenparig

akkoord van de stille vennoten wordt vereist.

Artikel 12 - Verliezen

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden volgens dezelfde verhouding als deze die voorzien

is voor de verdeling van de winsten, en dus in verhouding tot hun aandelenbezit.

Nochtans zal de bijdrage in de verliezen van de stille vennoten nooit hun inbreng mogen overtreffen.

Artikel 13 - Algemene vergaderingen van vennoten

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste zaterdag van de maand juni om 14 uur.

ledere vennoot kan steeds een buitengewone of bijzondere algemene vergadering van de vennoten

bijeenroepen.

Daartoe moet hij al de medevennoten uitnodigen per aangetekende brief, die ten laatste acht dagen voor de

vergadering bij de post afgegeven moet zijn. Deze brief moet de dagorde vermelden.

De vergadering zal worden voorgezeten door de oudste beherende vennoot. . De algemene vergaderingen zullen gehouden worden op de maatschappelijke zetel.

Artikel 14 Bevoegdheid van de vergadering van vennoten

De algemene vergadering is bevoegd om te beraadslagen en te besluiten terzake van:

-De vaststelling van de jaarrekening

-De bestemming van de beschikbare winst

-De wijziging van de statuten

-De benoeming en ontslag van de zaakvoerder(s), de vaststelling van zijn salaris, het instellen van een

vennootschapsvordering tegen hem en het verlenen van kwijting

Artikel 15  Besluitvorming - notulen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Elk aandeel geeft recht op één stem.De beslissingen worden bij gewone meerderheid genomen, behoudens afwijkende bepalingen in de huidige statuten. Wanneer op de eerste vergadering de meerderheid van de vennoten niet aanwezig is, zal de tweede vergadering regelmatig mogen beraadslagen welk ook het aantal aanwezige vennoten is.

De vennoten mogen zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een medevennoot; geen enkele vennoot mag echter drager zijn van meer dan één volmacht.

Van elke vergadering worden notulen opgemaakt.

Artikel 16 - Ontbinding vereffening

Bij ontbinding van de vennootschap is de zaakvoerder die op dat tijdstip in functie is van rechtswege vereffenaar, tenzij de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemt met vaststelling van hun bevoegdheden en van de aan hun mandaat verbonden vergoeding.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de Voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen de zes maanden vôôr het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had vôôr de verplaatsing ervan. De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaars hebben gesteld tussen hun benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De vereffenaars vormen een college.

Indien de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die haar vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesiult worden aangewezen. Iedere wijziging van deze aanwijzing moet overeenkomstig voormelde procedure worden besloten en zo neergelegd en openbaar gemaakt worden.

De vereffenaars zenden in de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening, opgesteld aan het einde van de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar, over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Die omstandige staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet worden vereffend.

Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden,

Wanneer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft. De rechtbank kan van de vereffenaar alle dienstige inlichtingen vorderen om de geldigheid van het verdelingsplan na te gaan.

Het batig saldo van de vereffening, na betaling van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt tussen de vennoten verdeeld naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Artikel 17 -- Woonstkeuze

De zaakvoerder(s) en/of vereffenaar(s), die hun woonplaats in het buitenland hebben, worden geacht woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hun alle dagvaardingen, betekeningen en kennisgeving en kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap.

Artikel 18  Gemeen recht

Voor alles wat niet geregeld wordt door deze statuten, wordt verwezen naar het Wetboek van Vennootschappen.

Slotbepalingen

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot éénendertig december tweeduizend veertien (31/12/2014).

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden op de eerste zaterdag van de maand juni 2015 om 14 uur,

De oprichters verklaren bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek 'Van Vennootschappen dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf één januari tweeduizend veertien (01/01/2014).

Volmacht voor de formaliteiten bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen

De oprichters verlenen bijzondere volmacht voor onbepaalde tijd aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "VGD Accountants en Belastingconsulenten", met zetel te 1090 Brussel (Jette), Burgemeester Etienne Demunterlaan 5 bus 4, en kantoor te 2050 Antwerpen, Esmoreitlaan 51 bus 11, of aan één van haar bedienden, elk bevoegd om alleen op te treden en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of publicaties die verband houden met beslissingen van de zaakvoerder(s), van de algemene vergadering of van personen belast met het dagelijks bestuur, alsook om de formaliteiten met betrekking tot de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de Ondernemingsloketten en de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen.

De zaakvoerder

Leonard Muylle

Hierbij neergelegd: de gecoordineerde statuten

lao

Voor-behouden aan hot Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Coordonnées
WATOEDENU

Adresse
BIEKORFSTRAAT 6B 2060 ANTWERPEN 6

Code postal : 2060
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande