URBAN BENEFITS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : URBAN BENEFITS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 548.882.616

Publication

27/03/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

a) Inbreng in natura.

De heer BENEENS Carolus en zijn echtgenote mevrouw BELLENS Rita, en de heer BENEENS Franciscus en

zijn echtgenote mevrouw BOOGERS Maria, allen voornoemd, en hierna genoemd de inbrenger, verklaren elk

inbreng te doen van één/derde onverdeeld deel, hetzij in totaal twee/derden in onverdeeldheid in de

grondaandelen van de volgende onroerende goederen:

Beschrijving.

Gemeente OLEN

A. Een perceel BOS, gelegen ter plaatse genaamd  Heyblokken , gekadastreerd volgens titel en recent kadastraal uittreksel wijk G nummer 113/D, met een oppervlakte van een are zeventig centiare (1a 70ca).

B. Een perceel GROND, gelegen ter plaatse genaamd  Hezewijk , gekadastreerd volgens titel en recent kadastraal uittreksel wijk G deel van nummer 118, met een oppervlakte na meting van 28 are 70 centiare.

C. Een WERKPLAATS en HUIS, op en met grond, met aanhorigheden, gelegen aan de Stadsestraat 43/A en 43/F, gekadastreerd volgens titel wijk G nummers 114/D, 115/D/deel, 119/B/deel en 120/deel, 117/deel en 116/F/deel onder een grotere oppervlakte en gekadastreerd volgens recent kadastraal uittreksel wijk G nummer 119/D en deel van nummer 117/A, met een oppervlakte na meting van 1 hectare 70 are 60 centiare.

Zoals het geheel van deze goederen, met een totale oppervlakte van 2 hectare 1 are (20.100 m2), staat afgebeeld onder lot 1 op een plan na meting opgemaakt door landmeter Ben Peeters te Herentals op 15 februari 2014.

Dit plan zal aan deze akte gehecht worden, en ermee geregistreerd en overgeschreven.

Dit plan is opgenomen in de databank van de plannen van afbakening van de Algemene Administratie van de Patrimoniumdocumentatie onder refertenummer 13029/10270 en werd sindsdien niet meer gewijzigd. Oorsprong van eigendom

Voormelde goederen zijn eigendom van de inbrenger, om deze verkregen te hebben in onverdeeldheid tussen de echtgenoten BENEENS-BOOGERS, BENEENS-GRAM en BENEENS-BELLENS, ieder voor één/derde deel, als volgt:

A. Voor wat betreft het goed sub A.: om het verkregen te hebben jegens de gemeente Olen, ingevolge akte van verkoop verleden voor notaris Leo Vander Laenen te Westerlo (Tongerlo) op negentien november negentienhonderd zevenennegentig, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Turnhout op achtentwintig november daarna, boek 4699 nummer 1.

B. Voor wat betreft het goed sub B.: om het verkregen te hebben jegens mevrouw PEETERS Maria Ludovica, geboren te Herentals op veertien januari negentienhonderd vijftien, ingevolge proces-verbaal van definitieve toewijzing opgemaakt door notaris Jan Van Hemeldonck te Olen op twaalf november tweeduizend en een, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Turnhout op negen januari tweeduizend en twee, formaliteit nummer 77-T-09/01/2002-00116.

C. Voor wat betreft het goed sub C.:

- deels om het verkregen te hebben jegens mevrouw WALRAVENS Emilia Maria Hilda Gabrielle ingevolge aankoopakte verleden voor notaris Leo Vander Laenen te Westerlo-Tongerlo en notaris Van Schoubroeck te Herentals op vijfentwintig mei negentienhonderd drieënnegentig, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Turnhout op één juni daarna, boek 3791 nummer 8;

- deels om het verkregen te hebben jegens de naamloze vennootschap PLASTIRELIEF te Olen ingevolge aankoopakte verleden voor notaris Leo Vander Laenen te Westerlo-Tongerlo op zes februari negentienhonderd vijfennegentig, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Turnhout op twintig februari daarna, boek 4097 nummer 15.

Voorwaarden van de inbreng.

Eigendom - Ingenottreding

1. De inbrenger verklaart dat het ingebrachte goed sub B. verpacht is tegen voorwaarden goed gekend door de vennootschap. De partijen stellen de instrumenterende notaris vrij hiervan een nadere omschrijving te geven. De vennootschap verkrijgt vanaf heden de eigendom en het genot met betrekking tot de ingebrachte delen. Zij zal het vrij gebruik hebben mits zich te gedragen naar alle wettelijke bepalingen van de Pachtwet.

De vennootschap treedt in de rechten en verplichtingen van de inbrenger ten opzichte van de pachter, de heer en mevrouw Vos-Veris, en zal zich rechtstreeks met deze laatste moeten verstaan voor alles wat de pachtsituatie aangaat, onverminderd de rechten die hij als eigenaar kan doen gelden ingevolge de wet en waaraan deze bepaling geenszins afbreuk doet, dit alles zonder tussenkomst van de inbrenger noch verhaal tegen deze laatste. De vennootschap zal zich schikken naar de van toepassing zijnde pachtwetgeving.

2. Alle voormelde goederen, behoudens de percelen met kadastrale nummers 113/D en 118, zijn bezwaard met een recht van opstal in het voordeel van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  BENEENS JOZEF EN ZONEN , met zetel te 2250 Olen, Stadsestraat 43/A, ingeschreven in de kruispuntbank voor ondernemingen onder nummer 0407.872.231 en bij de diensten van de BTW onder nummer BE0407.872.231, opgericht bij akte verleden voor notaris Naets, te Westerlo op eenentwintig januari negentienhonderd eenenzeventig, bekendgemaakt bij uittreksel in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van twaalf februari daarna onder nummer 479-2.

De vennootschap verklaart de voorwaarden van het opstalrecht volledig te kennen; hij verklaart een kopie van de akte tot vestiging van het recht van opstal verleden voor notaris Vander Laenen te Westerlo op zeven februari negentienhonderd vijfennegentig, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Turnhout op twintig februari daarna, boek 4097 nummer 17, ontvangen te hebben en ontslaat de inbrenger en de instrumenterende notaris ervan deze voorwaarden hierbij verder te vermelden of op te nemen in deze akte. De vennootschap treedt in de rechten en plichten van de inbrengers met betrekking tot voormeld opstalrecht en zal verhoudingsgewijs het canon innen.

Lasten

De vennootschap draagt, behoudens de lasten die door de opstalhouder moeten gedragen worden, voor wat

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

het lopend fiscaal dienstjaar betreft, haar deel in de onroerende voorheffing, alsook in de bestaande of nog gebeurlijk te vestigen gemeentebelastingen vanaf heden. Zij neemt nadien, onverminderd de plichten van de opstalhouder, alle belastingen voor haar rekening. De inbrengers verklaren geen achterstallige gemeentebelastingen te hebben.

Aangaande de voorliggende straat of het voetpad verklaren de inbrengers verder dat er geen verhaalbelastingen verschuldigd zijn. Mochten deze toch bestaan, dan zullen zij ze te haren laste nemen voor de tot op heden uitgevoerde infrastructuurwerken.

Erfdienstbaarheden

Het goed wordt ingebracht in zijn huidige toestand, met alle zichtbare en niet zichtbare, voortdurende en niet voortdurende, heersende en lijdende erfdienstbaarheden en gebreken.

De inbrenger verklaart sedert zijn verkrijging geen erfdienstbaarheden te hebben toegestaan en dat er ook geen ontstaan zijn door bestemming van de huisvader. Het goed wordt ingebracht met alle rechten en verplichtingen die voortvloeien uit het bestaan van boven- en ondergrondse leidingen.

Het volgende staat opgenomen in het proces-verbaal van voorlopige toewijzing opgemaakt door notaris Jan Van Hemeldonck op negenentwintig oktober tweeduizend en een, met betrekking tot het goed sub B., en hierna letterlijk weergegeven, de vennootschap is gesubrogeerd in de rechten en verplichtingen van de inbrenger met betrekking tot deze erfdienstbaarheid:

 9. WEGENIS

De oude wegenis van dit perceel staat nergens specifiek vermeld, noch in de voormelde toewijs van notaris Bogaerts de dato vijfentwintig februari negentienhonderd dertig, noch in de voormelde delingsakte van notaris van Schoubroeck de dato negenentwintig september negentienhonderd twee-entachtig.

Meer dan zestig jaar geleden zou er discussie geweest zijn omtrent een wegenis langs de noordzijde naast het Kerkebos terwijl de oude pachter zelf wegenis nam zonder titel door het bos en de nieuwe pachter over de voorliggende percelen.

Derhalve wordt onderhavig perceel verkocht zonder de vermelding van een specifieke wegenis en met de gebruikelijke omschrijving overeenkomstig de vorige titels van eigendom, te weten:

 ... verders met alle hunne voor- als nadeelige servituden en erfdienstbaarheden van allen aard... (toewijs van negentienhonderd dertig) en  ... met alle voor- en nadelige servituden en dienstbaarheden van allen aard... (delingsakte van negentienhonderd tweeëntachtig).

Alzo wordt dit perceel heden alhier voorlopig toegewezen met alle heersende en lijdende, zichtbare en onzichtbare, voor- en nadelige erfdienstbaarheden en wegenissen, vrij de ene in voordeel in te roepen en zich tegen de andere te verweren zonder last noch aansprakelijkheid lastens de verkoopster.

Ingeval dit perceel wordt aangekocht door een aanpaler zal deze zelf dienen te zorgen voor een toegang over eigen terrein naar de openbare weg en zo de koper een niet-aanpaler is zal hij zelf dienen te zorgen voor een wegenis en toegang tot dit perceel, hetzij over de oude wegenis, hetzij over een nieuwe wegenis hetzij in der minnen hetzij gerechtelijk.

Het volgende staat opgenomen in aankoopakte verleden voor notaris Leo Vander Laenen te Westerlo-Tongerlo en notaris Van Schoubroeck te Herentals op vijfentwintig mei negentienhonderd drieënnegentig, met betrekking tot een deel van het goed sub C., en hierna letterlijk weergegeven, de vennootschap is gesubrogeerd in de rechten en verplichtingen van de inbrenger met betrekking tot deze erfdienstbaarheid:

 De akte deling verleden voor notaris van Schoubroeck Francis te Herentals op vierentwintig augustus negentienhonderd zevenenzeventig waarbij verkoopster gemelde goed verkreeg, vermeld letterlijk:

 De comparanten verklaren ieder voor wat hem betreft alle erfdienstbaarheden die de hun toebedeelde erven, als leidend erf mochten bezwaren, te zullen eerbiedigen.

Alle erfdienstbaarheden wettelijk bestaande zullen aldus moeten behouden blijven zoals deze thans wettelijk bestaan.

Kopers worden in de plaats gesteld in alle rechten en verplichtingen van verkoopster dienaangaande. Oppervlakte

Het goed wordt ingebracht zonder waarborg over de uitgedrukte oppervlakte, ook al is het verschil meer dan één/twintigste met de werkelijke grootte.

Gebreken

Het wordt ingebracht met al zijn zichtbare en verborgen gebreken, zonder dat de inbrenger tot vrijwaring zou gehouden zijn. Het wordt bijgevolg ingebracht zonder verhaal van de vennootschap tegen de inbrenger wegens de gesteldheid van de bodem of ondergrond, en mogelijke burenhinder.

Afsluitingen op grenslijn

Het goed wordt tevens ingebracht met alle rechten en verplichtingen inzake eventuele gemene muren, hagen of andere afsluitingen, die de scheiding uitmaken tussen het ingebrachte goed en de aanpalende eigendommen. Stedenbouw

De inbrenger verklaart dat het ingebrachte goed bij zijn weten niet valt onder de wetgeving op de

ruilverkaveling, noch het voorwerp uitmaakt van een geplande onteigening of van een planbatenheffing en er evenmin een as-builtattest werd uitgereikt en gevalideerd noch werd geweigerd.

Ondergetekende notaris deelt mee dat geen werken of handelingen vermeld in artikel 4.2.1 van de Codex mogen worden opgericht of uitgevoerd zolang er geen stedenbouwkundige vergunning is verkregen; in bepaalde gevallen is de vergunningsplicht vervangen door een meldingsplicht.

Bodemdecreet

1. De inbrenger verklaart dat de grond, voorwerp van onderhavige akte, bij zijn weten geen risicogrond is. Daarmee wordt bedoeld dat op deze grond geen risico-inrichtingen gevestigd zijn of geweest zijn, zoals fabrieken, werkplaatsen, opslagplaatsen, machines, installaties, toestellen en handelingen die een verhoogd risico op bodemverontreiniging kunnen inhouden en die voorkomen op de lijst door de Vlaamse Regering opgesteld in overeenstemming met artikel 6 van het Decreet betreffende de bodemsanering en de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

bodembescherming, behoudens voor wat betreft het perceel sub C.

2. De vennootschap bevestigt dat zij in het bezit werd gesteld van het meest recent afgeleverde bodemattest of van een bodemattest waarvan de inhoud identiek is aan de inhoud van het meest recent afgeleverde bodemattest vooraleer deze akte ondertekend werd.

3. De inhoud van de bodemattesten die door de OVAM werden afgeleverd op 25 en 29 oktober 2013, met

refertes A: 20130481937 - R: 20130480889, A: 20130486863 - R: 20130480887 en A: 20130481933 - R:

20130480885, met betrekking tot de percelen met huidige kadastrale nummers 119/D, 118 en 113/D, luidt als

volgt :

"De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1. Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend onderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2. Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be.

3. Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www.ovam.be/grondverzet.

4. De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens .

4. De inhoud van het bodemattest dat door de OVAM werd afgeleverd op 5 december 2013, met referte A:

20130548066 - R: 20130480892 - D: 23405, met betrekking tot het perceel met huidig kadastraal nummer

117/A, luidt als volgt:

 2 Inhoud van het bodemattest

Deze grond is opgenomen in het grondeninformatieregister.

2.1 Uitspraak over de bodemkwaliteit

Volgens het Bodemdecreet moeten op deze grond geen verdere maatregelen worden uitgevoerd.

2.1.1 Extra informatie

Volgens het Bodemdecreet moet er geen beschrijvend bodemonderzoek uitgevoerd worden op deze grond. De

OVAM baseert zich voor deze uitspraak op het oriënterend bodemonderzoek van 07.05.2004.

2.2 Documenten over de bodemkwaliteit

2.2.1 Extra informatie

DATUM: 07.05.2004

TYPE: Oriënterend bodemonderzoek

TITEL: Orienterend Bodemonderzoek Beneens en Zonen BVBA, Stadsestraat 17a te 2250 Olen (107551/002)

AUTEUR: Smet Jet NV

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1 Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2 Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be.

3 Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www.ovam.be/grondverzet.

4 De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.

5 Voor inzage van de bovenstaande documenten: www.ovam.be/inzage

5. De inbrenger verklaart, onverminderd de gegevens opgenomen in hogervermelde bodemattesten, met betrekking tot het ingebrachte goed verder zelf geen weet te hebben van bodemverontreiniging die schade kan berokkenen aan de vennootschap of aan derden, of die aanleiding kan geven tot saneringsverplichting, tot gebruiksbeperkingen of tot andere maatregelen die de overheid in dit verband kan opleggen.

Voor zover voorgaande verklaring door de inbrenger te goeder trouw afgelegd werd, neemt de vennootschap de risico's van eventuele bodemverontreiniging en de schade zowel als de kosten die daaruit kunnen voortvloeien op zich, en is de inbrenger hiervoor tot geen vrijwaring gehouden.

6. Ondergetekende notaris bevestigt dat de verplichtingen door het Decreet betreffende de bodemsanering en de bodembescherming opgelegd met betrekking tot het verlijden van notariële akten werden nageleefd, waarbij de koper wordt gewezen op het feit dat het voorliggende bodemattest geen enkele garantie inhoudt met betrekking tot het al dan niet zuiver zijn van de bodem en dat de regels inzake het grondverzet onverminderd van toepassing blijven.

Hypothecaire toestand

De hierboven beschreven onroerende goederen worden voor vrij en onbelast van gelijk welke inschrijving of nadelige overschrijving ingebracht, behoudens volgende inschrijvingen:

- inschrijving genomen op het tweede hypotheekkantoor te Turnhout op drieëntwintig februari negentienhonderd vijfennegentig in het voordeel van de Nationale Maatschappij voor Krediet aan de Nijverheid, jegens a) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  BENEENS JOZEF EN ZONEN , voornoemd, b) 1) de heer BENEENS Franciscus en zijn echtgenote mevrouw BOOGERS Maria, beiden voornoemd, 2) de heer BENEENS Herman Jozef Rosa, geboren te Oevel op tien januari negentienhonderd tweeënveertig, en zijn echtgenote mevrouw GRAM Monica Wilhelmina Louisa Antonetta Maria, geboren te Breda (Nederland) op veertien maart negentienhonderd zesenveertig, en 3) de heer BENEENS Carolus en zijn echtgenote mevrouw BELLENS Rita, beiden voornoemd, tot zekerheid van een bedrag in hoofdsom van vijftig miljoen frank (50.000.000 BEF) en vijf miljoen frank aanhorigheden (5.000.000 BEF) op de ingebrachte goederen, behoudens op de percelen met kadastrale nummers 113/D en 118, ingevolge akte van kredietopening verleden voor notaris Vander Laenen Leo te Westerlo-Tongerlo op twintig februari negentienhonderd vijfennegentig;

- inschrijving genomen op het tweede hypotheekkantoor te Turnhout op zesentwintig augustus negentienhonderd zesennegentig in het voordeel van N.M.K.N. te sint-Joost-ten-Node, jegens a) de besloten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  BENEENS JOZEF EN ZONEN , b) 1) de heer BENEENS Franciscus en zijn echtgenote mevrouw BOOGERS Maria, 2) de heer BENEENS Herman en zijn echtgenote mevrouw GRAM Monica, en 3) de heer BENEENS Carolus en zijn echtgenote mevrouw BELLENS Rita, allen voornoemd, tot zekerheid van een bedrag in hoofdsom van negen miljoen zeshonderdvijftigduizend frank (9.650.000,00 BEF) en negenhonderdvijfenzestigduizend frank (965.000,00 BEF) aanhorigheden, op de ingebrachte goederen, behoudens de percelen met kadastrale nummers 113/D en 118, ingevolge akte van kredietopening verleden voor notaris Vander Laenen te Westerlo op negentien augustus negentienhonderd zesennegentig.

Volgens verklaring van de inbrenger werden deze kredieten volledig terugbetaald en werd geen wederopname gedaan.

Vergoeding voor de inbreng.

Voorschreven inbreng wordt vergoed als volgt:

Voor de inbrengwaarde van de hierboven aangegeven onverdeelde delen in de hoger beschreven onroerende goederen worden dertienduizend negenhonderdvijftig (13.950) aandelen toegekend, zonder nominale waarde, als volgt:

- drieduizend vierhonderdachtentachtig (3.488) aandelen van categorie A aan de heer BENEENS Carolus, voornoemd sub 1';

- drieduizend vierhonderdzevenentachtig (3.487) aandelen van categorie A aan mevrouw BELLENS Rita, voornoemd sub 1';

- zesduizend negenhonderdvijfenzeventig (6.975) aandelen van categorie B aan de oprichter sub 2 ', met name de echtgenoten BENEENS Franciscus en mevrouw BOOGERS Maria.

Deze vergoeding wordt door de respectievelijke inbrengers uitdrukkelijk aanvaard.

Ontslag ambtshalve inschrijving.

De hypotheekbewaarder wordt er uitdrukkelijk van ontslagen inschrijving te nemen bij de overschrijving van deze akte.

Bevestiging van de identiteit van de inbrenger.

Ondergetekende notaris bevestigt deze identiteit aan de hand van de stukken door de wet vereist. Fiscale verklaringen.

De waarde in volle eigendom van de ingebrachte onverdeelde delen wordt geschat op een miljoen driehonderdvijfennegentigduizend euro (¬ 1.395.000,00), hetzij een waarde van zeshonderdzevenennegentigduizend vijfhonderd euro (¬ 697.500,00) voor elk onverdeeld derde. Aldus bedraagt de waarde in volle eigendom van het volledige perceel twee miljoen tweeënnegentigduizend vijfhonderd euro (¬ 2.092.500,00).

Deze inbreng wordt ten belope van het volledige bedrag vergoed door de toekenning van aandelen. De instrumenterende notaris heeft de partijen lezing gegeven van artikel 115bis van het Wetboek der Registratierechten.

Zij verklaren mij, notaris, dat bovenvermelde onroerende goederen waarop gebouwen werden opgericht bezwaard zijn met een recht van opstal, zoals voormeld, en deze gebouwen aldus toebehoren aan de opstalhouder en niet aan de inbrengers.

Revisoraal verslag

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor, de heer Philippe Boesmans, wettelijk vertegenwoordiger van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Theo Van Herck Bedrijfsrevisor , inzake de inbreng in natura in de op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  URBAN BENEFITS de dato 10 maart 2014, luidt als volgt:

 De inbreng in natura tot oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid URBAN BENEFITS door de heer Carolus Beneens, mevrouw Rita Bellens en de huwelijksgemeenschap die bestaat tussen de heer Franciscus Beneens en mevrouw Maria Boogers ter waarde van 1.395.000,- Euro bestaat uit in totaal twee/derden onverdeeld deel van de bovenbeschreven onroerende goederen gelegen te Olen. Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichter van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. de beschrijving van de inbreng in natura zoals beschreven onder rubriek 2.1. van dit verslag beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3. de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en op gepaste wijze is toegepast voor het bepalen van het aantal tegen de inbreng uit te geven aandelen;

4. de door de partijen toegepaste waarderingsmethode leidt tot een inbrengwaarde die tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura, voor een bedrag van 1.395.000,- Euro in kapitaal, bestaat uit 13.950 aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid URBAN BENEFITS zonder vermelding van nominale waarde. .

b) Inbreng in geld.

Comparanten verklaren dat op tweehonderdvijftig (250) aandelen van categorie C onmiddellijk in geld werd ingetekend, als volgt:

- door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  BENE FACTA : honderdvijfentwintig (125) aandelen van categorie C, hetzij voor twaalfduizend vijfhonderd euro (¬ 12.500,00);

- door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  J&S MANAGEMENT : honderdvijfentwintig

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

(125) aandelen van categorie C, hetzij voor twaalfduizend vijfhonderd euro (¬ 12.500,00).

Hetzij in totaal: tweehonderdvijftig (250) aandelen van categorie C of vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00)

van het kapitaal.

Zij verklaren en erkennen dat op elk aandeel waarop werd ingetekend en een storting werd gedaan zoals

vermeld door storting in speciën en dat de bedrag van deze stortingen, hetzij vijfentwintigduizend euro (¬

25.000,00), is gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer BE17 0017 2313 9221, geopend namens

de vennootschap in oprichting bij de bank BNP PARIBAS FORTIS.

Ondergetekende Notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaatsgevonden overeenkomstig de wet.

De vennootschap heeft bijgevolg vanaf heden de beschikking over een som van vijfentwintigduizend euro (¬

25.000,00).

Dit alles blijkt uit het door voormelde financiële instelling afgeleverd attest dat aan ondergetekende notaris werd

overhandigd.

STATUTEN

TITEL I. VORM  NAAM  ZETEL  DOEL  DUUR

Artikel 1. Vorm  naam

De vennootschap neemt de vorm aan van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij verkrijgt de naam «Urban Benefits».

De volledige en afgekorte benaming kunnen samen of afzonderlijk worden gebruikt.

Alle akten, facturen, brieven, aankondigen, bekendmakingen, orders en andere stukken uitgaande van de

vennootschap, vermelden deze naam, die wordt onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden

 besloten vennootschap met beperkte aansprakelijk of  BVBA , gevolgd door de nauwkeurige aanwijzing van

de zetel van de vennootschap, het ondernemingsnummer, het woord  rechtspersonenregister of de afkorting

 RPR , en de vermelding van de zetel van de rechtbank waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Artikel 2. Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Blauwvoetstraat 19, 2260 Westerlo.

Hij kan worden overgebracht naar om het even welke plaats in het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad of in het

Nederlandse of Franse taalgebied, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, die hiertoe alle machten

krijgt.

De vennootschap kan, bij enkel besluit van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, agentschappen,

werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in België of in het buitenland.

Artikel 3. Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van

derden, of door deelname van dezen:

* Het uitbaten van een algemeen bedrijf van immobiliën en onder meer het verwerven, vervreemden, beheren,

uitbaten, valoriseren, verkavelen, uitrusten, ordenen, huren en verhuren, het doen bouwen of doen verbouwen,

promotie van onroerende goederen evenals alle onroerende transacties en verrichtingen in de meest brede zin

en van welke aard ook, met inbegrip van onroerende leasing.

* Het beheer van een patrimonium, samengesteld uit onroerende en roerende goederen, het valoriseren en in

stand houden van dit patrimonium vooral door beheersdaden, met inbegrip van het te gelde maken en beleggen

in effecten en alle andere waarde-elementen.

* Het verlenen van advies inzake bouw- en houttechnieken en meer algemeen op het vlak van

bedrijfsorganisatie, administratie en beheer.

De vennootschap mag alle roerende of onroerende en/of rechten, materialen of benodigdheden, verwerven,

huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of

financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, met

inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of

commerciële eigendommen die erop betrekking hebben.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen en/of rechten als investering verwerven, zelfs als deze noch

rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle verbonden

vennootschappen met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk

welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatste toestaan.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst

of op een andere wijze een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in

België of in het buitenland, waarvan het doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare of van aard is de

uitoefening van haar doel te bevorderen.

Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden

inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze

handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

Artikel 4. Duur

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur.

TITEL II : MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Artikel 5. Maatschappelijk kapitaal

Bij de oprichting, is het maatschappelijk kapitaal vastgesteld één miljoen vierhonderdtwintigduizend euro

(1.420.000 EUR).

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door veertienduizend tweehonderd (14.200) aandelen met stemrecht,

zonder vermelding van nominale waarde, hetzij:

- zesduizend negenhonderdvijfenzeventig (6.975) aandelen van categorie A;

- zesduizend negenhonderdvijfenzeventig (6.975) aandelen van categorie B en;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

- tweehonderdvijftig (250) aandelen van categorie C.

De aandelen zijn op naam en zijn aldus opgedeeld in drie categorieën: categorie A, categorie B en categorie C. TITEL IV. BESTUUR  CONTROLE

Artikel 11. Bestuur

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders, leden van het directiecomité of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

De aftredende zaakvoerders zijn herkiesbaar. Het mandaat van de uittredende zaakvoerders verstrijkt onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van vennoten, die tot de nieuwe benoeming is overgegaan. In de mate de zaakvoerders benoemd worden door de vennoten zonder vaststelling van tijdsduur, wordt de benoeming geacht te zijn voor onbepaalde duur tot aan de herroeping van het mandaat door de vennoten. Het overlijden of het uittreden van een zaakvoerder, om welke reden ook, brengt de ontbinding van de vennootschap niet teweeg, zelfs als hij vennoot is. Zo gaat het eveneens ingeval van rechterlijke onbekwaamverklaring, faling, of onvermogen van een zaakvoerder.

Het ontstaan van één of andere van die gebeurtenissen stelt onmiddellijke en van rechtswege een einde aan de functie van een zaakvoerder. Wanneer wegens overlijden of om één of andere reden een zaakvoerder zijn functie neerlegt, moet door de vennoot die de meeste aandelen bezit, de algemene vergadering bijeengeroepen worden binnen de maand na het neerleggen van de functie om in zijn vervanging te voorzien.

Artikel 13. Bevoegdheden

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, benoemt het bestuursorgaan onder haar leden een voorzitter. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren van de aanwezige zaakvoerders.

In voorkomend geval kiezen de zaakvoerders in hun midden een secretaris.

Het bestuursorgaan mag welbepaalde bevoegdheden voor daden van dagelijks bestuur overdragen aan elke persoon die zij bekwaam zou achten.

De algemene vergadering kan een zaakvoerder ad hoc benoemen in de zin van het Wetboek van Vennootschappen. Die zaakvoerder ad hoc beschikt over dezelfde bevoegdheden als een zaakvoerder, in geval van belangenconflict tussen hem en de vennootschap.

De vennootschap wordt, ten overstaan van derden, in en buiten rechte, in alle rechtshandelingen en akten, met inbegrip van die akten die de tussenkomst vereisen van een openbaar ambtenaar, geldig vertegenwoordigd door een zaakvoerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door een zaakvoerder worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn. Bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur wordt de vennootschap geldig verbonden door een gedelegeerde tot dit bestuur.

Binnen het kader van hun mandaat is de vennootschap geldig vertegenwoordigd door bijzondere gevolmachtigden.

De vennootschap wordt in het buitenland vertegenwoordigd door iedere persoon daartoe uitdrukkelijk aangesteld door het bestuursorgaan.

TITEL V. ALGEMENE VERGADERING

Artikel 16. Zitting en bijeenroeping

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden.

Zij heeft geen andere bevoegdheden dan binnen de door het Wetboek van Vennootschappen of de statuten bepaalde grenzen. Al haar beslissingen zijn bindend voor alle vennoten, ongeacht hun eventuele afwezigheid en de wijze waarop zij gestemd hebben.

De vergadering zal gehouden worden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de eerste vrijdag van de maan juni, om 14 uur.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag. Indien er slechts één vennoot is, dan zal hij op deze datum de jaarrekeningen voor goedkeuring ondertekenen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bovendien moet(en) de zaakvoerder(s) een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen telkenmale het belang van de vennootschap het vereist of op aanvraag der vennoten die minstens één vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen. In dit laatste geval, zullen de vennoten hun verzoek en de agendapunten aangeven. De zaakvoerders zullen de algemene vergadering bijeenroepen ten minste vijftien dagen na de aanvraag. De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda.

Ze worden ten minste vijftien dagen voor de algemene vergadering verstuurd per aangetekend schrijven gericht aan de vennoten, aan de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, aan de titularissen van certificaten of obligaties en aan de commissarissen.

Samen met de oproeping wordt aan de vennoten, aan het bestuursorgaan en aan de commissaris(sen) een afschrift toegezonden van de stukken, die hen overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

De personen die krachtens het Wetboek van Vennootschappen tot een algemene vergadering dienen opgeroepen te worden en die aan een vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. Dezelfde personen kunnen tevens, voor of na een algemene vergadering, welke zij niet bijwoonden, verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproeping.

Elke vennoot mag zich op een algemene vergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet vennoot.

Rechtspersonen worden vertegenwoordigd door het krachtens hun statuten met de vertegenwoordiging belast orgaan, of door een persoon al dan niet vennoot, aan wie een schriftelijke volmacht is gegeven.

De volmacht moet bij brief, telefax of elk ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening), gegeven worden en moet worden neergelegd op het bureau van de vergadering.

Het bestuursorgaan kan de tekst van deze volmachten vastleggen en eisen dat deze uiterlijk vijf werkdagen voor de datum van de vergadering worden neergelegd op de zetel van de vennootschap.

Artikel 17. Verdaging

Elke gewone of buitengewone algemene vergadering kan door de zaakvoerders tijdens de zitting worden verdaagd met drie weken. Deze verdaging annuleert elke genomen beslissing. De tweede vergadering zal beraadslagen over dezelfde agenda en beslist definitief.

Artikel 18 Zittingen  Notulen

§ 1. De algemene vergadering wordt voorgezeten door een zaakvoerder of, bij gebrek daaraan, door de aanwezige vennoot die de meeste aandelen bezit en, in geval van pariteit, door de oudste. De voorzitter zal een secretaris aanduiden die niet noodzakelijk vennoot moet zijn en indien nodig één of meer stemopnemers.

§ 2. De notulen van de algemene vergadering of van de enige vennoot worden neergelegd in een register dat wordt bewaard op de maatschappelijke zetel. Zij worden ondertekend door de voorzitter van de zitting en door de aanwezige vennoten die erom vragen. De uitgiften, afschriften of uittreksels worden ondertekend door een zaakvoerder.

Artikel 19. Beraadslagingen

§ 1. Op de algemene vergadering geeft ieder aandeel recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen betreffende de aandelen zonder stemrecht.

Indien de vennootschap maar één vennoot telt, dan kan deze de bevoegdheden die aan de algemene vergadering zijn toegekend alleen uitoefenen.

Alle stemmingen ter vergadering geschieden door handopsteken of bij naamafroeping, tenzij de voorzitter een schriftelijke stemming gewenst acht of de algemene vergadering er met eenvoudige meerderheid van de uitgebrachte stemmen dit vóór de stemming verlangt. Schriftelijke stemming geschiedt bij ongetekende, gesloten briefjes.

Iedere vennoot kan eveneens per brief stemmen door middel van een formulier, opgesteld door het bestuursorgaan, dat volgende vermeldingen inhoudt: (i) identificatie van de vennoot, (ii) het aantal stemmen waartoe hij gerechtigd is en (iii) voor elke beslissing die overeenkomstig de agenda door de algemene vergadering moet worden genomen de melding  ja ,  neen of  onthouding .

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt de uitoefening van het aan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens uitdrukkelijke aanwijzing van een gemeenschappelijke vertegenwoordiger. Het stemrecht verbonden aan aandelen die in pand zijn gegeven, wordt door de eigenaar -pandgever uitgeoefend. Aandelen zonder stemrecht krijgen stemrecht in de door het Wetboek van Vennootschappen voorziene gevallen.

§ 2. Alle algemene vergaderingen mogen alléén beslissen over de voorstellen die zijn opgenomen in de agenda, behalve als alle personen die moeten worden opgeroepen, aanwezig of vertegenwoordigd zijn en, in het laatste geval, op voorwaarde dat de volmachten dit uitdrukkelijk vermelden.

§ 3. Behalve in de door het Wetboek van Vennootschappen bepaalde gevallen worden de beslissingen ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van stemmen.

Behalve in de door het Wetboek van Vennootschappen bepaalde gevallen worden de onthoudingen, blanco en ongeldige stemmen geacht niet te zijn uitgebracht.

Met uitzondering van de beslissingen welke moeten worden genomen door een buitengewone algemene vergadering kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. Daartoe zal door het bestuursorgaan een rondschrijven per brief, telefax of email of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten, zaakvoerder(s), commissaris(sen), met de vraag aan de vennoten om de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld. Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten niet ontvangen dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn.

§ 4. In geval van opsplitsing van het eigendomsrecht van een aandeel tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar(s), worden de eraan verbonden stemrechten door de vruchtgebruiker uitgeoefend.

TITEL VI. BOEKJAAR  WINSTVERDELING - RESERVES

Artikel 20. Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. Op het einde van elk boekjaar wordt de boekhouding afgesloten en maakt het bestuursorgaan overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, de inventaris en de jaarrekening op. De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting, en vormt één geheel.

De jaarrekening wordt met het oog op haar neerlegging, geldig ondertekend door één zaakvoerder of door een persoon gelast met het dagelijks bestuur of hiertoe uitdrukkelijk gevolmachtigd door het bestuursorgaan. Behoudens onder de voorwaarden gesteld door het Wetboek van Vennootschappen stelt het bestuursorgaan een jaarverslag op, waarin hij onder meer rekenschap geeft over zijn beleid, commentaar op de jaarrekening, informatie betreffende belangrijke gebeurtenissen na het einde van het boekjaar en informatie omtrent de werkzaamheden van onderzoek en ontwikkeling, alles overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 21. Bestemming van de winst  réserves - dividenden

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is. De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

De betaling van de dividenden gebeurt jaarlijks op de tijdstippen en op de plaatsen die door het bestuursorgaan wordt aangeduid. Dividenden die niet geïnd zijn, verjaren door verloop van vijf jaar, tenzij het Wetboek van Vennootschappen er anders over beschikt.

Elke uitkering van dividenden die gebeurde in strijd met de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen dient door de vennoot die dergelijke uitkering heeft ontvangen te worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat de vennoot wist dat de uitkering in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn.

TITEL VII. ONTBINDING  VEREFFENING

Artikel 24. Verdeling van het netto-actief

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

SLOT- EN (OF) OVERGANGSBEPALINGEN

1. Eerste boekjaar en eerste algemene vergadering

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt

afgesloten op eenendertig december tweeduizend vijftien.

De eerste algemene vergadering heeft plaats op de eerste vrijdag van de maand juni tweeduizend zestien.

2. Benoeming van zaakvoerder(s)

De vergadering beslist tot zaakvoerder te benoemen:

1) De Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BENE FACTA, met zetel te 2260 Westerlo, Tramstraat 8, met ondernemingsnummer 0869.770.492.

Alhier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer BENEENS Joeri, wonende te 2260 Westerlo, Tramstraat 8, hierna benoemd ingevolge bijzondere algemene vergadering, eerstdaags bekend te maken in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

2) De Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid J & S MANAGEMENT, met zetel te 2250 Olen, Kanaalstraat 12, met ondernemingsnummer 0869.583.620.

Alhier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer BENEENS Jo, wonende te 2250 Olen, Kanaalstraat 12, hierna benoemd ingevolge bijzondere algemene vergadering, eerstdaags bekend te maken in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

3. Commissaris

Daar de vennootschap er niet toe verplicht is ingevolge de wettelijke criteria, beslissen de comparanten op dit

moment geen commissaris te benoemen.

4. Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting

De vennootschap neemt alle verbintenissen en alle verplichtingen die eruit voortvloeien en alle activiteiten ondernomen sinds 1 januari 2014 door de comparanten in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting gesteld over.

Deze beslissing van de zaakvoerders zullen uitwerking hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

5. Volmachten

Bijzondere volmacht, met recht van in de plaats stelling, wordt gegeven aan:

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Vereycken & Vereycken Accounting te 2550

Kontich, Veldkant 2,

- om bij het ondernemingsloket en de kruispuntbank alle nodige formaliteiten te vervullen inzake de

08/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.08.2016, NGL 05.08.2016 16400-0048-020

Coordonnées
URBAN BENEFITS

Adresse
BLAUWVOETSTRAAT 19 2260 WESTERLO

Code postal : 2260
Localité : WESTERLO
Commune : WESTERLO
Province : Anvers
Région : Région flamande