TRESNO

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TRESNO
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.374.776

Publication

22/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 15.06.2014, NGL 15.07.2014 14308-0358-010
08/01/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

[ I

IIIIuiuAii~iiiu

*190087 1*

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzil van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0847.374.776

Benaming

(voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm : BV BVBA

Zetel : Mortselsesteenweg 275, 2100 Deurne

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Wijziging maatschappelijke zetel

De zaakvoerder heeft op 01/08/2013 beslist dat de maatschappelijke zetel wordt verplaatst naar:

Mechelsesteenweg 249 bus 7

2018 Antwerpen

Met onmiddellijke ingang.

Loa Jonathan

Zaakvoerder

Tresno

1rp

Voc

behot

aan f

Belgi

Staats

iou

AI

23/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.06.2013, NGL 15.07.2013 13315-0492-010
24/07/2012
ÿþ Mod Wart{ ti.~

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd ter griffie von do Rechfhnnk van Koophond:l Antwerpen, op

Griffie 13 JOLI 2012

" /7-6

III 11111111 iI1I I11 1111111 11111

*sai3ois3*

~

Ondememingsnr : o a 4 7 -" - 3 7

Benaming

(voluit) : TRESNO

(verkort) :

Vr beer

aal Bel Staa

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2100 Deurne (Antwerpen), Mortselsesteenweg, nummer 275«. (volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting vennootschap - overgangsbepalingen - benoeming zaakvoerder(s):

Uit een akte, verleden door notaris Benjamin VAN HAUWERMEIREN, te 9340 Lede (Oordegem), op nëgen

juni tweeduizend en twaalf, blijkt het volgende:

IS VERSCHENEN

De heer LOA Jonathan (NN 890104.211-90), geboren te Deurne (Antwerpen) op 4 januari 1989, ongehuwd, wonende te Deume (Antwerpen), Mortselsesteenweg 275.

Welke verschijner-oprichter de ondergetekende Notaris verzocht heeft de statuten op authentieke wijze vast te leggen van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid die hij heeft opgericht onder de benaming "TRESNO", met maatschappelijke zetel te Deurne (Antwerpen), Mortselsesteenweg 275.

FINANCIEEL PLAN

Voorafgaandelijk aan de onderhavige akte heeft de oprichter-verschijner aan mij, Notaris, een financieel plan overhandigd dat het bedrag van het maatschappelijk kapitaal verantwoordt van de op te richten vennootschap.

Het financieel plan zal bewaard blijven in het dossier van de notaris, die de oprichter gewezen heeft op zijn verantwoordelijkheid dienaangaande en op de gevolgen bij het niet overeenstemmen van de gegevens in het financieel plan met de werkelijke financiële structuur van de onderneming.

Dit alles in overeenstemming met de bepalingen van het wetboek van vennootschappen.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder een nominale waarde die ieder één/honderd zesentachtigste (11186ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

De oprichter-verschijner, de heer Jonathan Loa voornoemd, verklaart voor al deze aandelen in te schrijven voor het totaal bedrag van achttienduizend zeshonderd euro.

Het kapitaal wordt gestort ten belope van een bedrag van twaalfduizend vierhonderd tweeënzestig euro (¬ 12.462,00).

De instrumenterende notaris bevestigt bij deze dat voormelde storting is gebeurd overeenkomstig artikel 69, 14° van het Wetboek van vennootschappen, op een bijzondere rekening nummer 001672545132 bij de BNP Panbas Fortis, zoals blijkt uit het bewijs van deponering afgeleverd door de voornoemde instelling op zeven juni 2012.

Ten gevolge van voormelde inbreng in geld worden aile honderd zesentachtig aandelen zonder nominale waarde toebedeeld aan de heer Jonathan Loa, voornoemd.

VERKLARINGEN

De oprichter verklaart door de ondergetekende Notaris op de hocgte gesteld te zijn van de draagwijdte van artikel 212 van het wetboek van vennootschappen. Luidens dit artikel wordt de natuurlijke persoon die enige vennoot is van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid geacht hoofdelijk borg te staan voor de verbintenissen van iedere andere besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid die hij nadien alleen zou oprichten of waarvan hij nadien de enige vennoot zou worden, behalve wanneer de aandelen wegens overlijden aan hem overgaan.

Deze natuurlijke persoon zal niet langer geacht worden hoofdelijk borg te staan voor de verbintenissen van de in het eerste lid bedoelde vennootschappen, zodra een nieuwe vennoot erin wordt opgenomen of zodra de ontbinding ervan wordt bekendgemaakt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

KOSTEN VAN OPRICHTING

De kosten, uitgaven, vergoedingen en lasten, in welke vorm ook, die voor rekening van de vennootschap komen of worden gebracht jegens deze oprichting bedragen bij benadering duizend honderd vijftig euro ( 1.150,00).

STATUTEN

De verschijner verzoekt mij, Notaris, authenticiteit te verlenen aan de statuten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid die hij opricht en die luiden als volgt

HOOFDSTUK I : AARD VAN DE VENNOOTSCHAP.

ARTIKEL 1 : VORM - NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "TRESNO".

In alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, moet deze naam altijd voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid of de afkorting "eV BVBA".

Tevens dienen vermeld te worden de zetel van de vennootschap, het ondernemingsnummer, gevolgd door de afkorting RPR, gevolgd door de vermelding van de zetel van de rechtbank van Koophandel in welk rechtsgebied de vennootschap haar zetel en exploitatiezetels heeft. Bij BTW-plichtigen moet het ondernemingsnummer voorafgegaan worden van de vermelding BTW BE.

ARTIKEL 2 : MAATSCHAPPELIJKE ZETEL.

De maatschappelijke zetel is voor het eerst gevestigd te 2100 Deurne (Antwerpen), Mortselsesteenweg 275.

Hij mag in elk gedeelte van Brussel, van de agglomeratie Brussel of van het Vlaams gewest worden overgebracht door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder; deze laatste zal zorgen voor de bekendmaking in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad. De overbrenging van de zetel naar een andere plaats in België valt onder de beslissingsbevoegdheid van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

De vennootschap mag, bij beslissing van de zaakvoerder, andere bestuurszetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en bewaarplaatsen in België of het buitenland vestigen.

ARTIKEL 3 DOEL.

De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van de volledige beroepsactiviteit, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België of in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden om het even welke industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende handelingen te stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

HET UITOEFENEN VAN DE TANDHEELKUNDE.

Zij kan ondermeer volgende activiteiten uitoefenen of uitbaten:

De uitoefening van de tandheelkunde door tandartsen, licentiaten tandheelkunde entof stomatologen, meer bepaald de conserverende verzorging, orthodontie, kleine mondheelkunde en paradontologie, de radiologische onderzoeken in verband met de uitoefening van de tandheelkunde, verzorging, vervaardigen, plaatsen en herstellen van zowel vaste als uitneembare prothesen, het openen van tandheelkundige kabinetten, de mogelijkheid tot opname van andere medische en paramedische disciplines, kortom alle werkzaamheden van een tandarts, zowel in de kliniek, bij andere tandartsen, als het uitbaten van een eigen tandartsenpraktijk en alle aanverwante bezigheden.

Deze opsomming is enkel aanhalend en geenszins beperkend.

De vennootschap is bevoegd om alle handelingen te stellen die rechtstreeks verband houden met haar doel.

De vennootschap kan bovendien alle burgerlijke, roerende, onroerende en financiële verrichtingen stellen die rechtstreeks nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking, de uitbreiding of de vergemakkelijking van haar doel.

Zo zal zij onder meer roerende en onroerende goederen aan haar zaakvoerder ter beschikking kunnen stellen bij wijze van bezoldiging in natura, zelfs indien deze terbeschikkingstelling niet rechtstreeks in verband staat met het voorgaande doel.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

Eigen patrimoniumbeheer.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten en dit enkel voor eigen beheer, voor zover dat het burgerrechtelijk karakter blijft bestaan en deze activiteit geen regelmatig en commercieel karakter krijgt.

ARTIKEL 4 : DUUR.

De vennootschap is opgericht op heden voor onbepaalde duur en verkrijgt rechtspersoonlijkheid bij de neerlegging van de stukken overeenkomstig de bepalingen van het wetboek van vennootschappen.

De algemene vergadering kan overgaan tot wijziging van de duur volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

HOOFDSTUK Il : MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL EN AANDELEN.

ARTIKEL 5: KAPITAAL.

c Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2012 - Annexes du Moniteur belge Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder een nominale waarde die elk één/honderd zesentachtigste (11186ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

ARTIKEL 6 ;

De vennootschap kan geen winstbewijzen, die het kapi-taal niet vertegenwoordi-'gen, uitgeven.

ARTIKEL 7 : STATUUT VAN DE AANDELEN.

Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar.

1Nanneer effecten (aandelen en andere) in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoren, kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten worden geschorst totdat een enkele persoon daartoe schriftelijk is aangewezen. Hij oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit.

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

Wanneer het aandeel toebehoort aan naakte eigenaars en vruchtgebruikers worden alle rechten, inbegrepen het stemrecht, uitgeoefend door de vruchtge-'bruiker(s), behoudens andersluidende overeenkomst tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar.

ARTIKEL 8 : VOORKEURRECHT BIJ KAPITAALSVERHOGING.

Behoudens hetgeen bepaald is in artikel 31 van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de volgende regels :

ingeval van kapitaalverhoging door inbrengen in geld, hebben de vennoten de voorkeur in te schrijven naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd, conform de bepalingen van het wetboek van vennootschappen.

De termijn waarin dit voorkeurrecht wordt uitgeoefend zal door de algemene vergadering worden bepaald, maar mag niet langer zijn dan vijftien dagen te rekenen vanaf de dag van de opstelling van de inschrijving.

De datum van de openstelling voor de inschrijving alsook de tijdspanne waarin dat kan worden uitgeoefend wordt aangekondigd in een bericht dat bij aangetekende brief ter kennis wordt gebracht aan de vennoten.

op aandelen waarop niet werd ingeschreven zoals bepaald in de voorafgaande alinea's, kan slechts worden inge^schreven door in het wetboek van vennootschappen genoemde personen, behoudens instemming van tenminste de helft van de vennoten die ten minst drie/vier den van het kapitaal bezitten.

gij kapitaalsverhoging in twee fasen, dienen twee notariële akten te worden opgesteld.

ARTIKEL 9 ; REGELING VAN DE OVERDRACHT VAN DE AANDELEN.

Behoudens hetgeen bepaald is in de artikelen 27, 28, 29 en 30 van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de volgende regels ;

De aandelen mogen, op straffe van nietigheid, niet worden afgestaan onder levenden noch overgedragen wegens overlijden dan met de toestemming van ten minste 2/3 van de bestaande aandeelhouders, na aftrek van de rechten waarvan de afstand is voorgesteld.

Deze toestemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen worden overgedragen of overgemaakt aan een vennoot.

ARTIKEL 9 BIS :

Indien de overdracht van aandelen onderworpen is aan de goedkeuring van de vennoten overeenkomstig artikel 9 van de statuten, zal de zaakvoerder op verzoek van de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen of in geval van overdracht ingevolge overlijden de erfgenaam of rechtverkrijgende, een algemene vennoten vergadering samenroepen ten einde zich over de voorgedragen overdracht te beraden, Het voorstel tot overdracht zal de voorwaarden en de prijs waartegen deze zal gebeuren dienen te omvatten.

In geval van weigering van de goedkeuring, dienen de andere vennoten binnen de twee maanden de aandelen waarvan de overdracht is geweigerd aan te kopen in verhouding tot het aantal aandelen dat zij reeds bezitten behoudens onderling akkoord over een andere verdeling.

De prijs van de overdracht wordt vastgesteld op basis van de waarde van de aandelen op het ogenblik van het overlijden of van de overdracht en door een externe accountant, behoudens andere overeenkomst tussen de partijen.

De aandelen die binnen de twee maanden van de weigering tot goedkeuring niet door de andere vennoten zouden zijn gekocht overeenkomstig paragraaf 2 van huidig artikel worden geldig overgedragen aan de door de overdragende vennoot voorgestelde overnemer tegen de voorwaarden en de prijs die in het voorstel tot overdracht waren opgenomen.

De weigering van overdracht onder levenden goed te keuren zal nooit aanleiding kunnen geven tot een ge-rechtelijke procedure.

De weigering een erfgenaam of legataris van de aandelen aan te nemen zal worden geregeld overeenkomstig de bepalingen van het wetboek van vennootschappen.

ARTIKEL 10 ; AANDELENREGISTER.

Een aandelenregister wordt op de zetel gehouden. Het bevat: de juiste aanduiding van elke vennoot en het aantel aandelen hem toebehorende; de vermelding van de verrichte stortingen, de overdrachten van delen met datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en overnemers ingeval van overdracht onder levenden, door de zaakvoerders en de verkrijgers, ingeval van overgang bij overlijden.

Naar aanleiding van de inschrijving in het register, wordt er aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

Overdracht en overgang gelden slechts ten aanzien van de vennootschap en van derden vanaf de datum van hun inschrijving in dit register. Iedere vennoot en derde belanghebbende mag van het register kennis nemen,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

HOOFDSTUK 111 ; ORGANEN VAN DE VENNOOTSCHAP.

Afdeling 1 - Algemene Vergadering.

Behoudens hetgeen bepaald is in artikel 36 van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, zijn de hiernavolgende bepalingen van toepassing op de algemene vergadering.

ARTIKEL 11 ; ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden ieder jaar, op vijftien juni van elk jaar om 19 uur, op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in de uitnodiging aangeduid.

Indien de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag. Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Buitengewone algemene vergaderingen kunnen worden bijeengeroepen door de zaakvoerders; zij moeten bijeengeroepen worden wanneer dit wordt gevraagd door de vennoten die samen ten minste één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen en zulks binnen de drie weken na postdatum van het aangetekend schrijven, dat met opgave van de aan de orde te stellen onderwerpen aan de zaakvoerders is gericht.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen voor de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventueel commissaris), alsook aan de andere personen die erom verzoeken.

De oproeping moet de volledige agenda bevatten. Over daarin niet vernielde onderwerpen kan slechts geldig worden gestemd, indien alle vennoten aanwezig zijn en daarmede akkoord gaan, of indien zij geldig vertegenwoordigd zijn en de volmacht dit toestaat.

De zaakvoerder en de eventuele commissaris geven antwoord op de vragen die door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.

De zaakvoerder heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent, De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

ARTIKEL 12 ; STEMRECHT,

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens schorsing en binnen de wettelijke perken.

Elke vennoot kan schriftelijk, per fax of per email volmacht geven om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. ln dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

ARTIKEL 13 VOORZITTER.

De vergadering wordt voorgezeten door de zaakvoerder of de oudste van hen in jaren, die de secretaris en gebeurlijk de stemopnemers aanduidt.

De besluiten worden getroffen bij meerderheid van stemmen verbonden aan de aandelen waarvoor aan de vergadering wordt deelgenomen, behoudens in de gevallen waarin de wet een bijzondere meerderheid oplegt. ARTIKEL 14 : NOTULEN.

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de aanwezige vennoten. Afschriften en uittreksel daarvan worden ondertekend door de zaakvoerder,

Afdeling 2. - Bestuur

Behoudens hetgeen bepaald is in de artikelen 32, 33 en 34 van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

ARTIKEL 15 : BESTUUR.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen en/of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wordt aangesteld als statutaire zaakvoerder de heer Jonathan Loa, voornoemd, die dit mandaat aanvaardt. Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd. De algemene vergadering kan beslissen een bezoldiging toe te kennen voor uitgevoerde prestaties.

Er zullen geen andere zaakvoerders benoemd mogen worden, tenzij met toestemming van de statutaire zaakvoerder.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verpficht onder zijn vennoten, zaakvoerders, werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen, Indien de vennootschap zelf tot zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. De bestuurder wordt benoemd door de vennoten voor een tijdsduur door haar vast te stellen.

ARTIKEL 16 : MACHT VAN DE ZAAKVOERDERS,

De zaakvoerders kunnen alle handelingen stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, behoudens deze die door de wet aan de algemene vergadering zijn voorbehouden. Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren,

f` b Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2012 - Annexes du Moniteur belge De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden,

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

ARTIKEL 17 : VERTEGENWOORDIGING.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

ARTIKEL 18 : TEGENSTRIJDIG BELANG.

Behoudens hetgeen bepaald is in artikel 34 van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt gelden de wettelijke bepalingen terzake.

Afdeling 3 - controle.

ARTIKEL 19 : CONTROLE.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, Zij voeren de titel van commissaris-revisor. De ccmmissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien in het wetboek van vennootschappen, worden geen commissarissen benoemd. Iedere vennoot heeft dan individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een accountants De vergoeding van de accountant komt ten faste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

HOOFDSTUK IV. - BOEKJAAR EN JAARREKENINGEN,

ARTIKEL 20 : BOEKJAAR,

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar. Elk jaar maken de zaakvoerders een inventaris op alsmede de jaarrekening. Die jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt één geheel.

De zaakvoerders stellen bovendien in voorkomend geval jaarlijks een verslag op waarin rekenschap wordt gegeven van het beleid ter informatie aan de aandeelhouders en waarin, in voorkomend geval, een passende toelichting wordt gegeven over de aangelegenheden bedoeld in de bepalingen van het wetboek van vennootschappen.

Tenminste één maand voor de jaarvergadering overhandigen de zaakvoerders desgevallend de stukken, met in voorkomend geval het jaarverslag aan de commissaris(sen); deze moeten nazien of het jaarverslag de door de wet vereiste inlichtingen bevat, en in overeenstemming is met de jaarrekening, en binnen de vijftien dagen een omstandig schriftelijk verslag opstellen.

De maatschappelijke bescheiden worden ter kennis gebracht van de aandeelhouders en neergelegd overeenkomstig de voorschriften van het wetboek van vennootschappen.

ARTIKEL 21 : WINSTVERDELING.

Van de netto-winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen tot dat zij éénitiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Over de aanwending van het saldo wordt telkenjare beslist door de jaarvergadering op voorstel van de zaakvoerders.

Behoudens uitdrukkelijke beslissing van de algemene vergadering wordt er geen vergoeding toegekend aan het kapitaal.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zal dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagd kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het wetboek van vennootschappen.

ARTIKEL 22 : KWIJTING VAN DE ZAAKVOERDER EN DE COMMISSARIS.

Na goedkeuring van de jaarrekening beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerder en de commissaris te verlenen kwijting. Deze kwijting is alleen dan rechtsgeldig, wanneer de ware toestand van de vennootschap niet wordt verborgen door enige weglating of onjuiste opgave in de jaarreKe-+ning,

HOOFDSTUK V.- ONTBINDING EN VEREFFENING.

ARTIKEL 23 : ONTBINDING,

De ontbinding van de vennootschap kan in rechte gevorderd worden om wettige redenen. Behoudens de gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

Na haar ontbinding, wordt de vennootschap geacht voort te bestaan voor haar vereffening.

Alle stukken uitgaande van de ontbonden vennootschap, vermelden dat zij in vereffening is.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het voorstel tot ontbinding van de vennootschap wordt toegelicht in een verslag dat door de zaakvoerder wordt opgemaakt en dat vermeld wordt in de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken. Verder wordt er gehandeld conform de regeling uitgewerkt in het wetboek van vennootschappen.

De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. De enige vennoot blijft slechts aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten belope van zijn inbreng.

Wanneer de enige vennoot een rechtspersoon is en binnen één jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot aan de bekendmaking van haar ontbinding.

Wanneer ten gevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld of krachtens wettelijk of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aange-'kondigde maatregelen.

De zaakvoerder verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de aandeelhouders wordt gesteld. Indien de zaakvoerder voorstelt de activiteit voort te zetten, geeft hij in dit verslag een uiteenzetting van de maatregelen die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vermeld. Aan iedere aandeelhouder wordt, tegen overlegging van zijn aandelen, vijftien dagen voor de vergadering kosteloos een exemplaar van de verslagen verstrekt. Een afschrift ervan wordt, samen met de oproepingsbrief, toegezonden aan de houders van aandelen op naam. Er wordt ook onverwijld een afschrift gezonden aan degenen die voldaan hebben aan de formaliteiten, door de statuten voorgeschreven om tot de vergadering te worden toegelaten.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door één/vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen,

is de algemene vergadering niet overeenkomstig dit artikel bijeengeroepen, dan wordt de door derden geleden schade, behoudens tegenbewijs, geacht uit het ontbreken van een bijeenroeping voort te vloeien.

Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het wettelijk minimum kapitaal, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen. In voorkomend geval kan de rechtbank aan de vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te regulariseren.

ARTIKEL 24: BENOEMING VAN VEREFFENAARS.

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, uit welke oorzaak ook, zal de vereffening geschieden door de zorgen van de zaakvoerder in functie op dat ogenblik, behalve indien de algemene vergadering, bij meerderheid van stemmen andere vereffenaars, al dan niet aandeelhouders, aanstelt en hun machten en bezoldigingen vaststelt.

De machten van de zaakvoerder alsdan in functie zullen vanaf de benoeming van de vereffenaars een einde nemen.

De benoeming van de vereffenaar moet worden gehomologeerd door de bevoegde rechtbank van Koophandel.

De vereffenaar beschikt over de bevoegdheden opgesomd in artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat zij voorafgaandelijk de goedkeuring behoeven van de algemene vergadering.

In de zevende en de dertiende maand van het eerste jaar van de vereffening zenden de vereffenaars een omstandige staat van de vereffening (opgemaakt in de zesde, respectievelijk twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar) aan de griffe van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft.

Deze staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet vereffend worden.

Vanaf het tweede jaar van de vereffening moet er nog slechts één keer per jaar een omstandige staat van vereffening worden toegezonden aan de griffie.

Deze staten worden bij het vennootschapsdossier gevoegd.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

ARTIKEL 25 : VEREFFENING.

Bij de sluiting van de vereffening roept de vereffenaar een buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders samen ten einde kennis te nemen van de voorgestelde eindafrekening, in voorkomend geval het verslag van de commissaris te horen en te beslissen over de kwijting,

Tenminste één maand voor deze algemene vergadering legt e vereffenaar de rekeningen neer, samen met de stukken ter staving.

Deze documenten worden gecontroleerd door de commissaris. Bij ontstentenis van een commissaris beschikken de vennoten over een individueel onderzoeksrecht, waarbij ze zich kunnen laten bijstaan door een bedrijfsrevisor of een externe accountant.

Indien de vergadering de rekeningen alsdan goedkeurt, wordt aan de vereffenaar decharge verleend en is de vereffening gesloten.

+ + o Zelfde vergadering duidt tenslotte de plaats aan waar de boeken en documenten van de vennootschap zullen worden bewaard.

f'= Na de betaling van alle schulden, lasten en vereffeningkosten, of na de consignatie van de nodige gelden die voldoen, zal het netto-actief gelijk onder de kapitaalaandelen verdeeld worden, rekening houdend met de werkelijke afbetaling van elk effect.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2012 - Annexes du Moniteur belge HOOFDSTUK VI.- BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS EEN VENNOOT TELT.

ARTIKEL 26 : ALGEMENE BEPALINGEN.

Alle bepalingen van onderhavige statuten zijn toepasselijk wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt in zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna gestelde regels betreffende de éénhoofdigheid.

ARTIKEL 26BIS

Een natuurlijke persoon kan de enige vennoot zijn en blijft beperkt aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap. Hij kan de enige vennoot zijn van meerdere besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid. Hij verliest evenwel het voordeel van de beperkte aansprakelijkheid voor de tweede en de derde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, behalve wanneer de aandelen in zulke vennootschap wegens overlijden aan hem zijn overgegaan,

ARTIKEL 27 : OVERDRACHT VAN AANDELEN ONDER LEVENDEN,

Tot de overdracht van een geheel of een gedeelte van zijn aandelen wordt door de enige vennoot alleen beslist,

ARTIKEL 28 : OVERLIJDEN VAN DE ENIGE VENNOOT ZONDER OVERGANG VAN AANDELEN,

Indien de enige vennoot overlijdt en zijn aandelen op geen enkele gerechtigde overgaan, is de vennootschap van rechtswege ontbonden en worden de bepalingen van het wetboek van vennootschappen toegepast,

ARTIKEL 29 : OVERGANG VAN AANDELEN WEGENS OVERLIJDEN.

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Indien de enige vennoot erfgenamen of legatarissen nalaat zijn de beperkingen van de overgang van aande-'len in eigendom bepaald of toegestaan in artikel 249 van het wetboek van vennootschappen of in deze statuten niet van toepassing,

Komen er meerdere erfgenamen of legatarissen op, gelden volgende regels:

-zijn de aandelen met vruchtgebruik bezwaard, dan is artikel 7 van de statuten van toepassing;

-zijn de aandelen daarentegen niet met vruchtgebruik bezwaard dan worden tot op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen de aan deze aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap.

ARTIKEL 30 : VRUCHTGEBRUIK OP AANDELEN.

De rechten van de vruchtgebruiker worden geregeld in artikel 7 van de statuten.

ARTIKEL 31 : KAPITAALVERHOGING - VOORKEURRECHT.

Indien de enige vennoot besluit tot kapitaalsverhoging in geld is artikel 8 van deze statuten niet van toepas-ising.

ARTIKEL 32 : ZAAKVOERDER - BENOEMING,

Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden. ARTIKEL 33 : ONTSLAG.

Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan deze te allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot tenzij hij benoemd is voor een bepaalde duur of voor onbepaalde duur mits opzegging.

ARTIKEL 34 : TEGENSTRIJDIG BELANG.

Hier gelden de wettelijke bepalingen ter zake.

ARTIKEL 35 : CONTROLE.

Zolang de vennootschap geen commissaris heeft en een derde zaakvoerder is, oefent de enige vennoot alle bevoegdheden van de commissaris uit zoals bepaald in artikel 19 van de statuten.

Zolang de enige vennoot ook zaakvoerder is en geen commissaris benoemd werd bestaat geen controle in de vennootschap.

ARTIKEL 36 : ALGEMENE VERGADERING.

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen, behalve voor welbepaalde doeleinden. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder, dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering te worden nageleefd overeenkomstig artikel 268 van het Wetboek van Vennootschappen, doch dienen deze formaliteiten niet te warden nageleefd wat de vennoot zelf betreft.

Is er een externe zaakvoerder benoemd, dan neemt deze deel aan alle algemene vergaderingen, zelfs wanneer hij ze zelf niet heeft bijeengeroepen, Te dien einde is de enige vennoot verplicht de zaakvoerder met aangetekende brief op te roepen met opgave van de agenda. Laatstgenoemde formaliteit moet niet vervuld worden wanneer de zaakvoerder bereid is aan de vergadering deel te nemen. Van deze instemming wordt melding gemaakt in de notulen. ln ieder geval wordt de vergadering voorgezeten door de enige vennoot,

ARTIKEL 37 : KWIJTING.

~ ..

Zelfs wanneer de zaakvoerder de enige vennoot is kan hem kwijting verleend worden volgens artikel 22 van'

de statuten.

HOOFDSTUK VII... ALGEMENE BEPALINGEN.

ARTIKEL 38 : WOONSTKEUZE.

elke aandeelhouder met buitenlandse woonplaats moet woonst kiezen in België, bij gebreke waarvan hij

geacht zal worden woonst te hebben gekozen in de maatschappelijke zetel.

ARTIKEL 39: VENNOOTSCHAPPEN:

Voor al wat niet uitdrukkelijk voorzien is tin de tegenwoordige statuten, wordt vetwezen naar de bepalingen

van het wetboek van vennootschappen, en de clausules die strijdig zijn met de gebiedende bepalingen van het

wetboek van vennootschappen worden als ongeschreven beschouwd.

Oe statutaire bepalingen die een tekstuele weergave zijn van de wettelijke bepalingen van het wetboek van

vennootschappen, worden enkel vermeld ten titel van inlichting en worden en zullen geacht worden van

rechtswege te zijn aangepast bij wijziging van het wetboek van vennootschappen.

OVERGANGSBEPALINGEN

1. Het eerste boekjaar vangt aan op heden en eindigt op 31 december 2012.

2. De eerste algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2013.

QUASI INBRENG

12e oprichter verklaart door de ondergetekende notaris op de hoogte te zijn gebracht van de betekenis en de draagwijdte van de bepalingen van het wetboek van vennootschappen, welke handelen over de quasi-inbreng.

Oe oprichter erkent te weten dat omtrent enig, aan een oprichter, aan een zaakvoerder of aan een vennoot toebehorend vermogensbestanddeel dat de vennootschap zou overwegen binnen twee jaar te rekenen van de oprichting te verkrijgen tegen een vergoeding van tenminste één/tiende deel van het geplaatst kapitaal, 'een verslag dient te worden opgemaakt door een bedrijfsrevisor, die wordt aangewezen door de zaakvoerder, alsmede een bijzonder verslag door het bestuursorgaan en dat deze verkrijging vooraf de goedkeuring van de algemene vergadering behoeft.

BEKRACHTIGING VERBINTENISSEN:

0e comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen, de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van 1 mei 2012 (Boekhoudkundige verrichtingen vanaf de datum van overname verbintenissen).

Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het wetboek van vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd,

BIJZONDERE VOLMACHT.

Ben bijzondere volmacht wordt toegekend aan de burgerlijke vennootschap die vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "B.A.F." met maatschappelijke zetel te 9930 Zomergem, Haagstraat 8, BTW BE 434.689.464, RPR Gent, waaronder mevrouw Beatrijs HAUTEKEETE, evenals haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen en tot het afsluiten van alle overeenkomsten en akkoorden, die ten gevolge van deze akte en ook ten gevolge van toekomstige feiten en controles zouden nuttig of noodzakelijk zijn, bij aile private en publiekrechtelijke instellingen en onder meer met betrekking tot de rechtbanken van koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondernemingsloketten, sociale kassen,de BTW-administratie, de andere fiscale administraties en andere instanties, teneinde in naam van de vennootschap aile documenten te ondertekenen.

Voor ontledend uittreksel,

Benjamin VAN HAUWERMEIREN, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd:

Uitgifte oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

Vhehouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 15.06.2016, NGL 31.08.2016 16550-0164-011

Coordonnées
TRESNO

Adresse
MECHELSESTEENWEG 249, BUS 7 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande