M-2

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : M-2
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 836.030.528

Publication

17/05/2011
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening. .

Mod 2.1

Lu k B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsblac

llI 1I 1111101111 III 11 11l 9

*11073983"

Neestake ter oh vea de

lieddigi geophemte1 te koweipee

pp - 5 MEI 2-11

Da ®riNier,

Griffie

Ondernerningsnr : 0836.0 3 0. 5 2 8

Benaming

(voluit) : M-2

Rechtsvorm.: Vennootschap Onder Firma (VOF)

Zetel : Jozef Verbovenlei 40/1 - 2100 Deurne

Onderwerp akte : OPRICHTING

Ondergetekenden :

1. Lieven Poelmans - Jozef Verbovenlei 40/1 te 2100 Deume.

2. Vicky Rousseeuw - Jozef Verbovenlei 40/1 te 2100 Deurne.

Artikel 1 - Naam :

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een Vereniging onder Firma (VOF) aangenomen onder de benaming "M-2".

Artikel 2 - Duur :

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Artikel 3 - Zetel :

De zetel van de vennootschap is gevestigd, Jozef Verbovenlei 40/1 te 2100 Deurne. Hij kan worden. verplaatst bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) zonder dat dit een statutenwijziging vereist en dit: naar elke andere plaats in België binnen het Nederlandse taalgebied of het tweetalige gebied Brussel; hoofdstad.

Artikel 4- Doel :

De vennootschap heeft als doel:

- het verlenen. van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste! zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën,; verkoop, productie en algemeen bestuur;

- het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

- het maken van marktstudies, het verstrekken van advies en managmentbijstand.

- het verstrekken van advies en bijstand, zowel technisch als administratief en commercieel, aan alle:. vennootschappen en ondernemingen voor alle mogelijke aangelegenheden met betrekking tot de sector van dei onroerende goederen.

- het verwerven van alle mogelijke terreinen, het bouwen van Openbare en particuliere gebouwen, de aankoop, de verkoop, de verhuur, de verdeling en de verkalving van alle mogelijke onroerende goederen.

- het aanleggen, het oordeelkundig beheer en het uitbreiden van een roeren en onroeren vermogen.

- alle studiën en operaties met betrekking tot alle onroerende goederen en rechten en tot alle roerende,; goederen en rechten welke daaruit voortvloeien, zoals de aankoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de

huur en de onderhuur, de ruiling, de verkoop en, in het algemeen, alle operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, voor zichzelf of voor anderen van alle bebouwde of onbebouwde onroerende eigendommen.

- de aankoop, verkoop en ruiling, het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen en van alle roerende goederen en rechten.

- het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur en toezicht alsmede het verlenen van tachnische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap mag allé roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met hun maatschappelijk doet, met inbegrip van de onderaanneming in hel algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in aile verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van de deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan of borgstellingen verstrekken voor deze vennootschappen. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in

Cd) België of het buitenland, waarvan het maatschappelijke doel identiek, gelijkaardig of verwant is niet het hare, of

van aard in de uitoefening van haar maatschappelijke doel te bevorderen.

De vennootschap kan overgaan lot alle rechtshandelingen, nijverheidsverrichtingen, financiële, roerende en

e onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het

Oª% . buitenland.

De vennootschap mag op om het even welke wijze deelnemen aan en samenwerken met alle verenigingen,

e rechtspersonen en vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven of die bijdragen tot de algehele

verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Deze opsomming is exemplatief en niet beperkend.

Artikel 5 - Kapitaal - Aandelen :

De vennoten brengen in de vennootschap in :

Een geldsom ter opbouw van een beginkapitaal :

O

Een som van 900,00 euro door Lieven Poelmans, waarvoor hij 90 aandelen ontvangt; Een som van 100,00 euro door Vicky Rousseeuw, waarvoor zij 10 aandelen ontvangt;

eª% t Het betreft aandelen op naam die worden ingeschreven in het aandeelhoudersregister dat wordt

bijgehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap.

Het beginkapitaal is aldus vastgesteld op 1.000,00 EUR. Het kan worden verhoogd door nieuwe inbrengen of met eigen vermogen van de vennootschap bij een beslissing van de vennoten, genomen overeenkomstig de meerderheid -en aanwezigheidsregels overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen. Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 6 -Overdracht van aandelen :

:C7à Elke vennoot kan zijn aandeel onder levenden overdragen aan ander vennoten, aan zijn echtgenoot of

echtgenote of aan zijn afstammelingen, mits hij daarvoor goedkeuring van de zaakvoerder(s) heeft gekregen. Een vennoot mag zijn aandelen slechts overdragen aan andere derden en mag andere derden niet tot

deelgenoot in zijn eigen aandeel nemen dan met eenparige instemming van de andere vennoten.

et

Ingeval nieuwe vennoten worden aanvaard, bepalen de overige vennoten eenparig zijn aandeel in het

pq kapitaal en het deel van zijn inbreng dat als agio ter vergoeding van zijn deel in de reeds bestaande reserves

zal worden aangemerkt.

Artikel 7 - Uittreding :

Een vennoot kan uittreden mits hij aan de zaakvoerder(s) een opzegging doet toekomen binnen een door

deze laatste naar redelijkheid vast te stellen termijn.

Een vennoot kan worden uitgesloten met de eenparige instemming van de overige vennoten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

" Artikel 8 - Uitsluiting :

Bij uittreding en bij uitsluiting van een vennoot heeft de uitgetreden of uitgesloten vennoot recht op een scheidingsvergoeding, gelijk aan de met zijn inbreng in het kapitaal evenredige waarde van zijn aandeel in het kapitaal en in de geboekte en latent aanwezige reserves van de vennootschap bij het begin van het boekjaar waarin de uittreding of uitsluiting plaats heeft en dit binnen een redelijk termijn vastgesteld door de zaakvoerder.

Artikel 9 - Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, die het bestuur vormen.

Het bestuur is bevoegd om alle verrichtingen te doen die het nodig acht om hef doel van de vennootschap te verwezenlijken, met uitzondering van die welke krachtens deze statuten, of krachtens de wet bij ontstentenis van geldig daarvan afwijkende bepalingen van deze statuten, onder de bevoegdheid van de vennoten zijn gebracht.

Als zaakvoerder wordt benoemd: Lieven Poelmans, wonende Jozef Verbovenlei 40/1 te 2100 Deurne en dit met ingang van heden. Hij beschikt over de bevoegdheid van het bestuur en de maatschappelijke handtekening. Zijn mandaat is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Hel ontslag van de zaakvoerder(s) wordt geregeld door artikel 35 van het Wetboek van Vennootschappen en zal ingaan op het moment van publicatie in het Belgisch Staatsblad.

Artikel 10 :

iedere vennoot heeft individueel het recht zich te vergewissen van de financiële toestand van de vennootschap en van de waarheidsgetrouwheid van haar rekeningen. Te dien einde heeft hij of zij dezelfde bevoegdheid en hetzelfde recht op informatie als een commissaris. Hij kan zich hierbij laten bijstaan door een accountant.

Artikel 11 :

Jaarlijks zal een algemene vergadering worden gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap en dit op de zetel van de vennootschap en dit op de derde vrijdag van de maand mei om 14 uur. Alwaar de zaakvoerder(s) toelichting zullen geven over de resultaten van het boekjaar en rekenschap zullen geven over het door hem of hun gevoerde beleid. De algemene vergadering zal wel of niet decharge verlenen aan de zaakvoerder(s) over het door hem of hun gevoerde beleid.

Artikel 12 - Boekjaar - Inventaris - Jaarrekening :

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Bij wijze van overgang zal het eerste boekjaar beginnen op de datum van de oprichting om te eindigen op 31 december 2011.

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, de verbintenissen overneemt die voor rekening en in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan en dit te rekenen vanaf 1 januari 2010. De overname zal haar uitwerking hebben op het moment van publicatie van deze akte zodat de vennootschap haar rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen en dienen, eens de vennootschap haar rechtspersoonlijkheid heeft verkregen, te worden bekrachtigd.

Het bestuur zal op hef einde van elk boekjaar een inventaris opstellen, zomede een jaarrekening en jaarverslag en dit zover de vennootschap daartoe overeenkomstig de wetten en besluiten op de boekhouding van de onderneming is verplicht.

De zaakvoeder(s) beslis(t)(sen) over de bestemming die aan het resultaat zal worden gegeven. Indien de winst of een deel ervan aan de vennoten wordt toegekend, of het verlies of een deel ervan aan de vennoten wordt toegerekend, geschiedt dit in evenredigheid tot hun aandeel in het kapitaal.

Artikel 13 - Ontbinding en vereffening :

De vennootschap wordt niet ontbonden door de uittreding, de onbekwaam verklaring of het kennelijk onvermogen, de uitsluiting of het overlijden van een vennoot, doch wordt voortgezet onder de overblijvende vennoten, respectievelijk met hun echtgenoot of echtgenote of met hun afstammelingen ingeval van overlijden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan worden ontbonden ingevolge een eenparige beslissing van de vennoten.

Indien daarover geen overeenstemming wordt bereikt, kan elke vennoot uittreden overeenkomstig het bepaalde in artikel 7 en kunnen de overige vennóten het aandeel van die vennoot overnemen of door hun echtgenoot of echtgenote en of afstammelingen laten overnemen tegen betaling van tenminste een bedrag, bepaald overeenkomstig artikel 8.

In geval van vereffening is de zaakvoerder of zijn zaakvoerders van rechtswege vereffenaar, tenzij één of =; meer derden eenparig als vereffenaar worden benoemd. Elke vereffenaar moet de vereffening zorgvuldig en naar redelijkheid in het welbegrepen belang van alle vennoten uitvoeren.

De vennootschap blijft dan als rechtspersoon voortbestaan tot bij de afsluiting van haar vereffening.

Het netto provenu van de vereffening, na aanzuivering van alle schulden of na consignatie van de gelden die nodig zijn om de schulden te voldoen, wordt door de vereffenaar of vereffenaars onder de vennoten verdeeld naar verhouding tot hun aandeel in het kapitaal van de vennootschap.

Opgemaakt in zoveel originelen als er partijen zijn en als voor de registratie zijn vereist. te Deurne op 28 januari 2011,

Lieven Poelmans Vicky Rousseeuw

Zaakvoerder-vennoot Vennoot

e Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
M-2

Adresse
JOZEF VERBOVENLEI 40, BUS 1 2100 DEURNE

Code postal : 2100
Localité : Deurne
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande