YOUTH AGORA

Association sans but lucratif


Dénomination : YOUTH AGORA
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 896.049.376

Publication

04/04/2013
ÿþ MDü 22

j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter griffie

BRidSSE42,

Griffr? 5 MAR 2013

Ondernemingsnr : 0896.049.376

Benaming

(voluit) : Youth Agora

(verkort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel : Borgval 1, 1000 Brussel

Onderwerp akte : Wijziging Maatschappelijke Zetel

Op de Algemene Vergadering van 3 november 2012 werd de maatschappeljke zetel van Youth Agora vzw gewijzigd. Deze akte bevat de statuten en de wijziging van de maatschappelijke zetel

YOUTH AGORA STATUTEN

1, BENAMING

De vereniging zonder winstoogmerk, zoals omschreven in de wet van 27 juni 1921 en 2 mei 2002, opgericht

vanaf 9 januari 2008 draagt de naam Youth Agora.

2, ZETEL

De Maatschappelijke Zetel is gevestigd in het gerechtelijk arrondissement Brussel op het volgende adres: Congresstraat 32, bus 5, 1000 Brussel. De zetel kan verplaatst worden. Voor de aanname van een zetelwijziging is een aanwezigheidsquorum van tweederde van de effectieve leden vereist en moeten tweederde van de aanwezige en vertegenwoordigde leden van de Algemene Vergadering akkoord gaan.

3. DUUR

De vereniging wordt opgericht voor onbepaalde duur.

4, DOEL

Youth Agora heeft volgende doelstellingen:

" Het ondersteunen van non-profit organisaties die actief zijn op het gebied van jeugdinformatie, vrijwilligerswerk, onderwijs en onderzoek om hun netwerk te versterken en hun communicatie naar hun leden en derden te verbeteren.

" Het versterken en structureren van de samenwerking tussen non-profit organisaties die actief zijn op het gebied van jeugdinformatie, vrijwilligerswerk, onderwijs en onderzoek.

" Het verzamelen en verspreiden van informatie afkomstig van zowel de jeugd rechtsteeks en de non-profit organisaties in kwestie met betrekking tot jeugdinformatie, vrijwilligerswerk, onderwijs en onderzoek.

5. METHODE

De doelstellingen van de vereniging worden gerealiseerd op meerdere wijzen, Onderstaande lijst is niet

beperkend:

" Het verlenen van ondersteuning bij het ontwikkelen, communiceren, bevorderen, en verdelen van een gemeenschappelijk systeem voor het verzamelen, samenvatten en verspreiden van informatie van non-profit organisaties en bij de implementatie van een infrastructuur en diensten ter ondersteuning van non-profit organisaties die actief zijn op het gebied van jeugdinformatie, vrijwilligerswerk, onderwijs en onderzoek.

" Bevordering van het gebruik van open-source software systemen onder non-profit organisaties voor het verbeteren van hun communicatie en dienstverlening aan hun leden en derden.

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD2.2

" Creëren van een gemeenschap van ontwikkelaars en gebruikers om samen deze software te ontwikkelen en te onderhouden,

" Het organiseren van seminars, vergaderingen en trainingen,

" Advies geven bij het aantrekken van leden en fondsen.

" Het aansporen op en uitvoeren van gemeenschappelijke strategieën en projecten.

" Het centraliseren en circuleren van essentiële informatie op het gebied van jeugdinformatie, vrijwilligerswerk, onderwijs en onderzoek.

" Het vergemakkelijken en bevorderen van contacten en uitwisseling van informatie en ervaringen,

" Het opvolgen en evalueren van de huidige situatie van de non-profit organisaties actief op het gebied van jeugdinformatie, vrijwilligerswerk, onderwijs en onderzoek.

" Het stimuleren en uitvoeren van onderzoek, innovatie, ontwikkeling van diensten die de doelstellingen van de vereniging helpen realiseren.

" Het samenwerken met openbare instellingen en non-profit organisaties op het gebied van jeugdinformatie, vrijwilligerswerk, onderwijs en onderzoek.

" Bevordering van onze projecten onder andere belanghebbenden, op nationaal, Europees en mondiaal niveau.

" Het voeren van campagnes.

Youth Agora zal samenwerken met organisaties die relevant zijn voor de vervulling van zijn doelstellingen, zolang de activiteiten van deze organisaties niet in tegenspraak zijn met de beginselen van Youth Agora. Tevens kan het ook andere activiteiten uitvoeren die bijdragen tot de verwezenlijking van de bovengenoemde doelstellingen.

6. MIDDELEN

De vereniging kan aile initiatieven nemen die op directe of indirecte wijze met de doelstellingen in verband staan of ze helpen realiseren. In het bijzonder kan ze contacten leggen, overeenkomsten afsluiten met derden of rechtspersonen, met firma's en organisaties, en kan ze activiteiten van commerciële aard uitvoeren of uitbesteden. Voor het bereiken van haar doel mag ze in gebruik of eigendom aile roerende of onroerende goederen bezitten, ontvangen, verkopen of verwerven.

7. LEDEN

De leden van de vereniging worden onderverdeeld in twee categorieën:

" Effectieve leden

" Toegetreden leden

Het aantal effectieve leden moet minstens drie bedragen. Enkel natuurlijke personen komen in aanmerking om effectief lid te worden. Er is geen maximum aantal effectieve leden.

Er is geen minimum of maximum aantal toegetreden leden vereist. Toegetreden leden kunnen zowel natuurlijke personen als rechtspersonen zijn. Effectieve en toegetreden leden worden aanvaard ongeacht hun hoofdverblijfplaats of nationaliteit.

7.1. Effectieve leden.

7.1.1. Omschrijving.

Effectieve leden zijn degenen die deze statuten hebben ondertekend, of degenen wiens naams vermeld is op het ledenregister, neergelegd ter griffie bij de Rechtbank van Koophandel van het gerechtelijk arrondissement waaronder de vereniging ressorteert. De samenstelling van het ledenregister wordt elk jaar gecontroleerd op wijzigingen ten opzichte van de laatste neerlegging. indien de samenstelling van het ledenregister wijzigt, wordt ten laatste binnen de maand na de verjaardag van de neerlegging van de statuten een gewijzigd ledenregister neergelegd. De effectieve leden vormen de leden van de Algemene Vergadering. Enkel de effectieve leden beschikken over stemrecht op de Algemene Vergadering. Effectieve leden die geen lid zijn van de Raad van Bestuur worden gemeenschapsvertegenwoordigers genoemd.

7.1.2. Toetreding.

Men kan enkel effectief lid worden bij voordracht door een van de effectieve leden. Voorgedragen kandidaat-leden richten vervolgens hun kandidatuurstelling schriftelijk of via elektronische weg (e-mail) aan de voorzitter van de Raad van Bestuur. De Algemene Vergadering beslist via stemming met een tweederde meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde leden over de effectieve toetreding van een effectief lid.

7.1.3. Beëindiging.

Lidmaatschap van effectieve leden is van onbepaalde duur. De effectieve leden kunnen vrij en op elk moment hun lidmaatschap beëindigen, mits de Raad van Bestuur hiervan schriftelijk of via elektronische weg (e-mail) in kennis wordt gesteld. De uitsluiting van een effectief lid, met uitzondering van de stichtende leden, kan slechts

n ~ MOD2.2

gebeuren met een tweederde meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde leden van de Algemene Vergadering.

7.1.4. Rechten en plichten,

De rechten en plichten van de effectieve leden worden bepaald in het Huishoudelijk Reglement, voorzover ze niet in deze statuten bepaald worden. Het aantal, de benaming en de rechten en plichten van de effectieve leden kunnen gewijzigd worden door wijzigingen of aanvullingen van het Huishoudelijk Reglement zonder dat hiervoor de statuten gewijzigd dienen te worden.

7.1.5. Ledenbijdrage.

De effectieve leden betalen geen Ledenbijdrage. De maximum ledenbijdrage zoals bedoeld in artikel 2 van de

wet van 2 mei 2002 bedraagt derhalve 0 euro.

7.2. Toegetreden leden.

7.2.1, Omschrijving.

Toegetreden leden genieten van de activiteiten van de vereniging, maar hebben geen stemrecht op de

Algemene Vergadering. De toegetreden leden worden onderverdeeld in vier categorieën

" Raadgevende leden

" Zakelijke leden

" Individuele leden'

" Aangesloten Organisaties

Raadgevende leden kunnen enkel worden toegelaten bij voordracht van een lid van de Algemene Vergadering. Toegetreden leden die rechtspersonen zijn en niet behoren tot de Raadgevende Leden, zijn automatisch Zakelijke Leden. Toegetreden leden die natuurlijke personen zijn en niet behoren tot de Raadgevende Leden, zijn automatisch Individuele Leden. De status van de Aangesloten Organisatie kan worden toegekend, op basis van de criteria vermeld in het Huishoudelijk Reglement, aan een non-profit organisatie die werkzaam is op het gebied van jeugdinformatie, vrijwilligerswerk, onderwijs en onderzoek.

De rechten en plichten, en formaliteiten betreffende de toetreding en beëindiging van de toegetreden leden worden bepaald in het Huishoudelijk Reglement. Het Huishoudelijk Reglement kan voor deze categorieën van toegetreden leden tevens verschillende ledenbijdragen bepalen.

8. SAMENSTELLING

De instellingen van Youth Agora zullen zijn:

" Algemene Vergadering

" Raad van Bestuur

" Werkgroepen

8.1. Algemene Vergadering,

8.1,1. Samenstelling.

De Algemene Vergadering bestaat uit alle effectieve leden van de vereniging. De Raadgevende Leden kunnen worden uitgenodigd om deel te nemen aan de Algemene Vergadering. Zij hebben in dat geval steeds een adviserende functie, op basis van de modaliteiten beschreven in het Huishoudelijk Reglement, en hebben in geen geval stemrecht.

Aangesloten Organisaties hebben het recht tot het bijwonen van de Algemene Vergadering als waarnemer zonder stemrecht en op basis van de modaliteiten beschreven in het Huishoudelijk Reglement.

8.1.2. Bevoegdheden.

De Algemene Vergadering moet ten minste een maal per jaar worden bijeengeroepen, binnen de zes maanden na afsluiting van het boekjaar. De rekeningen van het afgelopen jaar en de begroting van het volgende jaar worden ter goedkeuring voorgelegd aan de jaarlijkse Algemene Vergadering. Verder is de Algemene Vergadering exclusief bevoegd voor:

" het wijzigen van de statuten

- de benoeming en de afzetting van de bestuurders en het bepalen van hun bezoldiging ingeval een bezoldiging

wordt toegekend

" de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk

" de ontbinding van de vereniging

" de uitsluiting van een effectief lid

" de benoeming en de afzetting vab de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging in geval een bezoldiging wordt toegekend

" de kwijting van de bestuurders en de commissarissen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

De Algemene Vergadering is enkel bevoegd voor alle gevallen die statutair en wettelijk aan haar zijn toegewezen. Bevoegdheden die niet statutair of door de wet aan de Algemene Vergadering zijn toegewezen, komen toe aan de Raad van Bestuur. De Raad van Bestuur, niet de Algemene Vergadering, beslist over de functieverdeling binnen de Raad van Bestuur. De Algemene Vergadering kan enkel beslissingen nemen over onderwerpen die op de agenda staan.

8.1.3. Stemprocedure.

ieder effectief lid beschikt over een (1) stem. Een effectief lid mag zich door een ander effectief lid laten vertegenwoordigen. Een vertegenwoordiger mag echter niet over meer dan een volmacht beschikken. Elk effectief lid beschikt dus over maximum twee stemmen op de Algemene Vergadering.

Gewone beslissingen: In gewone gevallen kan de Algemene Vergadering geldig besluiten nemen met eenvoudige meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde stemmen. Voor een aantal beslissingen is een gewone meerderheid niet voldoende, maar moet er een bijzondere meerderheid gehaald worden.

Bijzondere beslissingen zonder quorum: Het aanstellen en uitsluiten van een effectief lid en het benoemen of afzetten van een bestuurder kan slechts gebeuren met een tweederde meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde leden van de Algemene Vergadering.

Bijzondere beslissingen met quorum: Voor een aantal beslissingen is een aanwezigheidsquorum van tweederde van de effectieve leden vereist. Het gaat om de volgende beslissingen:

" Een statutenwijziging

" Een wijziging van het doel en methodes

" De ontbinding van de VZW inclusief de omvorming naar een venootschap met een sociaal oogmerk

" Een zetelwijziging

Indien dit aanwezigheidsquorum niet wordt bereikt, dan kan een tweede Algemene Vergadering bijeen geroepen worden, die geldig beslist ongeacht het aantal aanwezigen en/of vertegenwoordigden. Deze tweede Algemene Vergadering kan slechts doorgaan ten vroegste 15 dagen na de eerste Algemene Vergadering. De agenda blijft in dit geval ongewijzigd.

Voor bovenstaande beslissingen op deze tweede Algemene Vergadering is bovendien een bijzondere meerderheid noodzakelijk, namelijk:

" Een statutenwijziging: tweederde van de aanwezige en vertegenwoordigde stemmen,

" Een wijziging van het doel: eenparigheid van de aanwezige en vertegenwoordigde stemmen.

" De ontbinding van de VZW inclusief de omvorming naar een vereniging stemmen: viervijfde van de aanwezige en vertegenwoordigde stemmen.

" Een zetelwijziging: tweederde van de aanwezige en vertegenwoordigde stemmen.

8.1.4. Bijzondere Algemene Vergadering,

De Raad van Bestuur kan een Bijzondere Algemene Vergadering samenroepen telkens wanneer het belang van de vereniging dit vereist. De Bijzondere Algemene Vergadering wordt in elk geval samengeroepen wanneer ten minste een vijfde van de effectieve leden hierom verzoekt. In dit laatste geval dient de Raad van Bestuur binnen een maand gevolg te geven aan het verzoek.

8,1.5. Bijeenroeping.

De leden worden door de Raad van Bestuur schriftelijk of via elektronische weg (e-mail) uitgenodigd tot de Algemene Vergadering, ten minste 10 dagen voor de geplande datum van de Algemene Vergadering. Deze uitnodiging bevat bovendien de agenda van de Algemene Vergadering. De agenda wordt bepaald door de Raad van Bestuur. De uitnodiging wordt ook beschikbaar gesteld op de website van de vereniging.

8.1.6. Verloop,

De Algemene Vergadering wordt voorgezeten doot de voorzitter van de Raad van Bestuur, of in zijn/haar afwezigheid door de vice-voorzitter. Bij aanvang van de Algemene Vergadering kunnen wijzigingen aan de agenda voorgesteld worden mits deze voorstellen goedgekeurd werden door minstens een twintigste (1/20) van de effectieve leden.

8.1.7. Verslag.

De beslissingen van de Algemene Vergadering worden opgetekend in een digitaal verslag. Het verslag wordt per gewone brief, of via elektronische weg (e-mail) aan de leden toegezonden. Het verslag wordt eveneens beschikbaar gesteld op een pagina van de website van de vereniging waartoe minstens de effectieve leden toegang hebben. De verslagen van de Algemene Vergadering zijn bovendien steeds beschikbaar ter inzage op de zetel van de vereniging. Belanghebbende derde partijen kunnen kennis krijgen van de beslissingen van de Algemene Vergadering door het richten van een gemotiveerde schriftelijke vraag aan de voorzitter van de vereniging.

P JP

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mon 2.2

8.2. Raad van Bestuur.

8.2.1. Samenstelling.

De vereniging wordt bestuurd door een Raad van Bestuur van ten minste drie leden die effectief [id zijn van de vereniging. Het aantal leden van de Raad van Bestuur dient echter steeds kleiner te zijn dan het totale aantal effectieve leden, overeenkomstig het eerste lid van artikel 13 van de wet van 27 juni 1921, zoals gewijzigd door de wet van 2 mei 2002.

8.2.2. Benoeming.

De leden van de Raad van Bestuur worden benoemd door de Algemene Vergadering en zijn te allen tijde afzetbaar door de Algemene Vergadering. Voor beide gevallen is een tweederde meerderheid van de stemmen van aanwezige en vertegenwoordigde leden nodig. De stemming over de benoeming en afzetting van de bestuurders is openbaar indien niemand van de aanwezige en vertegenwoordigde leden hiertegen bezwaar heeft, De Raad van Bestuur kiest zelf uit zijn leden een voorzitter, ondervoorzitter, een penningmeester, een secretaris en verder elke functie die voor de goede werking van de vereniging noodzakelijk is. Functies zijn verenigbaar. De benoeming van de leden van de Raad ven Bestuur geldt voor onbepaalde duur. Deze termijn begint onmiddellijk na de Algemene Vergadering tijdens dewelke de bestuurder werd benoemd.

8.2.3. Kandidatuurstelling.

Effectieve leden kunnen kandidaat-bestuurslid worden door hun kandidatuurstelling schriftelijk of via elektronische weg (e-mail) aan de voorzitter van de Raad van Bestuur te richten. De oproeping voor de Algemene Vergadering waar het aanwijzen van bestuurders op de agenda staat, vermeldt de naam en de motivatie van de kandidaten.

8.2,4. 0 ntslag.

Een lid van de Raad van Bestuur kan op ieder moment vrijwillig ontslag nemen door het richten van een aangetekend schrijven aan de voorzitter van de Raad van Bestuur. In het geval van vrijkomen van een mandaat in de Raad van Bestuur kan de Algemene Vergadering tijdens haar eerstvolgende bijeenkomst een nieuwe bestuurder aanduiden die de resterende duur van de termijn zal vervolledigen, Zo door vrijwillig ontslag, afzetting, of voor welke reden dan ook, het aantal leden van de Raad van Bestuur is teruggevallen tot minder dan het wettelijk vereiste minimum, dan blijven de bestuurders in functie totdat in hun vervanging is voorzien. Als een bestuurder in dit geval niet in staat is zijn functie verder uitte oefenen, wordt de Algemene Vergadering bijeengeroepen om een plaatsvervanger aan te duiden. De plaatsvervangende bestuurder begint geen nieuwe termijn, maar vervolledigt de lopende termijn van de bestuurder die hij vervangt.

8.2.5. Bekendmaking.

Benoeming, herverkiezing, ontslag, aftreden en afzetting van de leden van de Raad van Bestuur worden zo snel mogelijk nadat hiertoe is besloten via een akte en de hiertoe geijkte formulieren neergelegd ter griffie bij de Rechtbank van Koophandel van het gerechtelijk arrondissement waaronder de vereniging ressorteert.

8.2.6. Bevoegdheden.

De Raad van Bestuur beschikt over alle bevoegdheden behalve deze die door de wet van 27 juni 1921, zoals gewijzigd door de wet van 2 mei 2002, of door de statuten aan de Algemene Vergadering zijn toegekend. De Raad van Bestuur kan een bestuurder, een iid van de vereniging of een derde, niet-lid van de vereniging, machtigen met het dagdagelijks bestuur, of een deel daarvan, van de vereniging. Deze aanstelling kan te allen tijde door de Raad van Bestuur beëindigd worden. De omvang van de bevoegdheden van de gemachtigden en de wijze waarop zij hun bevoegdheden uitoefenen worden gespecifieerd in de daartoe voorziene akte die bij de aanvang van de machtiging wordt opgemaakt,

De leden van de Raad van Bestuur, elk afzonderlijk, besturen, vertegenwoordigen en verbinden de vereniging, zonder bijkomende machtiging van de Algemene Vergadering, in aile gerechtelijke en buitengerechtelijke handelingen,

De Raad van Bestuur treedt op als eiser of als verweerder in alle rechtsgedingen en beslist over het al dan niet aanwenden van rechtsmiddelen. De Raad van Bestuur vaardigt aile Huishoudelijke Reglementen uit die hij nodig acht.

8.2.7. Stemprocedure.

iedere bestuurder beschikt over een (1) stem. De bestuurders beoefenen hun bevoegdheden uit als college.

8.2.8. Bijeenroeping.

De Raad van Bestuur wordt bijeen geroepen door de voorzitter of door twee bestuurders. De oproep gebeurt per gewone brief of via elektronische weg (e- mail), ten minste vijf dagen voor de datum van de geplande bijeenkomst.

8.2.9. Aanwezigheidsquorum.

De Raad van Bestuur kan slechts geldig vergaderen wanneer minstens de helft van de bestuurders aanwezig

is.

' " MOD 2.2

8.2.10. Verslag.

Van elke Raad van Bestuur wordt een verslag opgemaakt dat schriftelijk of via e-mail aan aile bestuurders

wordt overgemaakt.

8.2.11. Mandaat.

De leden van de Raad van Bestuur zijn enkel verantwoordelijk voor de uitoefening van hun mandaat, zonder enige persoonlijke verantwoordelijkheid te dragen betreffende de verbintenissen van de vereniging, Het mandaat van bestuurder wordt beschouwd als een persoonlijk mandaat. Een bestuurder mag zich derhalve niet door een andere bestuurder laten vertegenwoordigen, Het mandaat van bestuurder is niet bezoldigd, tenzij de Algemene Vergadering anders zou bepalen.

8.3. Werkgroepen.

8.3.1. Samenstelling.

De Raad van Bestuur kan werkgroepen oprichten en deze mandateren. De werkgroepen staan open voor aile leden van de organisatie. De Raad van Bestuur kiest de leden van de werkgroepen. Elke werkgroep heeft een werkgroepleider. De werkgroepleiders worden door de Raad van Bestuur verkozen onder de effectieve leden en de Raadgevende Leden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2013 - Annexes du Moniteur belge 8.3.2. Bevoegdheden.

De werkgroepen houden zich bezig met specifieke pro jecten met betrekking tot het werk van de organisatie of

In de belangen van haar leden. De duur van het mandaat en de bevoegdheden van de werkgroep dienen te

worden opgenomen In het mandaat gegeven door de Raad van Bestuur.

De werkgroepen zijn uiteindelijk verantwoordelijk voor.

" de uitvoering en opvolging van de gemandateerde projecten in opdracht van de Raad van Bestuur,

" het opstellen van een eindverslag van de pro jecten op het einde van het mandaat en presentatie hiervan aan de Raad van Bestuur

De leider van de werkgroep zorgt ervoor dat de Raad van Bestuur en de leden van de werkgroep op de hoogte zijn van lopende werkzaamheden van de werkgroep.

9. BUDGET EN REKENINGEN

9.1. Boekjaar.

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december, In afwijking hiervan loopt het eerste boekjaar van

de dag van oprichting van de vereniging tot 31 december 2008.

9.2. Begroting.

De Raad van Bestuur legt de rekening met betrekking tot het voorbije boekjaar en de begroting voor het

lopende boekjaar elk jaar voor aan de Algemene Vergadering.

10. ONTBINDING EN VEREFFENING

10.1. Ontbinding.

In geval van ontbinding zal het vermogen van de vereniging worden overgedragen aan een vereniging zonder

winstoogmerk waarvan het doel zoveel mogelijk dit van de huidige vereniging benadert en dat belangeloos is,

10.2. Vereffening.

Bij vrijwillige ontbinding wijst de Algemene Vergadering, of bij gebreke daarvan, de rechtbank, een of twee

vereffenaars aan, waarvan zij de bevoegdheden bepaalt.

11. SLOTBEPALINGEN

11.1. Toepassing van de Wet.

Voor alles wat niet door de statuten, of door het Huishoudelijk Reglement is geregeld, is de wet van 27 juni

1921, zoals gewijzigd tot op heden, alsook de wet van 2 mei 2002 en de wet van 26 juni 2003 van toepassing.

11.2. Rechtsgeldigheid.

Enkel de originele, Nederlandstalige statuten zijn rechtsgeldig en wettelijk bindend. Een Engelstalige vertaling

van deze statuten zal ter informatie van niet-Nederlandstalige leden worden opgemaakt.

MOD2.2

Luik B - Vervolg

De Algemene Vergadering van 10 februari 2009 heeft overeenkomstig de statuten volgende personen aangesteld als bestuurders van Youth Agora vzw:

" Voorzitter en penningmeester: Christof Devriendt, Onderrichtsstraat 36, 1000 Brussel, België, 04/03/1981, Oostende

" Onder-voorzitter en secretariesi Peter Vanhee, Kretenborg 20, 2860 Sint-Kathelijne-Waver, België, 2311111984, Duffel

" Bestuurder:,iulie Debrauwere: Ondenichtsstraat 36, 1000 Brussel, België, 30/1111982, Ukkel

De bestuurders, elk afzonderlijk, vertegenwoordigen en verbinden de vereniging, zonder bijkomende machtiging van de Algemene Vergadering.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-shehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Coordonnées
YOUTH AGORA

Adresse
BORGVAL 1 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale